new posts members Forum Rules search RSS |
Forum LOVE&SEX Love vis ancorat in minciuna |
vis ancorat in minciuna |
date: Luni, 14/11/2011, 6:02 AM | message # 21
Raman uimit de noutati,C-asa e soarta boului,vitel adult,Sa stea la poarta noului nitel mai mult,deja se vorbeste despre un viitor botez si despre o trecuta nunta?! Pai bine Magdutzo pentru ce ma mai intrebai de darul de nunta cand tu esti gata maritata rapindu-mi astfel singura sansa de-a fi si eu cineva (NASUL MARE) in viata! Sunt profund dezamagit si n-amcuvinte sa-mi exprim indignarea! Auzi,da' macar finul stie ca esti maritata si astepti un copil?
|
date: Luni, 14/11/2011, 6:11 AM | message # 22
Quote (andante) Auzi,da' macar finul stie ca esti maritata si astepti un copil? Stai Andi ca nu e chiar asa! Deci nunta a fost in lipsa ta ,dragostea era atat de arinsa incat ...s-au cununat .Normal ca stie cumnatul ca doar el a fost mire,nunta fara nasi am mai vazut ,dar fara mire???? Copii banuiesc ca vor urma ,daca apare Cip de la razboi mai repede,ca biata sor-mea e mai rau ca Penelopa! ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Luni, 14/11/2011, 11:58 AM | message # 23
Quote (andante) Sunt profund dezamagit si n-amcuvinte sa-mi exprim indignarea! Auzi,da' macar finul stie ca esti maritata si astepti un copil? kissing eu te invit sa-ti exprimi indignarea printr-un cadou consistent. adica pe masura indignarii! esti mare andante...esti mare tare,mult mai mare decat ai crede... si-apoi intrebi tu daca stie ca-i insurat... ohooooooooo!!!!!stieee....ii sunt goale toate cardurile! crezi ca mai e nevoie de alta dovada? Quote (ElegantFM) Copii banuiesc ca vor urma ,daca apare Cip de la razboi mai repede,ca biata sor-mea e mai rau ca Penelopa! mai..de antrenat ne-am antrenat cat pt o suta de ani..acuma..ce-o vrea soarta...biata de mine Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
| |||