ElegantFM

18/05/2024

Added by MiCuTzA
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 5

Un inceput....



"Totul are un inceput"
Indraznesc sa spun asta pentru ca asa este.Pentru tot si toate exista un inceput.Asa cum a fost si la mine.Dupa alte inceputuri si sfarsituri,a venit acest inceput,care e inca in desfasurare.(poate ca  v'am zapacit).Vreau sa va vorbesc despre o poveste de dragoste,nu e ceva iesit din comun,poate chiar deloc!

   Eram in casa,si imi suna telefonul,nimic ciudat,la telefon era verisoara mea care imi spune "Fata hai mergi la carosel si la concert,ca suntem mai multi?".Parea e idee super si atunci, ii raspun:"Asteapta telefonul meu,cam in 15 min. ".
(sa va zic ziua 14-octombrie2010).Va zice ceva ziua asta?Va zic eu ,e "Sf.Paraschiva"la Iasi e sarbatoare,dat fapt ca moastele acestei sfinte sunt la Iasi,la Mitropolie.
Va ganditi de ce am zis ca o sun mai taziu pe vara mea?
Nu pare mare lucru,dar am zis asta pentru ca sa imi dau timp sa ma imbrac,aranjez si sa fiu gata sa ies.
Pun mana pe telefon si o sun.Imi raspunde repede"Da!"...Eu:"Hai ca merg fata." Ea:"Bine in 5min in parc la Moda". Eu:"Bine,ne vedem."
Ne-am intalnit cu toti,nu ERAM prea multi cam 12 peroane ,incep a face cunostinta.Imi aduc aminte vag si acuma"Ionut","Adi","Roxana","Claudiu","Giovani","Gusa","Andreea"si pe restu ii cunosteam.Ne pornim spre carosel,nimic iesit in comun.Dar cum sa mergem toti deodata ,nu era trotuarul tot al nostru,cate 2- 3 persoane odata.Ma nimersc intre Roxana si Claudiu,doi necunoscuti pana atunci.Si intram in vorba,unde invatam?,cati ani avem? mici pasi spre cunoastere.Eram  impartit in grupuri,fiecare cu discutia lui,ca era greu sa ne auzim toti,fiind si sarbatoare prin Iasi era si aglomeratie.Dupa intrebarile de cunoastere incepem sa zicem glume,sau sa povestim cate o intamplare,banal poate dar erau discutii.Ajungem in locul unde era caroselul,si fiecare sa se dea intr-o masinarie din aia.Eu nu sunt atat de curajoasa dar am zis ca o sa ma dau intr-o chestie din aia.Dar deodata primesc o invitatie:"Georgiana vrei sa te dai cu mine ?"(a zis sincer numele masinariei aluia dar am uitata acum,era ceva ce ne invartea in tot felul,ca niste umbrelute).Vad ca nu e asA de aiurea ii raspund "Da".Curiosi de la cine e intrebarea?De la Claudiu.
Seara se lasa,si vine ora cand incepe concertu.Plecam de la carosel spre concer cam 20 de min de mers pe jos,am respectat grupurile.Ajunsi la concert ,ca la orce concert poate ,dupa melodie depinde,dansam,tipam si altele ...O faza amuzanta,zic la um moment dat: "Offf Doamne nu pot vedea nimic, la cat sunt de mica". Si deodata cineva ma ridica in sus :).Nu va zic cine :P...e logic.
Se termina si concertu,e seara e tarziu sa mergem pe jos spre casa.Dupa zona ne'am grupa sa ne ducem dupa caz acasa.Eu nu stateam departe de vara mea(ea avea un prieten pe nume Adi care e vecin cu ,Claudiu) si iei au preferat sa ma duca pe mine acasa.Ne-am salutat le-am multumit si am intrat in casa.Eram obosita si m-am pus la somn.
Urmatoarea zi nimic interesant,vineri la scoala.
