new posts members Forum Rules search RSS |
Forum Diverse Viata de zi cu zi Ce inseamna a vorbi frumos? |
Ce inseamna a vorbi frumos? |
date: Marţi, 29/11/2011, 10:11 AM | message # 46
Acum cand iti citesc mesajul nu gasesc altceva mai bun de facut decat sa alerg prin casa cu "vatraiul in mana"turnandu-mi continutul in cap. Ma simt cuprins de remuscari si coplesit de-atata neputinta si-mi vine,asemeni unui birjar sa ma "blagoslovesc" cu tot felul de anateme si injuraturi. Nu,Andante nu s-a suparat sau cel putin nu s-a suparat pe voi,Andante s-a suparat putin pe viata,putin pe el si putin mai mult pe cei ce-l jefuiesc de 60 dollari pe luna mintindu-l ca-i ofera internet de mare viteza. O sa ma mai chinuiesc saptamana asta dupa care caut alt provider. Ai dreptate cand spui ca nu ne cunoastem bine,cel putin tu nu ma cunosti deloc pe mine
![]() |
date: Marţi, 29/11/2011, 11:57 AM | message # 47
Incep prin a spune "somn usor " cred ,iar ziua de azi la noi chiar e senina,apoi sa te anunt ca si noua ne lipsesc randurile tale ,ma obisnuisem la cafea sa citesc "presa cu andante" iar in ultima vreme redactorul nu a scris nimic.Sper ca doar netul te face sa nu postezi si nu noi te-am necajit,ai un suflet prea sensibil si esti un om deosebit ca sa te chinuim si noi.Daca am urat ceva pe lumea asta ,urasc sa fac pe cineva sa sufere...si cu asta am spus tot!
Numar de telefon al site-ului nu exista,doar id-urile de mess.Pe al meu il ai deja ,dar cred ca nu te ajuta prea mult ...datorita faptului ca nu ai ...net! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Marţi, 29/11/2011, 12:36 PM | message # 48
Quote (andante) Ai dreptate cand spui ca nu ne cunoastem bine,cel putin tu nu ma cunosti deloc pe mine winkout pentru ca desi sunt om batran n-am nimic nici din infatisarea,nici din comportamentul celor ce isi ridica varsta la rang de seriozitate si motiv de suparari puerile. In zilele cand nu am internet,cand aceasta punte fragila dintre noi se rupe traiesc senzatia(poate va e cunoscuta)ca am pierdut ireversibil ceva foarte drag si din pacate nu pot decat sa dau telefoane la care de obicei nu raspunde nimeni sau(nu stiu daca ati observat un vizitator pe-acolo)sa va vizitez site-ul de pe tel.mobil,numai ca-mi fac mai mult rau pentru ca nu ma pot loga sau raspunde(imi lipseste ceva legat de Java)si- ma simt atinsa indirect!!!!!!!!! batran??? pai,fara suparare, dar eu ma simt atat de tanara,incat abia reusesc sa scap de tentatiile adolescentine si sa intru in ale "tineretii valuri".si sunt pe urmele tale,curand,ca varsta... deci, eu sunt cea care te alerg cu vatraiu,degeaba o faci tu pt tine, ca sunt convinsa ca te-ar induiosa propria_ti persoana,si-ai fi prea bland. despre restul...daca poti interactiona cu lili pe messenger,cu siguranta voi stii si eu tot-tot-tot ![]() Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Joi, 01/12/2011, 11:13 PM | message # 56
am o dilema...
![]() andante,tu apelezi la uzitarea kinestezicului cand comunici cu noi? ca nu pari prea curios in ceea ce ne priveste. ce zodie esti? nu c-ar avea vreo relevanta covarsitoare,ca nu ma pricep la astre. dar ti-as citi datele despre zodie,sa mai conturez cate una ,alta... esti o persoana duala? Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Sâmbătă, 03/12/2011, 5:16 AM | message # 57
Nu cred ca afland zodia,perioada in care un om a venit lume putem afla,putem sti sau putem afirma mai multe despre persoana respectiva. Mai concret nu cred in horoscop! cred ca astrele au un anumit rol in desfarurarea unor evenimente sau a vietii pe pamant insa nu intr-atat incat sa marcheze fiecare viata individual. Si pentru ca m-ai intrebat,iti voi raspunde:sunt nascut la data de 23 Martie,deci in zodia berbecului,restul sunt curios sa-l aflu de la tine. Sa ai o zi senina.
|
date: Sâmbătă, 03/12/2011, 6:52 AM | message # 59
Sa-ncerc sa-ti raspund cu toate ca nu sunt pe deplin incantat sa ofer raspunsuri intrebarilor ce nu le inteleg in totalitate. Nu cred ca putem vorbi de kinestezie aici cat despre un fel de palpare sufleteasca. Iar partea care imi scapa este:"ca nu esti prea curios in cea ce ne priveste"............????????
|
date: Sâmbătă, 03/12/2011, 6:58 AM | message # 60
Poate palparea sufleteasca de care vorbeste Andi e cea mai vie parte a omului....de altfel nu toti pot palpa sufletul unui om sau nu vor ...e destul de greu sa poti fi pe aceiasi lungime de unda ...sufleteasca...
![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
| |||