new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love cand murim? |
cand murim? |
date: Joi, 24/11/2011, 9:39 PM | message # 49
Ce imensa placere sa te regasesc Lili. Flori sau ciocolata,dulce sau parfumat,gustos sau estetic,eu platesc si vreau ca nota sa fie cat mai mare. Viata merita traita si mai ales alaturi de voi asa ca va imbratisez si pup cu drag,mult,mult drag.
Adăugat (2011.11.24, 9:39 PM) |
date: Joi, 24/11/2011, 9:45 PM | message # 51
Quote (magdutza) de multe ori zambesc ,lacrimand.. ce contradictie e-n cuvintele astea! Soro ,poate ai uitat cuvintele care mi-au marcat viata intreaga:"am invatat sa plang cu zambetul pe buze"....deci nu uita se poate zambi chiar de ai lacrimi pe obrajori! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Joi, 24/11/2011, 9:53 PM | message # 52
Plictisit de voi? Hai sa citez un ilustru contemporan:"asta nu se va intampla niciodata". Cat despre pedepsele Magdutzei-o placere-. Vad ca acum ma pedepseste prin tacere pentru ca portretul in care apare cu opincunte si ie.
|
date: Vineri, 25/11/2011, 7:56 PM | message # 56
Quote (andante) De cele mai multe ori tinuta in care te vad eu ascunde mai multa puritate si inocenta decat toate altele fie ele office,trandy-flandy sau mai stiu eu. daca ma gandesc bine, tot e bine..e si aia "o tinuta"...desi...nu haina face...puritatea Quote (ElegantFM) Soro ,poate ai uitat cuvintele care mi-au marcat viata intreaga:"am invatat sa plang cu zambetul pe buze"....deci nu uita se poate zambi chiar de ai lacrimi pe obrajori! da...poate suntem noi femei prea sensibile..dar ,e un sentiemnt amar,oricum ar fi zambetul... Quote (andante) Cat despre pedepsele Magdutzei-o placere-. Vad ca acum ma pedepseste prin tacere pentru ca portretul in care apare cu opincunte si ie. ie,ca ie...dar, opincute cu toc,ai? ![]() ![]() si ,totodata mi-ai sugerat si felul pedepsei..asta e bine de retinut! ![]() Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! edited by: magdutza - Vineri, 25/11/2011, 7:57 PM
|
date: Sâmbătă, 26/11/2011, 8:12 AM | message # 58
Eu ma refeream la puritatea sufletului ascuns dincolo de haine,la acel suflet mult mai curat al celor simpli! Cat despre "subtilitatile"tale la care facea referire si Lili,nu pot sa spun decat ca eu le incadrez,cu deosebita placere si sete de revansa ,in randul cotonogelilor.
![]() |
date: Sâmbătă, 26/11/2011, 12:25 PM | message # 59
Quote (andante) Eu ma refeream la puritatea sufletului ascuns dincolo de haine,la acel suflet mult mai curat al celor simpli! ![]() pai..andante...chiar era musai de traducere????????????? intelesesem ![]() ![]() ![]() da' nu-i nimic. lista de cotonogeli,se-ngroasa!!! ![]() da' tot nu mi-ai raspuns...puritatea aceea sufleteasca, nu poate fii asezonata cu opincute cu toc? ![]() Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Duminică, 27/11/2011, 2:25 AM | message # 60
Facusei pe-aici pe undeva o declaratie ce suna a lozinca sau a indemn la lupta impotriva mea-inainte la cotonogeli-! Si-apoi poate vrei sa-ti amintesc despre intrarea ta prin alunecare si talpa-n fata,despre cotonogeala ce mi-ai administrato cand declarasem aiureli pe-aici. Si ce mi-am zis:daca-i razbel,razbel sa fie!
![]() |
| |||