Sambata insa pe mess verisoara mea ma cheama afara.Fiind ceva mai frig,vin cu o masina si sa mergem la o ciocolata calda,era si Claudiu cu iei.Nu stam prea mult si ne intoarcem acasa.
Pe mess imi da o persoana add:"**claus**,ma duce gandu la el.Imi zice"Buna ce faci Geogiana",ceva suspect... de ce :))) pentru ca de obicei cei noi in lista mea ma iau repede cu buna gagica,sau alte moduri de exprimare.Ii raspund "Buna".Imi zice ca e Claudiu,ca are id'ul de la vara ,ca poate nu ma deranjeza,si intram asa in discutie,a durat ceva, ca la un moment dat ma uit la ceas si vad ca e 1 noaptea.(eu mai stateam si pe chat).Discutia nu o pot reproduce ca nu o mai stiu exact.La un moment dat  imi zice "hai mergem la somn",si ne zicem nb si ies. Merg in pat.
Duminica abea astep sa intru pe messs,il vad nu ii zic nimic.Dupa putin timp ma saluta, ma intreaba ce fac ,si daca nu vreau sa mergem la o ciocolata calda noi doi.Accept!
Vine la mine ma ia cu masina,mergem sa bem ciocolata calda,intram in discutie,si incepem sa ne cunoastem.Nu pot spune cum a trecut timpul,cred ca am baut acea ciocolata in 3 ore pe putin.La un moment dat primeste un telefon,era Adi prietenul verisoarei mele,il intreaba daca nu vine in cartier ca s-au adunat toti.Inchide telefonul si ma intreaba, "Vrei sa mergem in cartier ca s-au adunat toti"Fiind duminica nu prea tarziu zic "Da".Plecam si mergem in carteir.Ma amuza si acum fata la toti,cand ne-au vazut ca venim amndoi.:D...Dar nu a indraznit niciunul sa ne intrebe ce e cu noi...Au ramas vizibil uimiti.
Zilele trec,voi ce credeti?Ne-am mai intalint?Sigur ca da, seara la o ciocolata cald.Dar nu era nimic intre noi.In fiecare seara cate un sms cu <<noapte buna>><<somn usor>>.A trecut cam o saptamana.Cand pe mess sambata pe la 7 seara nu pot uita imi zice, hai mergem la o ciocolata,nimic nou nu?...Ii zic ca "Da".Imi zice" vin in 10 min la tine in fata."
Repde ma ridic ma imbrac, ma asez un pic si ies afara.Mergem la ciocolata,si ne intoarcem la masina.Ce sa facem parca nu am merge acasa.Si intram in discuti,povesti,aflu despre el despre famile lafel si el despre mine, seara trece uimitor,im masina canta muzica lenta si lin.Deviem de la discutie ajungem sa vorbim despre mituri, ajungem sa vorbim despre ceva care poate o sa va para foarte ciudat,despre faza ca iti iese noapte mireasa pe la pod,sau ca plange un copil nopatea in padure ,lucruri strani...ciudat nu???Timpul insa trece,se facuse 3 noapte...somnu ne cuprinsese pe amndoi si decidem sa mergem fiecare le el acasa.Zis si facut.Am ajuns la mine in fata blocului,dau sa cobor, dar ma intorc si il pup pe obraz, copilarii nu?....Cobor ii zic nb si intru in casa.(Am uitat sa va spun ca stateam singura acasa)...Ajung in casa si deschid calculatorul,nici nu ma schimb de haine stau imbracata,aveam o stare ciudata in urma discutiie cu el despre fantome si chestii din alea.Intru pe mess,il vad si pe el ca intra la scurt timp. Ma intreaba daca mi'a sarit somnul...ii zic ca nu prea pot sa mai dorm...uimit ma intreaba de ce? ...si ii zic, cred ca mi s'a facut putin frica in urma discutiei noastre.Nu zice nimic o perioada.Ii zic ca merg in pat sa zic "Inger ,ingerasul meu ca sa ma pot linisti"(nu radeti).Si el imi zice: "Nu ai vrea sa ai un ingeras care sa vina sa stea cu tine sa nu iti mai fie frica?...si ii raspund ca nu are cum,nu are cine...si iese de pe mess...:|
