ElegantFM

18/05/2024

Added by Just
category
Comments 6

Va iubesc!

Dragii mei dragi....va iubesc atat de mult  si am simtit ca nu pot sa-mi exprim intreaga mea parere in raspunsul pe care i l-am dat Ramonei.
Am intrat azi si am vazut tristete...si nu mi-a placut.
V-ati simtit neglijati nu-i asa?Ati simtit ca nu va baga nimeni in seama?Si probabil cand ati spus ca v-ati simtit in plus ati simtit acest lucru ca venind din partea lui LILI.
Ei bine...acum o sa va spun...cu toata parerea de rau...si cu riscul imens sa va suparati pe mine...ca sunt dezamagita de voi.
De ce?...Pentru ca Ea...este un singur om...iar noi suntem atat de multi.SI mereu ne-a ascultat...mereu ne-a dat sfaturi...mereu ne-a iubit pe fiecare in parte la fel de mult si in alt mod.
Ea este sufletul acestui site...Ea si Mo...sunt stalpii acestui loc.Daca si-a permis cateva zile sa fie mai absenta...deja o blamati.Eu cred ca aceste zile in care a absentat cu sufletul putin...sunt compensate de multele zile in care ne-a intampinat si ne-a indrumat.
Familia noastra a crescut.Am pornit pe un nou drum. Da, acum ne pare straniu, ne lipseste linistea, familiaritatea, dar nu tot noi ne-am plans de prea multa liniste?De ce nu incercati sa-i dati o sansa?...Poate incepe sa va placa.
Si nu sunteti in plus.Fiecare dintre noi suntem o farama din sufletul acestui loc.Noua ne "apartine" Elegant pentru ca il iubim mai mult decat oricine altcineva.Oamenii vin si pleaca...iar noi ramanem.
Voi ar trebui sa stiti asta mai bine ca oricare altul.
Nimeni nu va indeparteaza, va indepartati singuri...si nu as vrea acest lucru.
Pentru ca asa suntem noi oamenii...odata ce avem o impresie...reactionam pe baza ei...nu incercam sa o lamurim.
Asadar dragii mei...daca v-am jicnit imi cer scuze...daca mi-am permis sa imi asum acest "rol de intermediar" imi cer scuze din nou.Dar am facut-o din inima si din speranta ca nu ma veti iubi mai putin din cauza acestei postari.
O sa raman mereu aceeasi, cu nazbatiile mele, cu zapaceala mea...va rog din inima...nu va schimbati nici voi...si haideti sa nu naruim ceea ce am cladit cu propriile maini.

More information on the forum
comments (6)
  • Answer Quote
    Miri

    14/12/2011 1:26 AM

    Quote
    Nimeni nu va indeparteaza, va indepartati singuri...si nu as vrea acest lucru.


    Nu ne indepartam,doar ne amintim ca avem si o viata reala. Iar absenta unuia dintre noi inseamna pentru altii ca am parasit acest loc sau ca ne-am dus in alte parti,dar nimeni nu se gandeste ca unii ascund faptul ca au multe probleme si se chinuie sa fie aici trup si suflet, sa mai si vorbeasca.....
    Eu recunosc ca intru pe xat si ascult radio (atunci cand nu imi cade netu),dupa care intru pe site si incep sa citesc,si ca de multe ori nu vobesc deloc sau nu postez nimic. Asta nu inseamna ca sunt absenta (asa cum se vorbeste pe aici),ci doar ca simt nevoia sa stau "eu cu gandurile mele".

  • Answer Quote
    djdiamant

    14/12/2011 1:41 AM

    ai dreptate mirella flower

  • Answer Quote
    djdiamant

    13/12/2011 2:19 AM

    nimeni nu va indeparteaza, va indepartati singurii,,bravoo just asa este ... floare

  • Answer Quote
    ElegantFM

    12/12/2011 9:42 PM

    VA IUBESC...da,va iubesc pe toti iar voi stiti bine acest lucru...
    Te iubesc Micuta pentru tot ce faci si pentru faptul ca ma "citesti"atat de bine de fiecare data...
    Pe toti va iubesc si toti aveti un loc special in sufletul meu ...Magda ,te iubesc pentru ca esti sora mea de suflet si niciodata nu as putea sa fiu altfel,Ramo pentru ca esti finuta mea si sper ca relatia dintre noi sa devina si una reala,Mady fiica mea draga care esti atat de sensibila ,Clau care e fratele pe care niciodata nu l-am avut niciodata ,MO pentru ca iti apreciez sufletul si pentru faptul ca esti jumatatea mea aici...
    Te iubesc Miki pentru ca indiferent cat ne-am certat sau racait ...odata reluata relatia dintre noi a ramas la fel...2 persoane care se apreciaza reciproc.
    Ordinea in care v-am nominalizat este aleatorie ...nu inseamna ca iubesc pe vreunul mai mult sau mai putin...integeti odata acest lucru!
    Iar daca nu am nominalizat pe careva ...nu inseamna ca il apreciez mai putin sau nu tin la acea persoana!

  • Answer Quote
    ingeras

    12/12/2011 9:15 PM

    micuta nu neaparat din partea lu nasa spun asta asa cum am spuso si la postarea mea o spun si aici nu acuz pe nimeni personal doar am spus ce am simntit si spre mirarea mea nu sant singura care simnte asta scriind postarea mea nu am facuto sa acuz pe cineva si am facut-o pentru faptul ca oamenii dargi de langa noi pleaca fara sa ne spuna de ce?si plecarea lor ne lasa un gol

  • Answer Quote
    ElegantFM

    12/12/2011 8:33 PM

    Iti multumesc ca existi si poti sa citesti atat de bine in sufletul meu...ai perfecta dreptate...poate e cea mai buna opinie si pentru care ...ITI MULTUMESC!!! kissing

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top