ElegantFM

18/05/2024

Added by ElegantFM
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 5

Un simplu cantec!




Mi se intampla uneori,de cele mai multe ori seara cand ma asez in pat,ca un gand sa ma ia prin surprindere…un simplu gand care pur si simplu imi reaminteste tot ceea ce uitasem: de zilele negre din viata mea.

 

De zilele in care tristetea mi-a cuprins sufletul,sau dezamagirea pur si simplu ma urmarea pretutindeni si de toate lucrurile marunte care au avut puterea de a face ca din ochii mei sa curga lacrimile pure ca ale unui copil nevinovat,dar mai ales mi-a reamintit faptul ca in acele zile negre nu credeam ca exista si cea de a doua sansa.Dar toate aceste lucruri pana la un moment dat cand am auzit un cantec…

 

Tie nu ti s-a intamplat niciodata ca un simplu cantec sa iti schimbe tristetea in bucurie,o inima trista intr-o inima plina de fericire,sau ura in dragoste???

 

Tie nu ti s-a intamplat niciodata ca un simplu cantec sa iti dea curajul de a spune persoanei iubite "TE IUBESC” sau "MI-E DOR DE TINE”???

 

Tie nu ti s-a intamplat niciodata ca un simplu cantec sa iti dea aripi spre cer,sa-ti imaginezi ca pasesti pe nori albi si cu fiecare pas ce il faci inima ti se deschide si din ea curg izvoare de fericire???

 

Daca nu, inseamna ca nu ai sentimente,desi ma indoiesc de asta…Oricum mie personal mi s-a intamplat acest lucru: ca un simplu cantec sa imi transforme tristetea in bucurie…

 

In momentul acela am simtit o bucurie enorma,o bucurie pe care nu o simtisem pana atunci…a fost pur si simplu un moment perfect!

 

Probabil te intrebi daca un cantec chiar poate face aceste lucruri…iti vine greu a crede,dar te asigur ca poate…Pentru mine este unul dintre putinele momente care nu pot fi inlocuite,daca ai trait acel moment si ai simtit acel sentiment,inseamna ca avem aceeasi poveste…sau cu aproximatie!

 

Pana la urma cine se aseamana…se aduna,nu?

 



More information on the forum
comments (5)
  • Answer Quote
    ElegantFM

    14/11/2011 2:15 PM

    Adevarat Andi,poate de multe ori am impresia ca acel nod din gat ...imi face bine,sunt o plangareata...dar parca te simti mai usurat...mai aproape de ceea ce iti e dor ...

  • Answer Quote
    andante

    14/11/2011 8:51 AM

    Pe vremea cand nu devenisem inca barbat, dar nici baiat nu mai eram,prezentam un program discografic intr-unul dintre vestitele localuri din Poiana Brasov si-mi amintesc,cu placerea celui ce plescaie sub limba boabe galben-aurii de struguri dulci si aromati dupa o cina savuroasa,cum marea majoritate a clientilor imi cereau sa aduc in difuzoare melodii care mai mult raneau decat binedispuneau,melodii ce indemnau la melancolie si duceau adeseori la acea lacrima ce picura involuntar dintr-un colt de ochi si pe care,asemenea unui hot,incercam s-o stergem pe furis fara sa fim vazuti sau chiar si-atunci cand suntem prinsi in flagrant,incercam sa o ascundem dupa scuze idioate de genul:mi-a intrat fumul in ochi sau m-am inecat cu...E foarte adevarat Lili ca exista o multitudine de melodii ce ne pot face sa ne simtim bine insa balanta atarna net in favoarea celor ce ne rascolesc amintirea unui dans,al unui gest sau al unui parfum si care invariabil ne poarta tristetea spre picatura sarata despre care aminteam si spre acel nod ce,cu incapatanare,ni se aseaza de-a curmezisul gatului ducandu-ne in imposibilitatea de-a mai accentua vreun sunet si facandu-ne sa ne simtim ricol de tristi.

  • Answer Quote
    ingeras

    11/11/2011 8:45 AM

    ce sa zic nu e zi sa nu ma las purtata de amintiri sau sa nu las trecutul sa imi marcheze zilele sau mai ales noptile atunci cand sant trista ascult muzica care ma face sa plang sa pot sa ma descarc sa imi revin ascult muzica care la momentul respectiv stiu si simnt ca ma regasesc in ea nu cred ca exista careva sa nu aive o melodie preferata sai aline sufletul

  • Answer Quote
    magdutza

    11/11/2011 0:21 AM

    ba da..
    asa e lili. stau si eu seara,imi place acea liniste in care sunt eu si gandurile mele. fac un remember al momentelor de peste zi,dar cel mai adesea al celor care m-au marcat. nu o data ma las subjugata de cele mai triste clipe, le retraiesc independent de vointa mea ,si ma surprind ca-mi adun puterile sa le inlocuiesc cu ce am mai frumos...iar un cantec, cu siguranta e cel care faciliteaaza trecerea la starea de bine...si pe masura ce ma las purtata de farmecul melodiei,simt cum imi renaste sufletul, cum ma umplu de bucurie,si chiar as striga in gura mare ca mi-e dor si ca iubesc...
    cantecul pus de tine e atat de profund...imi mangaie inima chiar...ma linisteste ,si ma indeamna sa sustin cu tarie ca viata e frumoasa.
    hug ai dreptate lilico...cine seamana,s-aduna...

  • Answer Quote
    ElegantFM

    11/11/2011 1:19 AM

    kissing Sora mea draga!

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top