new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Romani in strainatate
date: Joi, 09/06/2011, 5:08 PM | message # 1
Romanii care pleaca o fac pentru a fugi de realitate,pentru a cauta ceva mai bun,pentru o viata mai buna?
De ce fug romanii din tara lor?
Esti in strainatate? Atunci te asteptam sa ne zici cum iti merge si cum ai ajuns acolo unde esti!

Miri
respect
[ 11 ]

date: Luni, 13/06/2011, 2:16 PM | message # 2
De ce fug romani din tara lor??
Buna intrebare dar la care cu siguranta ar stii sa raspunda si un copil de gradinitia,pare amuzant dar asa este.Si dc crede-ti ca am zis ca stie??Pentru ca,cu siguranta daca dam de un copil ai carui parinti sunt deaja in alta tzara stiti ce ne-ar raspunde"sa faca bani".
E materialist acest raspuns,nu? Da,poate fi dat, chiar de un copil de gradinita.Dc?Pentru ca multi romani nu au ce face in tara,nu au cum sa ii intretina familia, sa le ofere copiilor un trai decent si aleg varianta sa plece si sa sad ii lase singuri.
Asta e adevarul!Asta e tara in care traim... sad :(
edited by: MiCuTzA - Luni, 13/06/2011, 2:17 PM
MiCuTzA
respect
[ 2 ]

date: Sâmbătă, 03/09/2011, 7:22 PM | message # 3
de ce fug? e prea mult spus. marea majoritate dintre ei nu fug ci doar incearca sa-si faca o viata cat mai buna si se vor intoarce.
e in natura omului sa tinda spre mai bine. nu cred ca poate afirma cineva ca nu-si doreste mereu ceva mai bun pt el si pt familia lui.
nu toti au norocul sa poata duce un trai in tara lui de aceea cauta acolo unde isi poate asigura un trai cat mai decent. in viitor f multi se vor intoarce din locul in care au plecat.
e drept ca acest lucru are si partile negative dar dese ori suntem nevoiti sa facem si sacrificii.
dj_show
respect
[ 1 ]

date: Marţi, 06/09/2011, 10:09 PM | message # 4
De ce fug romanii in strainatate?De nevoie.Pentru bani.Unii au familii.In Romania deabia daca poti sa castigi o paine...nu sa mai si evoluezi.
Nu cred ca exista un roman care nu s-ar intoarce in tara daca i s-ar oferi un post de munca la fel de bine platit ca in afara.

“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”
edited by: Just - Marţi, 06/09/2011, 10:10 PM
Just
respect
[ 8 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory