ElegantFM

19/05/2024

Added by Miri
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 3

Singuratatea in doi

Consum de energie. Frustrari. Nemultumire.
Ce sa fac? Mai continui sa lupt pentru iubirea mea?
Dilema ma urmareste. Mai pot sa-mi salvez relatia?

Si daca balanta inclina sa plec de ce nu pot, sa las in urma ceea ce are efecte negative asupra persoanei mele? 


‘’NU pot sa dau cu piciorul la atatia ani’’

‘’Mi-e teama ca voi ramane singura, mi-e teama sa pierd iubirea.’’
‘’Sper ca pana la urma se va schimba, sper ca o data cu timpul va intelege ca locul lui e langa mine, ca va fi cel pe care mi-l doresc’’
‘’ E prea tarziu sa o iau de la capat’’

More information on the forum
comments (3)
  • Answer Quote
    crismari

    10/09/2012 5:46 PM

    E intr-adevar dureros sa te simti atat de departe de cel pe care il iubesti si care ar fi trebuit sa fie cel mai aproape de inima ta. Sa simti ca trece viata pe langa tine, ca se duc anii si nu reusesti sa te bucuri de nimic, pentru ca fiecare zi e la fel de monotona si tu la fel de singura, neintelesa si plina de frustrari, pe care le pastrezi in sufletul tau si care te macina incetul cu incetul pana ajungi la limita.
    Si atunci spui stop. Stii ca nu mai poti continua asa. Vrei pur si simplu sa evadezi, sa te simti libera, sa te simti vie din nou.. Iar gandul asta te motiveaza.. Incepi sa-ti spui ca meriti mai mult si ca poti avea. Sa speri ca vei gasi pe cineva mai bun, mai.. altfel si ca vei fi in sfarsit fericita. Ca n-o sa mai versi lacrimi si nici n-o sa mai doara. Vrei sa crezi ca viata ta nu se opreste la el.

    Si totusi... il iubesti. Nu cunosti alta iubire, alti ochi in care sa privesti, alte buze pe care sa vrei sa le saruti sau alte brate care sa te cuprinda.
    Face parte din tine acum. Nu poti pur si simplu sa rupi bucati din tine si sa le arunci, chiar daca nu-ti fac bine, pentru ca te-ar durea ingrozitor de tare si pentru ca nu te-ai mai simti intreaga. Iar in locul bucatii lipsa ramane o rana adanca care nu se vindeca prea usor, poate chiar niciodata cu adevarat.
    Nu o sa mai poti fi nicicand la fel. Odata dezamagita nu te mai avanti intr-o relatie cu acelasi entuziasm.

    Nici nu stiu ce doare mai tare: sa te simti singur alaturi de cineva sau sa fii singur la propriu si sa suferi de dorul acelei persoane. Nu exista varianta corecta sau usoara. Nu poti decat sa te complaci in situatia de fata sau sa risti sa pierzi totul, sperand ca vei gasi adevarata fericire.

    Fluturas_Zglobiu

  • Answer Quote
    ElegantFM

    01/07/2012 11:08 PM

    Cat de des intalnim aceasta situatie...
    E cumplit sa simti ca vrei si ...sa nu se mai poata...
    Plecam in doi pe acelasi drum veseli ,fericiti si undeva totul se rupe ...se distruge ,ramanem suflete ranite care incearca sa mai faca ceva ...dar nu mai e posibil nimic!
    Incearca pana intr-o zi cand se plictisesc si hotarasc ca e capat de drum ...

  • Answer Quote
    Just

    27/06/2012 11:46 PM

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top