new posts members Forum Rules search RSS |
|
Forum Diverse Viata de zi cu zi Prietenia virtuala |
Prietenia virtuala |
date: Luni, 21/03/2011, 9:24 PM | message # 1
Primesc in ultima vreme pe adresa de mail tot felul de chestii de pe diverse site`uri de prietenii online de genul ” Ringo ” sau ” hi5 “, de la diversi necunoscuti, cum ca ar vrea cu mine o relatie de prietenie…
Acum, daca intrebi de cineva si cel din fata ta il cunoaste pe cel despre care intrebi, iti zice: ” A, da, prietenul meu… “. Dar prietenia este cu totul si cu totul… Altceva. Acum toti sunt ” prieteni “. Dar pe cati oameni ti`ai permite sa`i suni la orice ora din zi si mai ales din noapte, in caz de vreo urgenta sau pentru ca simti nevoia sa vorbesti cu un prieten? Ti`a mai ramas vreun prieten din copilarie? Prietenia inseamna acelasi lucru in copilarie, in adolescenta, la maturitate, la batranete? In sat si la oras, in concediu de odihna si pe mess? E aceeasi stare si pentru barbati si pentru femei? Prietenia dintre o fetita si o pisica sau un baietel si un catelus e aceeasi cu prietenia dintre doi colegi de serviciu? Prietenia dintre un barbat si o femeie e la fel ca si prietenia dintre doi barbati si doua femei? Ce parere ai despre prietenii virtuali? Te-ai atasat vreodata de cineva pe internet? ![]() |
date: Luni, 21/03/2011, 10:00 PM | message # 3
Prietenii virtuali sunt un lucru bun dar nu pentru oamenii foarte naivi, pentru ca si fata in fata un om poate minti dar mai ales pe internet unde poti spune verzi si uscate ca nimeni nu te verifica. Prietenia in sine intre doua persoane care chatuiesc poate exista cu adevarat si uneori poate cel de la distanta te poate intelege cel mai bine dar cum spuneam trebuie sa fi foarte atent cu cine vorbesti si ce fel de persoana e.
Nu pot sa zic ca m-am atasat in mod deosebit dar chiar am prieteni adevarati pe internet, cum ar fi comunitatea asta pentru ca sunt oameni foarte dispusi sa te ajute indiferent de necazuri si neconditionat. Poate uneori prietenii virtuali e tot de ce ai nevoie intro problema pentru ca ei sunt singurii care nu te judeca. ![]() |
date: Sâmbătă, 15/10/2011, 10:38 AM | message # 4
sa ma bag si-aici..
un topic interesant odinioara as fi spus ca da,cred in prietenia virtuala.. doar ca.. am constat ca ,daca esti femeie si legi prietenii virtuale cu o persoana de sex opus, rezultatul e acelasi.si nu spun asta referindu-ma doar la un exemplu, 2 sau 3. nu stiu daca au fost exceptii.uneori, am fost permisiva in dialog, tocmai pt a verifica ce se afla in spatele vorbelor celuilalt.niciodata, dar niciodata...un asa zis "amic" virtual, nu s-ar fi dat deoparte de la o ipotetica aventura sexuala.mai poate fi numita asta "prietenie"? pt ca,in spatele monitorului, apare tupeul, curajul, si sigur...avantajul e ca nu se vede chipul niciunuia. poate,in anumite momente,daca "amicul virtual" mi-ar fi vazut expresia...chiar daca sugeram un suras ,in scris, ar fi fost blocat din start. concluzia mea e ca..nu exista prietenie virtuala ,decat intre persoane de acelasi sex. Dacă femeia este o carte atunci nimeni nu a ajuns la capătul ei! |
date: Sâmbătă, 15/10/2011, 12:37 PM | message # 5
Soro ,da-mi voie sa te contrazic....exista!
Insa foarte rar gasesti o astfel de persoana ...care sa nu vrea doar "sex",care sa fie intelegator si sa iti ofere un umar clad cand ai probleme.Eu am cunoscut un astfel de om....e adevarat ca greu l-am gasit ...dar exista! In rest ai perfecta dreptate ...toti sunt o apa si un pamant ,poate de asta sunt recunoscuta ca o scorpie care nu ii las nici sa ma pupe ,pentru ca nu suport libidinosii....ii urasc! ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
date: Luni, 31/10/2011, 3:35 AM | message # 7
consider ca se pot lega prietenii virtuale. acum fiecare de ce cauta si ce isi doreste sa gaseasca.
am avut ocazia sa intalnesc diferite tipuri de persoane prin intermediul internetului si am avut placerea si inca am bucuria de a fi intalnit persoane care merita termenul de prieten. fiecare are libertatea de a selecta ceea ce considera ca e benefic pt persoana sa. |
date: Vineri, 02/12/2011, 11:50 AM | message # 9
Da ,poate si aici ne lovim de aceiasi problema....femeile sunt mult mai "lovite"decat scumpii nostri ...barbati.
O sa exemplific: Ca barbat intri pe un xat ...saluti si incerci sa "vrajesti" fetele...deci nimeni nu te injoseste sau te ataca...ca femeie insa trebuie sa suporti tot felul de propuneri mai mult sau mai putin placute...cred ca aici sunteti de acord cu mine....deci ![]() ![]() ...am invatat sa plang cu zambetul pe buze... |
| |||
| |||