Nu pot sa va zic trec 2 min si deaja ma impacientasem:(,mi se facuse frica...Am mai stat cateva minute ,cu pc-ul deschis sperand ca o sa intre si o sa mai vorbeasca cu mine,dar nu mai intra  si dezamagita inchid pc'ul.Nu mai merg nici la baie ma bag direct in pat da cu lumina aprinsa...imi era frica...
Suna telefonul sms...."hai afara a venit ingerashul :-*"....
 Sar din pat, direct la usa,incui usha si iesid din scara(stau la partier) il vad in masina se uita la mine.Mi se muiase picioarele,se intinde sa imi deschida portiera,intru in masina si ne luam instant in brate....nu ne dam drumul minute bune...dupa care simt  o mangaiere,care a fost urmata de un SARUT!
Am ramas in brate la el nemiscata,minute bune ,nu zicea nimeni nimic  doar muzica se auzea incet ce canta.La cateva timp zice el,mergem sa bem o ciocolata calda?...Ce ora credeti ca era???4-5 dimneata...Da acea dimneatza de 24 octombrie,dimineata care ne-a unit...
Mergem bem ciocolata se lumineaza de ziua,oboseala pe fata noastra se citea,si linistita fiind acum ii zic sa mergem si noi acasa sa dormim ca suntem obositi,E deacord cu mine,ma aduce acasa ne luam ramas bun ma saruta,si imi zice"somn linistit ingerasul meu"....
Ies din masina intru in casa nu mi-a mai trebuit nimic ma bag in pat si adorm.Oboseala ce o acumulasem si vraja in care intrasem,ma facut sa uit complet de trecerea orelor si ma trezesc pe la 4 dupa-amiaza.Deschid pc'ul si nu e....ma gandesc ca sigur doarme.Merg sa mananc ceva,cand ma intorc vad mesj de la el ,"buna dimneata,ingerasul meu ,uite acum m'am trezit si eu si merg sa mananc ceva"...o simpla cioincidenta...primesc sms"Buna diminetaza ingerasul meu :-*"Ii raspund.
Il astept pe mess,vine la calculator si imi zice,ce zic de o plimbare dar putin mai tarziu.Ii zic da,ies da dupa ce imi fac si eu oraru pentru luni la scoala ...timpul trece...
Ne intalnim e cam 8 seara,urc in masina il sarut,si porneste masina fara sa spuna nimic...dupa putin il intreb, da unde mergem??...Imi zice,stai linistita ca nu te rapesc...Iesim din oras...upsss:D va zic ca ma speriasem un pic...:D
BANAL! Ii zic eu,imi e sete hai inapoi in oras sa bem un suc...:)))Ca sa ma scot sa ne intoarcem...
Imi zice:"Vezi  ce pe bancheta din spate e o stica de suc"....:|maxim.
Ajungem sus pe un deal foarte aproape de oras in Bucium pentru eventuali cunoscatori,mai exact in Paun pe asezatura,la cruce de unde se vede tot orasul.Opreste masina si imi zice:"Am ajuns."Privesc afara si vad orasul,lumini doar ca era noapte...frumos,nu mai fusesem acolo sa vad niciodata,doar ziua din treacat...Ma ia in brate si incepem sa ne uitam afara sa ne orientam cat era pozibil cam pe unde stam,noi in oras...foarte greu am reusit sa ajungem la un acord, cu mici contradicti si rasete [ ...]!

