ElegantFM

18/05/2024

Added by ElegantFM
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 18

Vocea de la radio...

Vocea de la radio...

Vocea pe care o auzim...oare cati din voi va  intrebati ce simte acel om?

Ce simte cand intra in emisie si va vede plini de viata ,sufocandu-l cu idei si pareri?

Dar atunci cand intra si sunteti absenti...prin privaturi sau pe mess?

E o simpla voce ....ce sens are sa ma complic...nu?

Ei bine dragii  mei .....nu e chiar asa!

Asta aseara in loc de DJ MO am vazut MOrt.....de ce oare?

Cati au observat asta sau macar l-a durut sa vada asa ceva?

Nu va cert ,nu va reprosez....dar vreau sa stiu daca suntem o familie si capul acestei familii e 'MORT' ....de ce e asa?

Cati nu au venit la mine in privat  dea lungul timpului sa imi spuneti ca vocea lui MO va unge la suflet sau ca iubiti emisiile lui?Cati nu au spus ca vocea lui e ...balsam pentru sufletele voastre?

Cati nu v-ati iubit pe muzica lui sau nu erati vrajiti de mirajul care ne cuprindea pe toti?

Pentru ca suntem inca o familie ,cu doua capete ...un tata si o mama ,eu voi fi cea care va  spun un lucru....daca Mo a avut cateva zile mai putin bune e tot acelasi om,nu va fie teama ...nu musca ,nu ciupeste ....a avut cateva zile mai proaste .Toti avem asa ceva ,dar e acelasi om,bun si bland .

Indiferent care va fi relatia mea cu el de acum inainte ,chiar daca nu vom mai forma un cuplu... MO e MO....si nu trebuie sa va speriati de el.

Vreau sa cred ca suntem inca o familie...si   va vreau prezenti ...nu uitati de vreme pe undeva.

Crede-ti oare ca eu nu am ce face in pat sau pe ce arunca banii?

La ce bun bag promo si el sta live ore in sir?

Pentru ca sa se simtim bine toti....asta e tot ce ne dorim...o casa calda si primitoare,o familie!

Ca aceasta casuta Eleganta sa prospere.....sa putem scoate capul la lumina....atunci sa va vad ...vii!

 

More information on the forum
comments (18)
  • Answer Quote
    djdiamant

    07/10/2011 1:05 AM

    WOW WOW WOW

  • Answer Quote
    ionut_a

    06/10/2011 11:53 PM

    ce pot spune este ca pe dj mo il stiu de o perioada buna de timp . il stiu de om bun si cred ca asa va ramane .robert fii tu fii cel de pana acum fii acel dj mo pe care toti il stim de om bun .

  • Answer Quote
    Miri

    06/10/2011 10:58 PM

    Nu ma regasesc in aceasta postare si nici cei care au postat nu se regasesc. Noi suntem prezenti (atat cat putem),pe site si pe xat si ascultam emisiile lui MO. Problema e ca nu e lume,nu suntem noi problema. Daca stam in pvt sau pe mess nu inseamna ca nu-l ascultam..mai ales cand baga si ptr mine o "vacanta mare" :)):))

  • Answer Quote
    Just

    06/10/2011 10:03 PM

    citeste ...Eu stiu ca oricare ar fi relatiile dintre voi.. LiLi si Mo...ramaneti aceleasi persoane a caror interes e ca noi sa fim o familie.Si eu...pentru ca in al meu nume vorbesc acum, o sa va iubesc la fel de mult si o sa incerc sa va sustin atat cat pot.
    Vocea de la radio...acea voce calda... in spatele careia se ascunde o persoana minunata...capabila de sentimente extraordinare...cu un suflet generos si careia ii pasa de ceea ce se intampla cu ELEGANT FM.
    Vocea de la radio..acea voce care lasa problemele la o parte pentru cateva ore si ne face si pe noi sa uitam de viata reala si de problemele pe care le avem...Acea voce care ne inspira incredere, care ne alina sufletul cu melodiile difuzate si pe care o iubim si o ascultam mereu cu drag...acea VOCE trebuie sa ramana.
    Si mami...tu esti cea care ne tine uniti...care nu renunta oricat de greu i-ar fi...care ne pune pe noi mai presus de sentimentele ei...care ne aduce zambetul pe buze chiar daca are inima grea...care e mereu ochi si urechi cand ii povestim problemele noastre(fara suparare Mo...dar cum ar fi sa vin eu, dupa ce tu tocmai ai venit obosit de la munca, si sa-ti povestesc ca m-am certat iar cu iubitul broken sau ca mi se pare ca m-am indragostit de nu stiu cine...sau ca ....stii tu...chestii de fata :p ) dupa cum spuneam...dar..cuvintele sunt de prisos...te iubim mami.
    offtopic Si Clau...( cheesy tatiii) computer3 stim ca veghezi mereu asupra noastra din carapacea in care te-ai ascuns...si ca ne esti alaturi e cate ori ai timp...cred ca mi s-ar parea ciudat sa intru si sa nu te vad online pe chat...Iar melodiile tale ne ung pe suflet.Esti o persoana deosebita.

