new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum LOVE&SEX Love Când ne îndrăgostim? |
Când ne îndrăgostim? |
date: Joi, 21/07/2011, 1:49 AM | message # 1
PRECIZARE: vorbim de iubire, de a fi îndrăgostit, nu prosteala pe care o practică lumea care acceptă orice bovină la braţ doar să nu fie singur/a.
Ce iubim la o altă persoană? (cu i mic sau cu i mare, cum doreşte fiecare) Pentru ce am putea iubi o altă persoană? Să fie pentru o fustă scurtă... un decolteu generos... un brand musculos sau părul de pe piept? Să fie doi ochi în care te pierzi... un zâmbet discret... o privire iscoditoare sau de altfel? Ce ne face să ne îndrăgostim ? ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Luni, 25/07/2011, 2:44 PM | message # 2
Buna intrebare.....
Ne indragostim pentru k asa e firesc,chiar daca de multe ori nu dam peste persoana potrivita. Te atrage o persoana,iesiti la un suc,stati de vorba si asa incepe o simpla relatie care in timp devine o relatie de iubire si din iubire. Nu ma pricep sa dezvolt un subiect care are in continutul ei cuvantul "iubire",asa ca va las pe voi :)) ![]() |
date: Sâmbătă, 01/10/2011, 11:09 PM | message # 6
cand adormi invaluita de imaginea lui,cand te trezesti zambind,cand mergi pe strada vorbind singura,cand..ramai in urma cu treaba la munca ca stai cu ochii pe pereti?
Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
| |||
| |||