ElegantFM

18/05/2024

Added by Miri
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 3

Urasc minciuna...!

Urasc minciuna! De ce trebuie ca anumite persoane sa inventeze lucruri neadevarate doar ca sa se simta ei mai interesanti sau doar ca sa mai aiba inca un subiect de barfit??? Nu am inteles niciodata si nici nu cred ca voi putea intelege de ce oamenii trebuie ca sa minta pentru a-l tine pe cel de langa el, alaturi de el.

Întotdeauna am urât minciuna mai presus de orice. Pot suporta orice, chiar şi jignirile, dar minciuna  e un lucru pe care nu il voi accepta în veci. Recunosc, am o fire dificilă, temperamentală, impulsivă, ştiu că pot părea cu două feţe datorită faptului că nu obişnuiesc să spun ce mă apasă decât în clipa când am depăşit o limită şi explodez, dar niciodată nu am minţit, nu am trădat şi nu am părut altcineva decât cine sunt.

Poate spune lumea despre mine orice, mi se poate reproşa că sunt o antisocială şi o sălbatică, dar nu mi se poate reproşa faptul că întotdeauna am spus adevărul verde în faţă chiar dacă pe X sau Y îl deranja acest lucru. Nu sunt o persoană diplomată, niciodată nu voi fi, chiar dacă voi avea de pierdut din asta, dar prefer să fiu aşa decât să spun: vai ce bine arăţi sau vai ce bine ai făcut aia, deşi atât eu cât şi persoana în cauză ştie că nu este aşa. Nu vreau să fiu o persoană superficială, nu pot fi, nu pot pretinde că totul este ok, când ştiu că nu este aşa. Consider că datoria mea ca om este să să spun când ceva e bine şi când altceva nu este bine, deoarece numai astfel o persoană va evolua. Nu cu minciuni şi ipocrizii ieftine se rezolvă lucrurile. Nu prefăcându-te că-ţi pasă, îţi vei asigura locul în departamentul prieteniei sau al familiei. Vrei să te faci plăcut chiar şi de persoane care îţi sunt doar cunoştinţe sau care te admiră de departe? Fă-le un favor şi fă-ţi şi ţie unul şi nu-i minţi! Nu pretinde că eşti o persoană perfectă, cu viaţa aranjată, că nu vei câştiga altceva decât un profund dispreţ.


"Cel ce minte astazi pentru tine, maine va minti contra ta"

More information on the forum
comments (3)
  • Answer Quote
    ingeras

    18/04/2012 11:46 PM

    eu merg pe principiu ca ,adevarul spus e pe jumatate iertat decat sa minti ulciorul nu merge de multe ori la apa si se sparge asa ca ,prefer adevarul decat minciuna cu cat ca de ce te urat nu scapi niciodata dar asta e

  • Answer Quote
    Just

    12/04/2012 8:36 PM

    Minciunea nu a fost niciodata punctul meu forte, nici nu mi-am dorit sa devina. Am preferat adevarul cu toate ca mi-a provocat multe neplaceri. Oricum ar fi, adevarul va fi intotdeauna cea mai buna solutie.

  • Answer Quote
    ElegantFM

    12/04/2012 0:12 AM

    Prefer adevarul ...chiar daca doare!

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top