  Poate ca v'am,plictisit dar uite asa a inceput relatia noastra ...poate ca am lasat un final cam ciudat ,dar  aici am simtit eu nevoia sa ma opresc.
Asta e inceputul relatie noastre.In momentul de fata iubirea noastra e in picioare,am trecut prin multe in aceasta perioada.(7 luni si un pic)
[Pe scurt va zic]...
  Acum stam impreuna,de cateva luni bune,ceva poate prea repede,care a  cam  starnit cateva probleme din partea alor mei dar am reusit sa fim intelesi si acum prin cateva vremuri grele suntem impreuna,ne iubim si speram ca totul sa ramana asa,si sa fie bine...
                                      
                                                Va urma...

More information on the forum
comments (5)
  • Answer Quote
    Adryan

    02/09/2011 3:52 AM

    [i][b]Hmmm chesti cu vezi ca e pe bancheta din spate sincer m-a amuzat ura si mi-a dat o idee cum sa cuceresc spun povesti de groza noaptea ura ura ura ura . Acum dand gluma deoparte e frumoasa povestea voastra te felicit ti-ai gasit romanticul asa cum esti si tu de alfel :d chiar frumoasa povestea si sincer m-a impresionat , si sincer va doresc tot binele din lume si sa fiti fericiti asa cum meriti

  • Answer Quote
    MiCuTzA

    13/06/2011 1:58 PM

    Multumesc frumos mami pentru comentariu boylove
    Saru-mana mami kiss hug

  • Answer Quote
    ElegantFM

    12/06/2011 5:01 PM

    Si cum spuneam ....urmeaza comentarii legate de poveste...
    In primul rand multumesc ca ai avut curajul sa scrii...si sa fii atat de transparenta in povestea ta.V-am indemnat pe toti sa scrieti pentru a putea sa ne cunoastem cat mai bine asa cum ii sta bine unui familii...sa cunoastem si partea de ...suflet a fiecaruia...unii au acceptat sa scrie si sa ne impartaseasca clipe de ...sinceritate,altii nu!

    Nu urmaresc altceva decat sa vad cat de mult incape in micutele voastre inimioare....sa vad cat de mult stiti sa iubiti si cat de mult sunteti iubiti....sa vad daca sunteti fericiti sau tristi....

    Si sa revin la povestea ta Geo...
    Ma bucur sa vad ca pentru tine viata e acum destul de roz,macar din punct de vedere sentimantal,daca mai exista alte probleme care nu iti dau mari batai de cap.Nu uit ce fel erai de dezorientata in trecut (nu dam explicatii ,tu stii la ce ma refer) si acum pot sa te vad ca esti ...fericita!
    Daca totul a fost asa cum ai visat numai tu stii ,dar dupa felul in care ai povestit ..banuiesc ca da si ma bucur ...MERITAI!
    De multe ori cei care nu te cunosc poate nu stiu ce inimioara capabila de iubire ai,ce suflet mare ai sau cat de mult ai suferit ....si poate e mai bine ,lasa sa iti cunoasca fata cea ...oficiala !
    Poate unora li se pare o poveste banala si poate asa e ...dar pentru tine a avut si are o mare valoare...este povestea ta de ...VIATA!
    Sper ca acum sa nu mai fii niciodata speriata pentru ca ai langa tine INGERASUL tau pazitor si nu te vei mai trezi speriata si sa nu fie nimeni langa tine cum pateai in trecut.


    PS:Cine credea ca fetita micuta care se rasfata spunandu-si " micuta avocata " acum este chiar o "micuta nevasta"?

  • Answer Quote
    MiCuTzA

    12/06/2011 4:01 PM

    [i]Mda trebuie sa recunosc ca am fost provocata de mama sa scriu :D...daca mi'a trebuit sa zic "Provocare"...Acum am zis "adevar" smile
    applause
    idea Oare ce adevar ,mai spune?:D
    Saru-mana mami kiss

  • Answer Quote
    ElegantFM

    12/06/2011 0:31 AM

    Provocare indeplinita !!!
    Urmeaza comentarii legate de poveste!
    eyes

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top