new posts members Forum Rules search RSS
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Ani De Liceu
date: Vineri, 22/04/2011, 11:56 PM | message # 1

Timp...incotro mergi..pe ce meleaguri noi grabit alergi..
Si uite asa timpul zboara ca vantul si ca gandul si ajungi din copil,licean.Intai esti boboc si te gandesti cu emotie la anii care te asteapta, la profesorii care sunt cu ochii in patru sa nu calci stramb si la toate nazbatiile pe care o sa le faci alaturi de colegi, apoi, intr-o clipa, nu mai mult decat inchizi si deschizi ochii, anii de liceu au trecut si privesti cu nostalgie la tot ceea ce ai realizat in acei ani...la prima dragoste,la fluturasii din stomac, la primul sarut, la prima lacrima pe care ai varsat-o din cauza primei iubiri, la faptul ca ai invatat ce inseamna prietenia adevarata si ai facut primii pasi spre maturitate.Te gandesti la colegii de la care ti-ai luat ramas bun cu lacrimi in ochi si cu mii de promisiuni ca veti pastra legatura si ca nu veti uita niciodata unul de altul, si la faptul ca totul a trecut prea repede si nu vei mai auzi sunand clopotelul care anunta inceputul orelor.

Si anii trec...si trec si anii de liceu, cei mai frumosi ani din viata unui om...trec atat de repede incat ramai doar cu regrete si cu amintiri adanc ingropate intr-un coltisor al sufletului tau.

Timpul trece, si ajungi sa regreti ca nu ai facut anumite lucruri ,sau poate ca nu ai profitat suficient de ceea ce ai avut, sau nu ai exploatat la maxim fiecare sansa primita dar...se spune "Toate la timpul lor!!!"

“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”
Just
respect
[ 8 ]

date: Vineri, 22/04/2011, 11:59 PM | message # 2

Liceul...locul in care iti incepi aventura numita adolescenta. Locul in care traiesti prima iubire (probabil) , locul in care traiesti clipe de neuitat - clipe de vis sau...de cosmar (de care insa tot cu drag o sa iti aduci aminte) . Locul in care fuga de la ore ti se pare cel mai 'cool" lucru de facut . Locul in care o nota proasta la teza e un capat de tara. Locul in care , pe langa invatatura, ai ocazia sa faci nebunii de care nu te credeai in stare. Locul unde , incet-incet, iti formezi personalitatea. Un loc inegalabil. Cei care ati terminat liceul , imi dati dreptate. Cei care sunteti in liceu acum, imi veti da dreptate mai tarziu...

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Duminică, 29/05/2011, 1:45 AM | message # 3
Perioada cea mai frumoasa din viata mea :X
Ma duceam cu o mapa in care aveam doua caiete si un pix :)) k oricum nu stateam la ore...
Poza de mai jos e facuta la o ora cand trebuia sa fiu la scoala,dar am facut popas k am obosit in drum :))
Ce baistruca eram...:))

Image and video hosting by TinyPic

Miri
respect
[ 11 ]

date: Luni, 06/06/2011, 4:24 AM | message # 4
A fost frumos liceul. Cand enervam profii ca dadeam ochii peste cap sau nu ii bagam in seama. Eram non-stop cu castile in urechi si cu muzica la maxim. Imi amintesc de vizita la director.. si tot eu eram aia revoltata 1tooth 1tooth . Off ani de liceu 1tooth

Fighting for peace is like fucking for virginity...!
YoYo
respect
[ 4 ]

date: Duminică, 26/06/2011, 0:13 AM | message # 5
Sunt foarte frumosi ani de liceu..sunt inca la liceu da in ultimul an :X...Cred ca o sa-mi fie foarte dor de aceasta perioada.Anul care vine am sa profit la maxim...Da totusi ce-l mai frumos an de liceu pana acum a foat a XI a..majorate,petreceri...chiuluri happy cool E cu adevarat o perioada care ramane in mintea orcui ;x... cool cool cool
MiCuTzA
respect
[ 2 ]

date: Duminică, 17/07/2011, 11:38 PM | message # 6

“Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”
Just
respect
[ 8 ]

date: Joi, 01/09/2011, 4:51 PM | message # 7
Au fost frumosi ce sa zic , mai ne zicea diriginta sau profii la un grup ca trebuie sa ne puna poze la catalog sa ne tina minte yahoo la noi orele erau mai mult la cafebaru de langa scoala , la biliard happy . Saraca diriginta fugea dupa noi pan tot monumentu sau pe toata faleza sa ne aduca la ore 1tooth . La mine sunt multe de spus biggrin dar cea mai frumoasa amintire o am dintr-o luni cand duminica venisem de la o nunta si m-am dus in costum la scoala si profu le-a zis colegilor ca avem inspectie si toti am inceput sa radem si peurma m-am ales si cu un 4 yahoo

De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;)
Adryan
respect
[ 1 ]

date: Sâmbătă, 03/09/2011, 6:07 PM | message # 8
intradevar anii de liceu sunt poate cei mai frumosi ani din viata unui om.
la cate am facut in liceu.... as reusi sa scriu un roman.
dj_show
respect
[ 1 ]

date: Joi, 20/10/2011, 7:07 PM | message # 9
Quote (dj_show)
la cate am facut in liceu.... as reusi sa scriu un roman.

da, de neuitat acei ani..
insa eu cred ca tu ai deja cateva volume si de dupa...

Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei!
magdutza
respect
[ 6 ]

date: Luni, 31/10/2011, 3:04 AM | message # 10
Quote (magdutza)
insa eu cred ca tu ai deja cateva volume si de dupa...

viata insasi e o colectie de carti. cu stilul tau de a expune lucrurile si cu viata mea.... am fi f ocupati cu scrisul de carti. asa ca... prefer ca insemnarile sa fie facute doar in cartea vietii pentru a nu ne pierde noi timpul ci a profita de el citeste
dj_show
respect
[ 1 ]

date: Sâmbătă, 12/11/2011, 11:18 PM | message # 11
Quote (dj_show)
cu stilul tau de a expune lucrurile si cu viata mea

care-i stilul meu? B) ,...si cum e viata ta? pink

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Luni, 14/11/2011, 5:16 AM | message # 12
Quote (dj_show)
prefer ca insemnarile sa fie facute doar in cartea vietii pentru a nu ne pierde noi timpul ci a profita de el

Ce cumnat filozof am ...si nu stiam !!! winkout

...am invatat sa plang cu zambetul pe buze...
ElegantFM
respect
[ 15 ]

date: Miercuri, 30/11/2011, 10:46 PM | message # 13
ohoo,daa..
am inceput sa scriem in cartea vietii
desigur,am inceput cu anii de liceu flowers

magdutza
respect
[ 6 ]

date: Duminică, 18/12/2011, 1:55 PM | message # 14
ce pot sa spun despre anii de liceu ca nu ii voi uita niciodata si ca as mai vrea sa mai traiesc inca o data acele vremuri tot timpul cand aud melodia ani de liceu cantata de florin bogardo si stela enache imi aduc aminte de anii mei de liceu asu cum au fost ei si cu bune cu rele

To be or not to be...This is the question?
andra
respect
[ 2 ]

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Ported to uCoz - WebStory