new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum DE PE NET ADUNATE... Mesaje Mesaje de dragoste pentru iubita |
Mesaje de dragoste pentru iubita |
date: Duminică, 22/05/2011, 1:37 AM | message # 1
Am parasit cerul pentru tine
Stii, nu toti ingerii l-au parasit pe Dumnezeu pentru a stapanii lumea, unul dintre ei l-a parasit pentru tine... Te iubesc si esti frumoasa Prea frumoasa si prea romantica Cel mai romantic cadou Tu i-ai inspirat paradisul lui Dumnezeu Cea mai minunata fata Vreau sa te fac fericita Locul tau e-n paradis Cadouri pentru iubita Numai dragoste... ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Vineri, 27/05/2011, 6:52 PM | message # 2
Tu nu stii de mine..Nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu..eu te privesc si nu-mi ajunge..te simt si nu ma satur..te am si te mai vreau.
Pentru o lume intreaga esti o singura persoana. Dar pentru mine esti o lume intreaga. Pot sa se sfarime muntii, pot sa se clatine dealurile dar dragostea mea nu se va muta de la tine! Fiindca te iubesc si ai pret in ochii mei, cit timp va exista soare si luna, cit timp florile nu-si pierd parfumul, cit timp pasarile ciripesc, cit timp respir voi fii al tau, iar tu vei fii aleasa inimii mele!TE IUBESC! Puiului meu drag: Ce-ar fi daca intr-o zi nu ti-as mai privi ochii? As innebuni. Si ce-ar fi daca intr-o zi buzele nu mi le-ai mai darui? As ingheta si m-as topi si as muri.Te iubesc Daca iubesti frumosul.. nu ma iubi.sunt altii mai frumosi ca mine. Daca iubesti bogatia.. nu ma iubi sunt altii mai bogati ca mine. Daca iubesti iubirea.. iubeste-ma caci ca mine mineni n-o sa te poata iubi vreodata. ![]() |
| |||
| |||