new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum Diverse Teste IQ TEST (Cel mai bun test de inteligenta!) |
IQ TEST |
date: Joi, 07/04/2011, 2:07 AM | message # 1
http://in-cult.info/testin.html
Cat de destept esti cu adevarat?? Stiu ca te-ai intrebat de multe ori "Cat de destept sunt?". Acum ai ocazia sa afli!(cu un singur click pe linkul de mai sus). Testul in-cult a suferit insa cateva modificari, datorita celor care se cred destepti, dar gandesc "inside the box". Relaxati-va, oameni buni, si faceti testul. PS: Am adaugat o intrebare bonus, va las pe voi sa ghiciti care este ! |
date: Joi, 07/04/2011, 3:45 AM | message # 2
Ai luat un scor de 7 din 11
Caracterizarea ta: Inteligenta...normala... Raspunsurile mai jos. Uite care e faza, raspunsurile tale nu ne spun doar nivelul inteligentei, dar combinatia poate prezice si norocul in dragoste. Viata ta amoroasa in viitor: O cam dai in bara si cu dragostea.. Adaugat (2011-04-07, 3:45 Am) Uite care e faza, raspunsurile tale nu ne spun doar nivelul inteligentei, dar combinatia poate prezice si norocul in dragoste. Viata ta amoroasa in viitor: O cam dai in bara si cu dragostea.. |
date: Joi, 07/04/2011, 3:47 AM | message # 3
Ai luat un scor de 10 din 11
Caracterizarea ta: Wow! Vino sa lucrezi pentru noi! Raspunsurile mai jos. Uite care e faza, raspunsurile tale nu ne spun doar nivelul inteligentei, dar combinatia poate prezice si norocul in dragoste. Viata ta amoroasa in viitor: Viata ta amoroasa este mediocra |
date: Miercuri, 18/05/2011, 9:41 PM | message # 4
Ai luat un scor de 8 din 11
Caracterizarea ta: Student eminent! Raspunsurile mai jos. Uite care e faza, raspunsurile tale nu ne spun doar nivelul inteligentei, dar combinatia poate prezice si norocul in dragoste. Viata ta amoroasa in viitor: Nu-i rau! Poate o sa ai noroc in dragoste in curand.Poate... |
date: Vineri, 12/08/2011, 9:35 PM | message # 5
Ai luat un scor de 9 din 11
Caracterizarea ta: Student eminent! Raspunsurile mai jos. Uite care e faza, raspunsurile tale nu ne spun doar nivelul inteligentei, dar combinatia poate prezice si norocul in dragoste. Viata ta amoroasa in viitor: Nu-i rau! Poate o sa ai noroc in dragoste in curand.Poate... Adăugat (2011.08.12, 9:35 PM) Fighting for peace is like fucking for virginity...! |
date: Sâmbătă, 03/09/2011, 4:35 PM | message # 6
Ai luat un scor de 8 din 11
Caracterizarea ta: Student eminent! Raspunsurile mai jos. Uite care e faza, raspunsurile tale nu ne spun doar nivelul inteligentei, dar combinatia poate prezice si norocul in dragoste. Viata ta amoroasa in viitor: Nu-i rau! Poate o sa ai noroc in dragoste in curand.Poate... |
date: Sâmbătă, 10/12/2011, 1:27 AM | message # 7
Ai luat un scor de 11 din 11
Caracterizarea ta: Foarte tare, frate! Raspunsurile mai jos. Uite care e faza, raspunsurile tale nu ne spun doar nivelul inteligentei, dar combinatia poate prezice si norocul in dragoste. Viata ta amoroasa in viitor: Viata ta amoroasa va inflori in curand ;) To be or not to be...This is the question? |
date: Sâmbătă, 15/09/2012, 3:56 AM | message # 8
Ai luat un scor de 11 din 11
Caracterizarea ta: Foarte tare, frate! Uite care e faza, raspunsurile tale nu ne spun doar nivelul inteligentei, dar combinatia poate prezice si norocul in dragoste. Viata ta amoroasa in viitor: Viata ta amoroasa va inflori in curand ;) S-o vad si pe-asta Fluturas_zglobiu edited by: crismari - Sâmbătă, 15/09/2012, 3:57 AM
|
| |||
| |||