  • Answer Quote
    ElegantFM

    06/10/2011 10:31 PM

    Si mami...tu esti cea care ne tine uniti...care nu renunta oricat de greu i-ar fi...care ne pune pe noi mai presus de sentimentele ei...care ne aduce zambetul pe buze chiar daca are inima grea...

    Da Micuta ...incerc ,asa e...numai ca am momente cand si eu cad...nu vreau sa va supar ,nu vreau sa fiti tristi ...o sa vedem ce va fi in continuare...
    Cum as putea sa nu te iubesc Micuto?

  • Answer Quote
    Just

    07/10/2011 9:24 PM

    hugs

  • Answer Quote
    Adryan

    06/10/2011 6:59 PM

    O sa incept cu ce a zis Clau ca el nu se considera un Dj adevarat... ar trebui sa te consideri Clau un dj adevarat pentru ca ceea ce faci tu este vorba de DJ.. spun asta pentru ca si eu am mancat painea asta de Dj..si acum sincer il inteleg pe Mo , eu l-am cunoscut ca Dj Mo nu ca si Dj Diamant ptr voi posibil sa fie si Diamant si Mo pentru mine e doar Mo. De multe ori dj in general incerca prin muzica lor sa ascunda uneori sentimentele sau starea lor , alteori difuzeaza muzica starii aceleia si prin asta transmite starea aceea si ascultatorilor si este bine uneori uneori nu...multi dintre noi care sunt dj si au o stare proasta incerca sa difuzeze melodii sa se simte ascultatorii bine . Asta e viata de dj sa spun asa , caodata ne ascundem sub o draperie alteori nu . Mo fruntea sus viata merge inainte si cred nu cred sunt sigur ca multi de aici sunt alaturi de tine .
    Poate n-am comentat exact acest subiect si m-am abatut de la el scuze

  • Answer Quote
    ingeras

    06/10/2011 6:56 PM

    ce sa zic eu am lipsit cand ceva sa rupt in familia elegant numai ca .sincer o spun cu durere in suflet cand am venit de la mormantare primul lucru am deschis pc sa intru si in loc de familia unita pe care eu am lasat-o am gasit 3 persoane care mau salutat ,NASULE MO ,AI COMENTAT CEVA LA O POSTARE DE A MEA SI TU STI BINE CE SI NASA LA FEL NU AI CUM SA FI MORT NOI SANTEM MORTI PENTRU CA TU NE LIPSESTI NE LIPSESC TOT CEIA CE INSEAMNA DJ,MO SAU PENTRU MINE NASU MO,NU STIU CAT MA CREDETI DAR CU LACRIMI IN OCHI VA SPUN CA SUFAR ENORM DE MULT PENTRU TOT CE SE INTAMPLA IN FAMILIA ELEGANT ,IN CASA IN CARE ABIA ASTEPTAM SA AJUNG DE LA MUNCA SA STAU DE VB CU VOI SA FIU ALATURI DE VOI ACUM MA SIMNT ABANDONATA DABIA DACA MAI SPUNETI 3-4 PERSOANE BUNA ATUNCI CAND SALUT FARA TINE NASULE CA PERSOANA SI CA DJ ELEGANTUL ESTE TRIST TE VREM INAPOI ASA CUM ESTI TU UNDES NOPTILE CARE NICI SA DORMIM NU NE LASAI ?CUM POTI SA RENUNTI LA NOI ASA DE USOR ?SANT FOARTE TRISTA SI SUPARATA :'( :'(

