ElegantFM

18/05/2024

Added by Just
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 9

Scuze

V-ati gandit vreodata ca scuzele sunt de prisos?Doar o formula...pe care o recitam de fiecare data cand ranim pe cineva.Un fel de "gest frumos"...care are rolul "de a consola" dar de fapt nu are niciun efect.Credeti ca dupa ce infingem cutitul in cineva ..."Imi pare rau " il face sa fie la fel ca inainte?...si totusi..cum altfel ai putea sa-ti exprimi regretele?
Poate ca ma contrazic in ceea ce spun dar...ce mijloc mai bun am avea sa ne exprimam parerea de rau decat scuzele?si totusi ele nu sunt deajuns.
Sincer...nici eu nu stiu unde vreau sa ajung cu cele spuse mai sus...sunt prea ametita(nu de la bautura ci de la tumultul de evenimente care ma solicita) incat nu am ideile destul de clare incat sa ma pot exprima.Nici macar timp sa raspund la celelalte postari de pe blog.Dar...
Sa incepem cu inceputul.
Mami draga...eu vreau sa-ti multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine...mi-ai fost alaturi la bine si la rau...m-ai ajutat cu sfaturi si suport emotional.Esti o persoana speciala.Draga mie si apreciata si respectata de toti cei de aici.Iti multumesc.
Tati(Clau) stiu ca, chiar daca nu postezi, citesti postarile noastre...sper sa iti iei inima in dinti intr'o zi si sa fii alaturi de noi si pe blog.Iti multumesc ca m'ai luat sub aripa ta protectoare inca de la inceput si acel "fetita :hug: " al tau cand intru pe chat inseamna mult pentru mine.
Dj Mo...ne bucuram ca ai reusit sa treci peste problemele din viata reala si sa revii printre noi.Emisiunile tale ne binedispun si melodiile tale exprima de multe ori exact ceea ce simtim,Iti multumim.
Ingeras...ingerasul meu pazitor...sufletul acestui chat...stiu ca treci printr'o perioada dificila...si sunt macar cu sufletul alaturi de tine.Sper sa-ti revina in curand "vorbaria" ta si sa te intorci si pe chat.E ciudat fara tine.
Ady....poetul nostru "nebun"...nebun in sensul bun al cuvantului.Mereu gata sa sprijine pe oricine...ne-a umplut blogul cu postarile sale pline de sentimente.
 Cristina...nu am reusit eu sa te cunosc inca dar bine ai venit printre noi.
Mady si Magda...imi plac nespus postarile voastre si de multe ori nu gasesc formularea potrivita...sa va raspund.Aveti un suflet sensibil dincolo de aparenta de duritate si stiu ca viata v-a supus la incercari grele.Dar ati reusit sa fiti mereu alaturi de noi si va iubim.
Dey...nu stiu cand o sa vezi asta...daca o sa vezi...dar esti o persoana foarte speciala pentru mine si o sa vezi ca totul o sa fie bine.O sa reusesti tot ce iti propui.
Iulii...dragul meu prieten drag...ne stim de ceva vreme...si prietenia noastra a rezistat indiferent de site-ul pe care am fost fiecare...Multumesc.
Georgiana...esti o scumpa si ne inveselesti mereu cand apari.
Cristi si Cosmin... fratii pe care nu'i am in viata reala...va iubesc.
Anca si Ionut...cuplul nostru de indragostiti...iubiti-va mult.
Mirela...apreciez tot ceea ce faci pentru site...iti multumim pentru ca esti alaturi de noi.
 
Ar mai fi Sunrise si Alina si David(ei stiu deja ca ii iubesc), Yoyo, Corason,Ely(mamica mea vitrega), Loka, Jasmine, Regina, Mihaela, Ella, multumesc ca ne sunteti alaturi.
SI imi cer mii si mii de scuze daca am omis pe cineva, nu din rautate, doar ca mintea umana este de asa natura incat nu poate asimila toate informatiile...Mii de scuze.
 
