new posts members Forum Rules search RSS
Dragostea la prima vedere ...mit sau realitate?
date: Vineri, 03/06/2011, 8:41 PM | message # 16
Quote (magdutza)
pana la urma ce e real? unde e adevarul?

Nicaieri....dragostea e doar arta de a frange inimi...din pacate !

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Vineri, 03/06/2011, 9:25 PM | message # 17
Nu exista dragoste la prima vedere pentru mine... poate doar o atractie fizica... dar nimic legat si de iubire...

Fighting for peace is like fucking for virginity...!
YoYo
respect
[ 4 ]

date: Luni, 22/08/2011, 7:14 PM | message # 18
dupa cum s-a mai spus in 2 comentarii. e doar un mit in opinia mea
e doara atractie fizica ce te poarta spre acea persoana pentru a o cunoaste si ulterior poate aparea dragostea adevarata
dj_show
respect
[ 1 ]

date: Marţi, 23/08/2011, 0:39 AM | message # 19
Cum o fi sa te indragostesti real de ...un mit ,atunci?

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Marţi, 23/08/2011, 3:06 AM | message # 20
Quote (ElegantFM)
Cum o fi sa te indragostesti real de ...un mit ,atunci?

e un mit expresia "dragoste la prima vedere"
sau sa o mai numim si o figura de stil
dj_show
respect
[ 1 ]

date: Marţi, 23/08/2011, 1:05 PM | message # 21
O fi mit sau figura de stil ....dar unii chiar o intalnesc.

ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Marţi, 18/10/2011, 7:46 PM | message # 22
Quote (dj_show)
e doara atractie fizica ce te poarta spre acea persoana pentru a o cunoaste si ulterior poate aparea dragostea adevarata

te contrazic.
nu poate fii atractie fizica pt ca nu e palpabil nimic din virtual.
te indragostesti aici,apare dorinta,abia apoi,dupa ce te intalnesti poate aparea dependenta...fizica

Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Marţi, 18/10/2011, 7:51 PM | message # 23
Quote (cainefarastapan)
Nu prea esti pe subiect, tehnic vorbind daca te-ai indragostit( si e real ce zici) poate fi doar realitate, doar persoana de care te-ai poate tine de fictiune( POATE)

rectific daca atunci te-am contrazis.
ai avut dreptate. eliminand acel "POATE"'din coada frazei.
fictiune pura.Asa este.

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Vineri, 28/10/2011, 2:31 AM | message # 24
Quote (magdutza)
te contrazic.
nu poate fii atractie fizica pt ca nu e palpabil nimic din virtual.
te indragostesti aici,apare dorinta,abia apoi,dupa ce te intalnesti poate aparea dependenta...fizica

ma refeream in cazul real. fata in fata. si daca stam sa o luam si virtual.... chiar nu cred in "iubire la prima vedere"
sa inteleg ca sunt sanse ca cineva sa spuna: "buna" si cineva sa se indragosteasca de el?
sa tinem cont de faptul ca e vb de dragoste "la PRIMA vedere" nu dupa cateva ore/zile
dj_show
respect
[ 1 ]

date: Miercuri, 02/11/2011, 9:37 PM | message # 25
Quote (dj_show)
sa inteleg ca sunt sanse ca cineva sa spuna: "buna" si cineva sa se indragosteasca de el?

asta te costaaa....a fost sub centura rau,da' rau tare!!! palmadas

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Joi, 03/11/2011, 4:30 AM | message # 26
m-am ars se pare. da rau tare
iar dorm pe presh? sau tre sa-mi iau concediu?
dj_show
respect
[ 1 ]

date: Joi, 03/11/2011, 10:38 AM | message # 27
n-am un mecanism sa fac un pres sa se multiplice singur,la cate-ai avea tu nevoie..
asa ca, mai bine-un concediu... blush

