new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
CADEREA PARULUI
date: Joi, 07/04/2011, 4:56 AM | message # 1
Fetelor voua va cade parul ca eu nu mai stiu ce sa mai fac ca sa nu imi mai cada?!
Aveti idee ce pot folosi ca sa nu mai am probleme de acest gen?

Miri
respect
[ 11 ]

date: Marţi, 17/05/2011, 6:42 PM | message # 2
Pot spune ca si eu intampin aceeasi problema.Si chiar am ajuns sa ma tem ca nu am sa mai am par in cap:))si am mers la un magazin cu produse naturale si mi'am cumparat un sampon anticadere,impreuna cu un ser,am mers pe principiul,natural e mai bun.Insa nu pot minti,nu si'a facut treaba atat de bine dar pot spune ca am sesizat o oarecare scadere a caderi parului atunci cand il peri sau il spal.
Cumnata mea insa avea aceeasi problema si a cumparat aceste produse innaintea mea cu 1 saptamana si la ea a avut efect foarte benefic.Am ajuns la concluzia ca depinde si de parul fiecaruia.
Mire iti pot spune numele produselor dar nu ofer garantia ca o sa fie benefic dar,consider ca merita incercat.[Gerovital Plant.(tratament)Sampon Anticadere/Ser anticadere.
Te pupacesc!(kiss)
edited by: MiCuTzA - Marţi, 17/05/2011, 6:42 PM
MiCuTzA
respect
[ 2 ]

date: Miercuri, 25/05/2011, 3:15 AM | message # 3
si eu am avut acum 2 luni aceeasi problema....devenise stresant sa-mi scot suvite de cate ori imi desfaceam parul...am incercat mai multe tratamente fara rezultat...singurul care a dat rezultate foarte bune a fost o crema de par cu petrol , asta de la prima utilizare...partea proasta e ca miroase ingrozitor :)) dar decat sa raman fara mai bn asa

Zambesc ...printre lacrimi!
edited by: madyedy - Miercuri, 25/05/2011, 3:17 AM
madyedy
respect
[ 2 ]

date: Miercuri, 25/05/2011, 4:59 PM | message # 4
Quote (MiCuTzA)
Mire iti pot spune numele produselor dar nu ofer garantia ca o sa fie benefic dar,consider ca merita incercat.[Gerovital Plant.(tratament)Sampon Anticadere/Ser anticadere.

Am folosit si eu dar nu a avut efect DELOC sad , am folosit si pastile si nu imi mai cadea parul,dar dupa ce am terminat perioada de tratament a inceput iar sa cada.

Miri
respect
[ 11 ]

date: Joi, 08/09/2011, 7:46 PM | message # 5
hai sa va dau eu o reteta suta la suta cu rezultate
timp de doua luni, cate 3 seri la rand pe saptamana va dati cu ulei de ricin pe cap si dormiti asa. singurul inconvenient e ca 3 dimineti trebuie sa va samponati bine inainte de-a pleca la munca...
eu asta am facut,si nu doar ca nu cade,dar firul s-a ingrosat,a acrescut si s-a inmultit biggrin
zilele mele erau: vineri seara,sambata si duminica.
e un succes garantat,va asigur eu.
repet tratamentul asta de 2 ori pe an. va puteti da si pe gene si pe sprancene,in fiecare seara.

Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
respect
[ 6 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory