ElegantFM

18/05/2024

Added by djdiamant
category
Comments 4

vechiul an//noul an elegant fm


Se pare ca tocmai in seara cand elegantfm a facut un an eu am lipsit..fantastic(nui nimic poate voi fii cand va face 2 anii).. urez multa sanatate celor care au inceput strada elegant la inceput, o frumoasa strada cu multe obstacole,suferinte,bucurii, zeci de persoane minunate si-au lasat ip pe site radio sau xat,multii au rezistat altii au stat doar cateva secunde.


Elegant fm cand s-a creat a fost un loc gandit din sufletul unor persoane,pentru sufletul altor persoane.


sufletele ce l-au gandit elegant fm au fost lili,clau,probabil un pic si eu..sicer nu mai retin cine o pus numele elegant fm,,parca lili,din cate imi amintesc..in fine numele o fost pus si o ramas pt un an ..


Elegant fm a avut ceva pierderi intre timp,dar si cateva castiguri persoane precum Nick,cristina,bunicutza,iulia,al3,iulian,si multii altii.


Pierderile nu are rost sa le enumerez deoarece le stiti si posibil sa fiu si eu pe acolo,apoi ce e pierdut e pierdut,iar de gasit e greu,in cel mai rau caz cei pierdut poate ramane o amintire..


in orice caz sper ca elegant fm va ramane ca nume si Casa,pt cei care au ramas de la inceput de drum,se stiu ei care sunt,nu dau nume..


Cand elegant fm va face 2 anii de existenta am sa fac cinste cu un pahar de sampanie tuturor..dar in special lui lili..


Lili ai persoane minunate langa tine nu uita,ai grija de ele, caci cum le pastrezi asa le vei avea..ma intelegi u ce vreau sa zic...


Cam atat dragii mei multa sanatate si numai bine tuturor va doresc sa aveti parte de fericire si iubire,,


imi pare rau ca nu am reusit sa fac o ultima emisie in care incheiam anul elegant...definitiv pt mine..dar numai conteaza este un sport de care m-am lasat pt o perioada..


Nick ai grija de party peaople si iti multumesc inca odata pt ce faci..


Clau--Shoso sunteti cei mai deosebiti oamenii pe care eu i-am cunoscut....sa ramaneti la fel..sper ca intr-o zi o sa mai bem o cafea la 7 dimineatza..si chiar azi ma uitam la filmarile de le-am facut pe la dino cu rigu si ion..voi nu le stiti dar nici nu vi le arat,,ca ne da da gol cat de muncitorii eram pe acolo=))) glumesc...stiti ca noi eram muncitorii..poate am sa le pun pe you tube dar ma rupe ionu de le vede=))..


Lili iti urez multa sanatate ca e mai presus de orice,sa fii tare,sa mergi inainte cu aceste persoane minunate..si sa ramai asa cum ai fost si pana acum..puternica inteleapta si iubitoare cu totii cei care au nevoie de o vb buna si un sfat...


Mire stii ca noi doi nu suntem nici cei mai buni prietenii dar nici dusmanii,suntem doar amici,,de asemenea nici tu nu te skimba,caci ady dupa aceea nu va mai avea cu cine sa se intepe..


just draga mea despre tine aici nu voi scrie nimic,decat ca esti o raza de lumina..si iti multumesc ca ai fost alaturi de elegant fm pt un an de zile,,

esti poate cea mai veche si cunosti pe totii..tot ce conteaza este ceea ce este acum..iar gurilor rele (sti faza cu punctele) le doresc aceste puncte .... .... .... .... .... =))))


yoyo tu esti cea mai speciala caci spui mereu lucrurilor pe nume..si ma bucura faptul ca atunci cand poti mai dai cate un semn de viatza..


Ingeras(ramona) Scumpa mea(finutza) ramona,imi aduc aminte de tine la inceput cand ai intrat prima oara cat erai de vesela, si atunci aveai si companie pe cineva din familie cu tine,toate erau asa frumoase acum un an Ramona ,,cate s-au intamplat si prin cate ai trecut de atunci pana acum..Te respect ramona pt ca ai trecut peste ele cu fruntea sus pot spune,si ma bucu ca intr-un final ai gasit fericirea sper ca dumnezeu sa iti dea ceea ce meriti fericire si dulceatza pentru inima si sufletul tau..


Stati sa fumez o tigare si revin...[/b]


Sa nu il uitam nici pe Dey eu nu l-am urat nici odata,asa cum era el cu bune si cu rele,am vb decat strictul necesar dar consider ca la imceput din strada elegantului a facut parte si in ciuda celor intamplate,eu il amintesc caci adevarul e frumos, a fost cu noi de la inceput s-a pierdut pe drum..dar a fost..


Sa nu o uitam nici pe corazon nu prea mai e ea pe aici dar a facut parte din inceputul elegant..imi pare rau corazon ca ai disparut din casa noatra,sper ca intr-o zi vei reaparea pe la noi,,si tu si loka.


Bineinteles fara ciuda si chiar cu parere de rau vreau sa o reamintesc si pe magda,mady, care si ele au facut parte din casa elegant fm pentru o perioada buna..in ciuda celor intamplate eu respect pe toata lumea,este democratie suntem liberi sa alegem,,macar aici pe net mai putem alege ca in realitate cam slabe sanse..


sa nu o uit nici pe dementa de soruma alecsia care si ea o plecat,,dar nui bai sper ca e bine pe unde e..soro(hug)


bineintels in ciuda faptului ca m-am certat cu tot elegantul pentru MIKI eu o amintesc si pe ea ca a facut parte o vreme din elegant fm defapt ai fost primita regeste..si am fost rasplatit cu injuraturi..dar nui bai o trecut tu sa fii fericita ca eu am grija sa fiu si ca tu m-ai injjurat crezand ca nush ce si cum putin ma intereseaza..multa sanatate si fericire miki tie andrei lui cata si Ip tau inmultit cu 20.


scz stai sa te atac adika style fm..asta e ca m-ai injurat..cine intelege intelege..


stati asa ca nu vreau sa uit pe nimeni...


sa vedem anca si si ionut,un frumos cuplu ma bucur ca ati fost alaturi de elegant si ca inca o faceti..


ionut mult respect fratelo.


anca(inainte de a da cu parerea informeaza-te) daca ma intelegi ce am vrut sa spun.


poi se putea scumpii mei copii AL3 si iulian un cuplu perfect ma bucur ca ati ales elegant si va multumesc ca sunteti aici inca..


stef si enia un alt culplu frumos dar inca nu au cunoscut elegant in toata frumusetea lui,,inca este deskis dragii mei sper ca veti reusii sa il cunoasteti inca mai aveti timp.


Poi ce s aspun de olteanca mea Bunikutza o super fata de gasca si tin sa iti multumesc ca ne-ai ales pe noi..desi imi pare rau ca nu te-am auzit niciodata in emisie..


Dvd un baiat bun nu prea ne intelegem noi din cauza genului muzical si p t faptul ca lui ii place sa aiva controlul dar esti de gasca david (B)


si s anu o uitam nici pe alinah..din pacate am cunoscuto putin personal, dar din cate am auzit esti o persoana minunata cu suflet mare,..


Maff un baiat foarte rezervat l-am cunoscut putin din pacate,,dar asta nu m-a impiedicat sa respect felul lui de a fii..un baiat ce merita respectat deoarece este calculat si rezervat ii place sa vb doar ce crede ca merita vb..imi pare rau ca nu am legat o prietenie mai stransa cu el in acest timp.


Ely ....clauu..cuplul perfect..o iubire de invidiat si cand spun asta ..o spun pt ca stiu..clau are un caracater mai aprins in realitate ..de asemenea si shoso dar inimile lor in profunditate sunt dulci ca mierea..clau stiu ca e un om cu inima mare caci am cunoscut ambelel laturi ale lui..si il respect mult..pt tot ce a facut pt mine..


Iar shoso vad ca si el scoate incet incet calitatile inimii la iveaza exact ca clau..stiam eu ca intr-un final sunteti 2 caractere diferite dar cu aceasi inima..nu m-am inselat,,


cristian, iulia, norisor,suneti speciale pline de viatza cu suparari si bucurii ca fiecae om..v.am cunoscut potin,,dar indeajuns incat sa spun ca imi place felul vostru de a fii ..va respect pt ca ati inteles...


probabil ce am scris aici,ramane cu multe semne de intrebari,


am vrut doar sa stiti ca eu am respectat elegant fm si partea mea pentru elegant fm atat cam am putut am facut-o..


Va respect pe toti,nu invidiez si nu urasc pe nimeni,va doresc tot binele din lume..iar daca careva ma urasete acum . ii doresc sa ghiceasca aceste puncte.... .... .... .... ...............


dupa tot ce am scris mai sus am o rugaminte la voi,,


nu intrebati,nu intepati,uitati ce a fost ieri uitati trecutul,,ganditi-va la viitor..la cel real si la cel virtual..eu nu voi deranja pe nimeni..traiesc viatza mea acum,asa cum am ales..si sunt foarte fericit Cu ceea ce dumnezeu mi-a oferit alaturi de mine ,si in acelasi timp norocos ca am fost ales.


Seara de seara ii multumesc lui dumnezeu ca mi-a trimis un inger,,si il rog sa il lase langa mine pana la ultima rasuflare,indiferent daca va trebui sa trec prin foc,prin apa,prin lava unui vulcan sau prin centrul unui uragan,,important este ca bunul dumnezeu sa ma lase sa tin acest inger,in brate sa stiu ca de ard EU, El(ea) este protejat, sa stiu ca de plang eu EL(ea) rade,daca imi este frig LUI(ei) sa ii fie cald..


am sa incerc cu toata fiinta mea sa protejez acest inger si nu voi permite nimanui sa il raneasca nici macar cu o lacrima amara..(cine este ingerurl acesta probabil stiti iar daca nu stiti banuiti,iar daca nu banuiti..asta este ramane acolo unde ii este locul in sufletul meu)


Iar daca trecand prind ceea ce am scris mai sus nu voi reusi sa protejez ingerul..ESte vina mea si Dumnezeu ma va pedepsi..si ma va judeca..si pe mine si pe EL(ea)


Dar dumnezu nimeni alcineva.


 


MULT RESPECT ELEGANT FM


ma duc acum ca probabil maine ingerul meu, imi va rupe urechile daca nui place ce am scris,sau poate imi va oferi un zambet daca este de acord..


La multii aniii Elegant fm..fondatorilor acestuia precum si celor ce muncesc zi de zi cu prezenta..


Este o postare cu multe cuvinte neinteles si repet poate cu semne de intrebare lasate fara raspuns..


Dar mai mult de atat nu pot scriie caci este tarziu..si consider ca am spus ce a trebuit sa spun..


Am o rugaminte ultima..Sa fiti fericiti si uniti pe elegant fm..


eu am gasit ceea ce imi lipsea si sunt fericit,,
 
sper sa gasiti si voi..

Nu regret nici o secunda ce am facut,si as face ce am facut la nesfarsit..

deoarece asa simt sa fac si nu ma ascund..totii avem drepturi egale in viata.

am ales sa iubesc si iubesc..fericit eu si fericita ceea ce m-a primit in inima ei..e tot ce conteaza acum.

restul e trecut,totii avem un trecut..

va doresc un viitor plin de fericire si iubire tuturor


Eu respect ce iubiti voi.


Voi respectati ce iubesc eu


si vom ramane vesnici amici..


Daca voi dusmaniti si urati ce iubesc eu..


Eu voi avea grija..sa va ofer ce imi oferiti.


(cine intelege intelege cine nu) mai are o incercare.


 


MULTA FERICIRE ELEGANT FM.. AI TRECUT PESTE UN AN,,TE MAI ASTEAPTA INCA MULTII DE ACUM INCOLO


ce bataie imi iau Eu maine....

More information on the forum
comments (4)
  • Answer Quote
    Miri

    29/02/2012 3:17 AM

    O sa ne fie dor de emisiile tale..

  • Answer Quote
    Just

    28/02/2012 6:47 PM

    Mo:-w..rautatile nu-si aveau rostul...
    Va iubesc Elegant Fm....si cum a spus si el...sa fiti fericiti..sa iubiti, sa fiti iubiti...sa apreciati ceea ce aveti.
    A trecut un an si sper ca vor mai trece multi pana ce Elegant nu va mai fi.
    Tu si punctele tale:))
    Auzisi ca bataia e rupta din rai?:))hai sa faci contact cu raiul:D
    hug

  • Answer Quote
    djdiamant

    29/02/2012 1:00 AM

    kissing just

  • Answer Quote
    Bunicutza

    28/02/2012 11:11 AM

    Mo eu nu am decat atat de spus bataiea este rupta din rai =)))))))))))))

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top