new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum Frumusete Ingrijirea corpului CADEREA PARULUI |
CADEREA PARULUI |
date: Marţi, 17/05/2011, 6:42 PM | message # 2
Pot spune ca si eu intampin aceeasi problema.Si chiar am ajuns sa ma tem ca nu am sa mai am par in cap:))si am mers la un magazin cu produse naturale si mi'am cumparat un sampon anticadere,impreuna cu un ser,am mers pe principiul,natural e mai bun.Insa nu pot minti,nu si'a facut treaba atat de bine dar pot spune ca am sesizat o oarecare scadere a caderi parului atunci cand il peri sau il spal.
Cumnata mea insa avea aceeasi problema si a cumparat aceste produse innaintea mea cu 1 saptamana si la ea a avut efect foarte benefic.Am ajuns la concluzia ca depinde si de parul fiecaruia. Mire iti pot spune numele produselor dar nu ofer garantia ca o sa fie benefic dar,consider ca merita incercat.[Gerovital Plant.(tratament)Sampon Anticadere/Ser anticadere. Te pupacesc!(kiss) edited by: MiCuTzA - Marţi, 17/05/2011, 6:42 PM
|
date: Miercuri, 25/05/2011, 3:15 AM | message # 3
si eu am avut acum 2 luni aceeasi problema....devenise stresant sa-mi scot suvite de cate ori imi desfaceam parul...am incercat mai multe tratamente fara rezultat...singurul care a dat rezultate foarte bune a fost o crema de par cu petrol , asta de la prima utilizare...partea proasta e ca miroase ingrozitor :)) dar decat sa raman fara mai bn asa
Zambesc ...printre lacrimi! edited by: madyedy - Miercuri, 25/05/2011, 3:17 AM
|
date: Miercuri, 25/05/2011, 4:59 PM | message # 4
Quote (MiCuTzA) Mire iti pot spune numele produselor dar nu ofer garantia ca o sa fie benefic dar,consider ca merita incercat.[Gerovital Plant.(tratament)Sampon Anticadere/Ser anticadere. Am folosit si eu dar nu a avut efect DELOC , am folosit si pastile si nu imi mai cadea parul,dar dupa ce am terminat perioada de tratament a inceput iar sa cada. |
date: Joi, 08/09/2011, 7:46 PM | message # 5
hai sa va dau eu o reteta suta la suta cu rezultate
timp de doua luni, cate 3 seri la rand pe saptamana va dati cu ulei de ricin pe cap si dormiti asa. singurul inconvenient e ca 3 dimineti trebuie sa va samponati bine inainte de-a pleca la munca... eu asta am facut,si nu doar ca nu cade,dar firul s-a ingrosat,a acrescut si s-a inmultit zilele mele erau: vineri seara,sambata si duminica. e un succes garantat,va asigur eu. repet tratamentul asta de 2 ori pe an. va puteti da si pe gene si pe sprancene,in fiecare seara. Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
| |||
| |||