Sunteti, suntem si sper ca vom fi in continuare familia Elegant FM...o familie unita zic eu, care stie sa treaca peste bune si rele....impreuna.
 
Si, cum as putea sa inchei daca nu cu sfarsitul?Citand'o pe Lili...poate un citat in afara subiectului meu care a fost despre multe si de toate...Pentru ca , multumind, am incercat sa surprind si putin din parerea pe care mi-am format-o despre voi, putin din ceea ce sunteti.si din ceea ce insemnati pentru mine.
"Adevarul e ca e greu sa-ti scrii sentimentele...e greu sa scrii cat de mult te doare...sau cat esti de fericit...nimeni nu te intelege niciodata...
Da...exista iubire pentru ca daca oferi...vei primi,daca iubire astepti...iubire daruiesti, uneori insa visam la iubirea aceea cantata de poeti si nu vedem iubirea de langa noi si din noi. "
 
Va iubesc!
                                                         Cu  mare drag, a voastra micuta( care va absenta motivat in urmatoarele 2 saptamani...absenta fie'mi iertata...)

More information on the forum
comments (9)
  • Answer Quote
    Adryan

    15/09/2011 7:45 PM

    Hmmmmm poet nebun nu hehe bine bine te tin minte la pasa de pasti hehe v-am umplut blogu ca mi-ati dat voie . Just eu unu cred ca n-ai de ce sa iti ceri scuze , bine a fost foarte frumos cuvintele care le-ai scris aici si ma bucur ca ti-ai deschis inima si ai scris ceea ce simteai cu adevarat , numai bine iti doresc si toata fericirea din lume sa vina la tine si la toti membri de aici hug3 :hug3: hug3 :hug3: hug3 :hug3: hug3 :hug3:

  • Answer Quote
    Miri

    14/09/2011 11:06 PM

    Quote
    Mirela...apreciez tot ceea ce faci pentru chat si blog...iti multumim pentru ca esti alaturi de noi.

    cheesy Si eu va multumesc ca ma sprijiniti,fara voi site-ul nu ar avea viata.

  • Answer Quote
    Just

    14/09/2011 11:15 PM

    E important ca avem pe cine sa sprijinim Mire.

  • Answer Quote
    magdutza

    14/09/2011 11:06 PM

    mi-esti foarte draga si mereu sunt surprinsa de postarile tale. sunt pline de profunzime si stii sa spui totul atat de limpede.
    te astept si eu ca inseninezi atmosfera cand esti hug

  • Answer Quote
    Just

    14/09/2011 11:13 PM

    Multumesc pentru cuvintele frumoase...Atmosfera va fi mereu senina cat o sa fie mami aici...pentru ca sufletul e ea.dar o sa incerc sa revin pe cat de repede posibil.

  • Answer Quote
    ElegantFM

    14/09/2011 11:02 PM

    Micuta mea draga,fetita mea scumpa ...nu stiu ce cuvinte sa folosesc ,te depasesti mereu ...cu mare drag citesc mereu randurile tale si vad ca ele nu intarzie sa apara...
    Poate tu ai avut o lista mai lunga ....eu am fost mai zgarcita <_<

    Absenta iti este iertata ,dar sa te vedem din nou alaturi de noi,imi lipseste zborul tau zglobiu de copil .

  • Answer Quote
    Just

    14/09/2011 11:11 PM

    Si mie imi lipsiti...tare mult...dar nu pot sa fiu alaturi de voi acum...sper ca va dura putin aceasta situatie.

  • Answer Quote
    ingeras

    14/09/2011 10:57 PM

    iti multumesc micuta pentru faptul ca esti alaturi de mine cu siguranta o sa revin si pe chat sper ca ,tot asa cum ma stiti voi sa ai grija de tine si te asteptam cu drag love rose trifoi sa iti poarte noroc

  • Answer Quote
    Just

    14/09/2011 11:10 PM

    Sper sa revii...si multumesc!

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top