ElegantFM

18/05/2024

Added by Miri
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 3

Scrisoare pentru EA

Ştiu că prietenia noastră nu poate fi rezumată în câteva cuvinte, care probabil nici nu reuşesc să transmită adevăratele sentimente şi emoţii care mă copleşesc atunci când mă gândesc la tine, dar voi încerca să exprim în câteva rânduri ceea ce însemni pentru mine.

Te-am cunoscut înainte să mă cunosc pe mine însumi, mi-ai fost alături şi  în cele mai frumoase şi cele mai grele momente din viaţă  şi ne-am mărturisit mereu grijile din "viaţa de oameni mari”.

Surâsul tău, veselia molipsitoare şi optimismul, care din păcate acum sunt inlocuite de tristete si dezamagire, m-au însoţit pe parcursul a 12 luni. Zâmbesc cu drag, amintindu-mi de momentele petrecute împreună cu tine , de  interminabilele noastre discuţii in "privat",de lucrurile frumoase pe care le pregateai cand era o sarbatoare si de emisiile pe care le asteptam impreuna cu sufletul la gura.

În fiecare zi, aveam orele noastre de "bârfă", în care iti povesteam ceea ce aflasem de la alții, de la ultima întâlnire sau ultima gafa facuta pe Mess.Îți plăceau veselia și optimismul meu, îți făceai griji pentru viața mea, nu vroiai să sufăr, nu știai cum să mă consolezi când aveam decepțiile mele. Dar nu m-am gandit niciodata ca o sa vina timpul cand v-a trebui sa fiu si eu in locul tau,sa fiu eu cea care te sfatuieste. Din cauza ca situatia m-a luat prin surprindere (si lucrurile s-au intamplat prea repede),nu stiu cum sa-ti fiu alaturi si ce sa fac sa iti alin durerea.

Am, însă, o…reținere, nu pot să mă apropii de tine, pentru că nu știu cum să mă port cu tine…Viața te-a încercat prea mult în ultimul timp, nu știu dacă mai ții la glumă, nu știu care-ți sunt adevăratele probleme, dacă ai mai vrea să mi le împărtășești, dacă ai vrea să te ajut…

Simt ca nu mai pot să-ți vorbesc. Îți scriu aceste rânduri ca sa-ti zic ce simt si ca sa subliniez faptul ca ma doare ca nu te pot ajuta.

Cu drag pentru EA!


More information on the forum
comments (3)
  • Answer Quote
    ElegantFM

    27/02/2012 7:11 PM

    Aseara m-ai luat pe nepreagatite ,plus ca a urmat emisia lui Nick printre lacrimi...
    Cate nu mi-am amintit ....micile racaili cand luam decizii legate de site ,apoi impacarile dulci ,,,ceasurile lungi in noapte de discutii de toate soiurile ,incepand de la ce facem de mancare si pana la mici intimitati,,,dar toate au dus la un sigur final...faptul ca ne-am descoperit ,ca ne-am inteles una pe alta si acum uneori nu e nevoie de cuvinte ...stim din priviri cand ne e rau sau bine!
    Probabil astia sunt pasii spre o prietenie...iar la noi a functionat ,adulta draga cu suflet de copil! kissing

  • Answer Quote
    Miri

    27/02/2012 9:28 PM

    kissing kissing

  • Answer Quote
    ElegantFM

    27/02/2012 2:38 AM

    Iti multumesc Mire ,poti sa imi vorbesti oricand ,am doar o stare care ma tine momentan departe de voi...departe de xat,site...dar va urmaresc din umbra.

    Nu am cum sa uit serile la rand cand am stat cu ochii pironiti amandoua in peretii acestui site ...apoi cum stateam la barfa sau de discutii...asta nu se poata uita...
    Mereu am fost in preajma tuturor si am vrut sa va fie bine ...asa si tie ...
    M-ai emotionat asa de mult de nu imi gasesc cuvintele...

    kissing kissing kissing

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top