new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum DE PE NET ADUNATE... Povesti cu talc Pur şi simplu ..."A fi" |
Pur şi simplu ..."A fi" |
date: Marţi, 23/08/2011, 2:43 PM | message # 1
O femeie aflata în coma era pe punctul de a muri. dintr-o data, ea s-a simtit ridicata la cer si s-a trezit în fata Scaunului Judecatii de Apoi.
" - Cine esti? a întrebat-o o Voce " " - Sunt sotia primarului, a raspuns ea. " " - Nu te-am întrebat a cui sotie esti, ci cine esti tu. " " - Sunt mama a patru copii. " " - Nu te-am întrebat a cui mama esti, ci cine esti tu. " " - Sunt învatatoare. " " - Nu te-am întrebat ce profesie ai, ci cine esti tu. " " - Sunt crestina. " " - Nu te-am întrebat care e religia ta, ci cine esti tu. " " - Sunt cea care a fost la biserica în fiecare zi si a dat de pomana celor sarmani. " " - Nu te-am întrebat ce ai facut tu, ci cine esti tu." Când s-a trezit din coma, femeia s-a decis sa afle cine este. Si astfel, întreaga ei viata s-a schimbat. Morala: In viaţa oaaastră trebuie "să fim" noi. Nu să fim meseria noastră ( şi să nu ne schimbăm numele în doctor X, inginer X, profesor X ), să nu fim "soţia" sau "soţul" primarului, domnului doctor, directorului ...Când plecăm din lumea asta o facem goi, fără "haine". Pleacă doar "cel ce este". ![]() ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
| |||
| |||