  • Answer Quote
    Adryan

    06/10/2011 7:11 PM

    Aici are dreptate Ramo poate voti supara pe mine pentru lucru asta , dar sincer ma doare pentru ca simt ca aceasta familie s-a destramat , dezbinat , spunetii cum doriti. In loc de acea familie care eram cand ziceam noi ca armonia si dragostea pluteste pe aici mai ceva decat fluturi sau e.t.c s-a ajuns sa predomine raceala , sa predomine tachinarile acelea urate si dureroare , nu mai suntem noi eu asa vad ca aceea Famile Elegant Fm nu mai este ea , incepe sa se duca de rapa totul usor cu usor . VA ROG DIN TOT SUFLETUL POSIBIL SI EU SI MULTI DE AICI FACETI CEVA SA NU SE DUCA TOATA MUNCA ABSOLUT TOTU DE RAPA . MO nu pleca pentru ca daca pleci posibil stii bine lucru acesta ca jumate sau treisferturi din ElegantFm le vei lua cu tine .
    Hai sa incercam sa reveim la ceea ce era inainte sa facem cumva sa gasim o cale prin care sa redevenim asa cum am fost odata . Nu va ganditi la membri aceia care intra o zi da 10000 nu , ganditi-va la voi > LILI SI MO < ganditi-va si la noi owneri si moderatori de aici da nu va ganditi la aceste grade , ganditi-va la oameni care poarta acste grade pe chat , pentru ca pe langa 2-3 sau 4 care sufera , suferim si noi alti 10 sau cati suntem , noi ne numim victime colaterale nu ???? . Si de ce sa ne numim asa sa suferim , de ce sa suferiti si voi , de ce ? pentru ce ? pentru ca s-a rupt ceva intre doua persoane sau ceva de genu , si din cauza acestei rupturi sau neintelegeri sa se duca de rapa absolut tot cea fost . Hai ca suntem oameni maturi nu mai suntem copii . Hai sa ne punem ordine in ideei in ganduri , sa ne gandim si la noi dar si la ceilalti care sufera pe langa noi .
    SPER CA NU VA SUPARAT MESAJUL MEU MULTUMESC

  • Answer Quote
    Ancutza

    06/10/2011 4:19 PM

    .Eu sunt de putin timp aici cu voi ,nu pot spune chiar foarte multe dar imi permit sa imi spun parerea .. Ca orice ascultator de radio astept o muzica buna.. o gluma, un zambet si de ce nu si un sfat. Stim cu totii cat ne bucura emisiile lui MO.. dar din pacate nu noi suntem cei care il puten scoate din starea in care se afla buna sau mai putin buna ,indiferent cum am incerca... Cu siguranta vom reusi sa pastram liniste si respect aici in casa elegant(LILI_MO)...ANCA

  • Answer Quote
    ElegantFM

    06/10/2011 3:27 PM

    Stiu ca de multe ori esti mai "cumintica" decat restul de aici ,in sensul ca nu vorbesti prea mult sau nu postezi...poate o faci prin filmulete sau vorbind cu mine pe mess .
    Azi insa ai deschis discutia si ma bucur ca ai facut-o...doar discutand ne intelegem unii pe altii,aici nu exista alta forma de comunicare .

  • Answer Quote
    claus77

    06/10/2011 2:33 PM

    Prea putin ma vedeti pe mine postand ceva aici sau pe forum, nu prea imi place ideea "bieletelelor lasate pe masa" pentru a fi gasite.
    O parte din acest coment e pt voi pt toti care intrati aici si va dati cu parerea.
    Din fericire poate sunt singurul sau printre putini care a avut ocazia de a-l cunoaste pe Mo cu adevarat , sau de al cunoste atat cat el ma lasat sa-l cunosc, dar am avut ocazia de a sta alaturi de el o perioada de timp.
    I-l descriu in foarte putine cuvinte.
    Un om bun , un om cu suflet, un om care poate de multe ori ce gandeste la alti mai mult decat la el, nicidecum omul dur care apare uneori aici sau pe chat.
    Ca sa ma fac inteles am sa-mi dau du parerea si despre DJ DIAMANT sau DJ MO
    Ca orice DJ pentru a pute face o emisie frumoasa si plina de viata are nevoie de atmosfera, de buna dispozitie, buna dispozitie pe care el o face sa creasca in noi odata cu inceperea emisiei, buna dispozitie pe care el ne-o inspira.
    Un DJ e un om cu suflet, suflet care azi e vesel si maine poate e trist, si astfel... cu voia sau fara voia lui ne transmite starea lui prin muzica pe care toti o ascultam.
    Asta va spun din propria experienta, desi nu ma consider un DJ , nici pe departe , doar un om care a difuzat muzica pt voi uneori, si... oricat as fi ales melodiile reveneam mereu la genul de muzica legat de starea mea sufleteasca, trista, vesela sau romantica.
    Acum a doua parte din acest coment e doar pt tine Mo.
    legatura dintre tine si Lili pentru multi e mai putin importanta, vrem doar sa va stim linistiti si multumiti pt ca va consideram PRIETENI, prezenta ta pe chat a fost si va ramane importanta pt noi, dar prezenta ta la radio cred sa e esentiala, nu iti cere nimeni sa intri in emisie cand nu o faci cu mare drag,numerul persoanelor... parerea mea este mai putin important, PROMO e solutia numarului de ascultatori, cu emisia ta si cu sprijinul nostru reusim sa intretinem atmosfera in timpul emisiilor tale, dar imi esti PRIETEN, nu pot bate din palme si nu pot fi bucuros pe chat cand pe tine te stiu suparat sau trist, toti avem zile bune si rele, sti ca poti vb cu mine orice si eu la fel cu tine , cred ca ai ajuns sa ma cunosti destul de bine.
    In fine.... STAI ALATURI DE NOI CAND ESTI VESEL SAU CAND ESTI TRIST, ATATA VREME CAT SIMTI CA AICI E LOCUL TAU, SI SUNT CONVINS CA AICI E LOCUL TAU.
    Desi uneori sunt doar in umbra.. sunt mereu alaturi de voi.

  • Answer Quote
    ElegantFM

    06/10/2011 3:24 PM

    Clau,
    Cand am spus ca poti fi frate cu mine ,cred ca am spus bine ...sufletul tau nu se dezminte si ai cuprins in postarea ta ...tot!Tot ceea ce au am vrut sa scot in evidenta si nu am reusit poate atat de bine.
    Stiu ca postezi rar ,dar atunci cand o faci din randurile tale reiese parca ...lumina.
    Asta am vrut sa scot in evidenta ...bunatatea lui,sufletul cald pe care multi nu au reusit sa il cunoasca.Omul care are o inima mare si plina de iubire.Iubire de aproape ,iubire de cei din jur ....
    Asa e tu l-ai cunoscut poate cel mai bine ,traind alaturi de el...poate l-ai simtit cand era trist sau vesel...stii despre ce vorbesti ,nu e numai experienta de viata de aici.
    Nu e un elogiu pentru nimeni ,nu e o lauda ,dar acest micut om ,omul MO este ceea ce putini inteleg....de asta nu vreau sa fie perceput ca un 'rau',ca un salbatic cum a fost in ultimile zile.
    Indiferent de ceea ce viata ne va oferi pentru mine este si ca ramane un suflet sensibil ,un prieten adevarat si foarte important....

    Iti multumesc Clau,esti un prieten adevarat!

  • Answer Quote
    djdiamant

    07/10/2011 1:06 AM

    FAPTUL CA AI POSTAT SI TU CLAU M-A IMPRESIONAT LA MAXIM NU ma ASTEPTAM..ITI MULTUMESC VA MULTUMESC TUTUROR.... flower :flower: icecream :icecream:

  • Answer Quote
    magdutza

    06/10/2011 1:16 PM

    eu nu inteleg foarte bine ce se intampla,de fapt. sau ce anume a declansat situatia actuala.
    eu stau in ultima vreme,foarte mult cu voi. si mereu o intreb pe lili,care poate confirma, "daca mo intra si in seara asta live". si intrebarea asta i-o pun zilnic.
    faptul ca intreb, sau ca sunt f prezenta, inseamna ca-mi place. si daca, intr-adevar,am avut rezerve in ceea ce te priveste pe tine Mo, ei..s-au cam dus. in ciuda aparentelor , a acestui "dur" care ai aparut in zilele astea, eu am descoperit ca pot comunica cu tine mai mult decat m-am asteptat. si ,s-a eliminat acea bariera care simteam ca este.si care nici nu va mai fi niciodata. daca pana nu demult te ascultam in casti doar, acum imi permit sa ma si aderesez tie,Mo, ..chiar cu foarte mare usurinta. dar cred c-ai vazut asta. si toate astea, faptul ca sunt "prinsa" pe xatul vostru tot mai mult, si faptul ca vorbesc cu toata lumea..ce poate sa insemne? doar ca ma simt grozav aici, si nespus de bine in timpul emisiilor tale, Mo, si stii de ce? pt ca am observat cat esti de atent cu lumea. Faci dedicatii, ne vorbesti, astfel incat, fiecare cand isi aude numele simte ca e important in ochii tai, in egala masura cat esti si tu important in ochii nostri.
    sper ca m-am facut bine inteleasa...
    personal, te apreciez foarte mult mo, si-mi doresc sa petrec alaturi de tine si lili,si totodata de restul care mai sunt fideli xat.ului,multa vreme de aici inainte.

  • Answer Quote
    ElegantFM

    06/10/2011 3:30 PM

    Sora mea draga ,asa e... mereu ma intrebi de Mo iar eu iti raspund atunci cand stiu ceva sigur,stiu ca iti place ,stiu ca astepti emisiile lui si esti alaturi de noi cand poti.Am vazut ca acum il privesti altfel ,cu mai multa incredere ,ceea ce ma bucura si imi doresc asa sa fie mereu ...sa ajungi sa il cunosti tu personal ...nu din povestile mele care uneori pot fi poate ...partinitoare.

1-10 11-12
Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top