new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum Diverse Viata de zi cu zi Fantome: adevar sau superstitie |
Fantome: adevar sau superstitie |
date: Miercuri, 06/04/2011, 6:39 PM | message # 1
![]() Sa luam exemplul lui Oliver Lodge, mare fizician, dar si cercetator al fenomenelor paranormale si veti fi surprins. Oliver Lodge a castigat premiul Nobel. Intreaga sa viata si-a dedicat-o investigarii spiritelor si fantomelor. Inainte sa moara a lasat un document in care scria: “Toate adevarurile stiintifice pe care le-am descoperit nu sunt nici pe jumatate la fel de adevarate ca fantomele sau spiritele. Insa noi nu cunoastem nimic despre acest fenomen deoarece oamenii educati superstitiosi nu sunt interesati deloc de aceste descoperiri.” Fighting for peace is like fucking for virginity...! |
date: Miercuri, 06/04/2011, 11:26 PM | message # 3
Fantome Din Dragoste
Adaugat (2011-04-06, 11:26 PM) Fighting for peace is like fucking for virginity...! |
date: Vineri, 02/09/2011, 7:08 PM | message # 8
Nu e doar o superstietie oameni buni chiar sunt si fantome si alte spirite rele cum le numiti voi , si eu inainte nu credeam nici sa ma tai in asa ceva dar dupa ce vezi anumite chestii cu ochii tai te convingi si iti dai seama ca exista si spirite de genu asta . Sincer e o senzatie de wow cand se intampla ti se ridica pielea pe tine cum vine vorba aia , si simti ceva pe sira spinari ca un aer rece . E ceva nu pot sa zic ca nasol ca la urma urmei e si asta o experienta . Va recomand sa va uitati pe Discavery Chanel este o emisiune legate de acste lucruuri se numeste Fenomene strainii si incepe pe la ora 20:00 sau 21:00
De bun ce sunt iti dau camasa de pe mine , dar nu ma calca pe coada ca te calc pe cap ;) ;) edited by: Adryan - Sâmbătă, 03/09/2011, 6:05 PM
|
date: Duminică, 30/10/2011, 5:21 PM | message # 10
Quote (Adryan) Va recomand sa va uitati pe Discavery Chanel este o emisiune legate de acste lucruuri se numeste Fenomene strainii si incepe pe la ora 20:00 sau 21:00 Pe Investigation Discovery urmareste A haunting sau Haunted.. noaptea dupa 12-1. Mai este o emisiune cu frati gemeni care merg in locuri care se spune ca ar fi "bantuite" si inregistreaza activitatile paranormale din acele zone... imi scapa numele emisiunii momentan.. ![]() Fighting for peace is like fucking for virginity...! |
| |||
| |||