new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Citate despre saracie
date: Sâmbătă, 21/05/2011, 1:26 AM | message # 1

-Viata este un vis pentru un înţelept, un joc pentru un prost, o comedie pentru un bogat, o tragedie pentru cei săraci (Sholom Aleichem)
-Mandria in cazul unui om bogat este rea dar in cazul unui sarac si mai rea (Abu Bakr)
-Saracii nu pot da vina pe guvern ca sunt saraci, trebuie doar sa inveti, sa te educi iar apoi totul tine de destin (Charles Barkley)
-Nici un om nu poate spune dacă el este bogată sau săracă, transformându-a lui carte mare. Este inima, care face un om bogat. El este bogat sau sărac în funcţie de ceea ce el este, nu în funcţie de ceea ce are. (Henry Ward Beecher)
-Singura solutie de a imbunatatii modul de trai al saracilor este educatia (Carol Bellamy)
-Saracul este mana in mana cu geniul (Josh Billings)
-Sărăcia este pentru toti problemă. O problema indiferent de vârstă, rasă, clase sociale, localizari geografice sau religioase. Fie ca esti negru sau alb; bogat, de clasa de mijloc sau sarac, toţi suntem atins de sărăcie. (Kathleen Blanco)
-Singurul mod de a ramane sarac este sa fi cinstit (Napoleon Bonaparte)
-Sărăcia te face trist, precum şi înţelept. (Bertolt Brecht)
-Cei care au unele mijloace cred că cel mai important lucru din lume este dragostea. Cei saraci stiu ca este banul (Gerald Brenan)
-Sunt speriata de moarte de a fi săraca. E ca si o fata ce slabeste 500 Kg dar inauntrul ei ea tot grasa se simte. Am crescut săraca şi întotdeauna voi simti in interiorul meu ca sunt saraac. Paranoia este animalul meu de casa (Cher)
-Sa fi sarac si independent este imposibil (William Cobbett)
-“Sarac si fericit” nu este o vorba creata de un sarac (Mason Cooley)
-Când esti foarte sărac, tot ceea ce vezi este ceva ce nu poti avea. (Patrick Duncan)
-Am fost un alb sarac, fara nici o sclipire, fara nici o vraja dar niciodata nu mi-a fost rusine de nimic (Eminem)
-Daca traiesti in functie de natura nu vei fi sarac, daca traiesti in functie de pareri vei fi intotdeauna sarac (Epicurus)

Miri
respect
[ 11 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory