new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum Diverse Distractiv Vezi numele tau in alta limba |
Vezi numele tau in alta limba |
date: Duminică, 04/09/2011, 5:34 PM | message # 1
Asa cum am scris la numele jocului daca pot sa ii spun asa , hai sa vedem cum ne numim si in alta limba . Limba e Japoneză:
A= ka, B=tu, C= mi, D= te, E= ku, F=lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W=mei, X= na, Y= fu, Z= zi! Hai sa vedem cele mai amuzante nume ![]() De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;) edited by: Adryan - Duminică, 04/09/2011, 5:35 PM
|
date: Duminică, 04/09/2011, 5:59 PM | message # 3
Fain nume mami
![]() KATESHIKIKATO TESHIKAJIDOCHI :)) Adrian Dragut mi se cam rupe limba in gura :)) De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;) edited by: Adryan - Duminică, 04/09/2011, 5:59 PM
|
date: Vineri, 30/09/2011, 12:13 PM | message # 7
Cine vrea sa isi stie numele in limba rusa... o poate incerca
![]() HAVE FUN!!! А a a Б б b В в v Г г g Д д d Е е e Ё ё io Ж ж j З з z И и i Й й i К к c Л л l М м m Н н n О о o П п p Р р r С с s Т т t У у u Ф ф f Х х h Ц ц ţ Ч ч ci (englezul ch) în ceas Ш ш ş Щ щ ş mai moale ca în totuşi Ъ ъ pus înaintea unei consoane, arată că aceasta nu este palatalizată Ы ы î Ь ь semn care, pus înaintea unei consonante, arată că aceasta nu este palatalizată Э э ă Ю ю iu Я я ia Когда-нибудь ты у меня спросишь что я люблю больше - тебя или жизнь. Я отвечу - жизнь.... Возможно ты уйдешь так и не узнав, что жизнь - это ты... edited by: mafia_13 - Vineri, 30/09/2011, 12:19 PM
|
date: Marţi, 11/10/2011, 7:59 PM | message # 8
Quote (Adryan) A= ka, B=tu, C= mi, D= te, E= ku, F=lu, G= ji, H= ri, I= ki, J= zu, K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari, T= chi, U= do, V= ru, W=mei, X= na, Y= fu, Z= zi! fara copy..slabe sanse s-o fac deci numele meu e.. katekirinka oau!!!! TAREEEE Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
| |||
| |||