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Sâmbătă, 05/11/2011, 7:08 AM | message # 28
Am intalnit-o in foaierul teatrului dramatic din Brasov,intr-o superba seara de Decembrie,in timpul unui antract al piesei Porunca a-7-a,fura ceva mai putin de Dario Fo. Ma emotionez si-acum amintindu-mi momentul in care am intalnit perechea de ochi verzi,obrajorii usor bucalati,inelele din parul blond si zambetul pur,aproape copilaresc,al celei ce din acea clipa,magica dealtfel,avea sa-mi devina iubita. O singura clipa,de-atat a fost nevoie pentru ca doi oameni sa se-ndragosteasca nebuneste,o clipa,doar o clipa pentru a uni doaua vieti,doua suflete....Am trait cu siguranta cei mai frumosi cinci ani din viata mea,intr-o poveste de iubire care ma face si-acum sa ma consider un norocos,unul dintre acei privilegiati ai sortii care deschid ochii dimineata privind la chipul de alaturi ca la propriul lor suflet,punct! Ironie sau destin nefast?! Ne-am despartit tot intr-o seara de Decembrie numai ca de aceasta data decorul nu mai are nimic din farmecul basmelor fratilor Grimm ci dimpotriva e urat,vulgar si dureros-un pat infect de spital si urletul necontenit al unui vant prevestitor de rele. Am tinut-o in brate pana-n ultima clipa,i-am spus ca o iubesc(stia ca spun adevarul),am mintit-o ca va fi bine(stia ca mint) pana cand,grabita spre idealuri mai inalte si lumi mai bune,a plecat lasandu-ma naucit de violenta evenimentelor si incapabil de vreo reactie. Era seara de Mos Nicolae si numai Dumnezeu stie din ce motive am urat cu atata inversunare cadoul ce il pregatisem,biata tinichea nevinovata! Tuturor celor care nu cred in dragostea la prima vedere nu le pot spune decat atat:daca nu vi s-a-ntamplat inca,stati linistiti in asteptarea zilei in care o pereche de ochi,verzi,albastri,negri sau caprui va intalni privirea voastra,ziua in care propriul vostru suflet va va zambi! In incheiere nu pot sa va doresc decat sa fiti iubiti si sa iubiti la randul vostru,fie doar si pentru o frantura de eternitate.
andante
respect
[ 2 ]

date: Sâmbătă, 05/11/2011, 11:20 AM | message # 29
mi-ai smuls o lacrima,poate chiar doua,trei...
sunt de parere ca nimic nu-i intamplator pe lumea asta.oamenii,faptele...de tot ce avem parte in viata noastra scurta,sunt cu un scop anume. e greu... sa fii ipocrit si sa fii vesnic recunoscator pt momentele de iubire,refuzand sentimentul de ura, c-au disparut.toti o spunem,dar nu stiu cata noblete poate detine un suflet sa sustina la nesfarsit asta.
traim cu amagirea ca exista legi nescrise si neintelese,menite sa hotarasca destinul nostru..
n-am coerenta cred,acum.
dar da, cred in dragoste la prima vedere acum,dar mi-ar fi teama s-o intalnesc.

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Sâmbătă, 05/11/2011, 12:50 PM | message # 30
Daca tie soro ti-a smuls cateva lacrimi ...pe mine m-a umflat plansul de-a binelea...stiam povestea ,dar atat de frumos e expusa de Andi incat citeam si imi curgeau lacrimi fara sa vreau...e ca o scena de film,dar din pacate reala.Ma bucur pentru tine Andi ca ai cunoscut acea IUBIRE...acea persoana care ti-a fost pereche chiar si pentru putin timp...nimic nu se poate compara cu acest lucru.Imi pare rau ca povestea s-a incheiat tragic...poate asa a fost sa fie ,destin sau mana lui Dumnezeu...nu ai de unde sti!
Chiar daca sunt momente cand simti nevoia sa te certi chiar si cu el ...cu Dumnezeu,pentru ca simti ca e o nedreptate ca atunci cand totul e roz....iti da o palma ...si nu una usoara in cazul tau.
Descopar cu fiecare postare multa sensibilitate in randurile tale ,mult suflet expus...te rog sa nu te opresti...ar fi mare pacat sa tii numai pentru tine astfel de sentimente ,ganduri....clipe de viata.
Nu stiu de ce mereu intalnesc persoane sensibile ,cu un suflet cald si bun,dar care ...au suferit si poate sufera in continuare din cauza unor intamplari din viata lor.Oare suferinta ne face sa devenim mai umani,mai sensibili....sau ne dam seama ca suntem niste simpli pioni pe o tabla de joc ...imaginara?

ElegantFM
respect
[ 15 ]

Căutare:

Ported to uCoz - WebStory