ElegantFM

18/05/2024

Added by djdiamant
category
Comments 6

salutare

Pff a trecut timp mult decand lipsesc de langa voi ,probleme cu netu si in viata reala ma tin departe de voi pt moment.Se aud voci ca m-as fi certat cu lili,si alte cuvinte mai rele am auzit...nu dragi mei nu sunt certat cu nimeni doar ca am o perioada naspa rau ..imi este dor de voi,ma bucur ca adrian a revenit langa noi si de asemenea le multumesc tuturor care sunt in familia elegant si nu lasa ca aceasta familie sa se stinga ..Va multumesc ca stati langa LILI SI NU O lasati singura...va multumesc pentru tot tuturor..ne vom revedea curand..aveti grija de voi ..va urez numai bine si multa sanatate..la reauzire,,,,,,INCA NU AM MURIT (asta pt cei ce ma urasc) TEAPA INCA SUNT VIU



More information on the forum
comments (6)
  • Answer Quote
    Miri

    09/09/2011 2:39 AM

    Eu nu am auzit voci care sa zica ca tu te-ai certat cu Lili.Dar vezi tu Mo lipsa ta trebuia justificata cumva si lumea cauta motive... Cu postarea ta ai inchis gura lumii.

  • Answer Quote
    MiCuTzA

    05/09/2011 6:14 PM

    Salutare tata Mo ...ne bucuram ca ai dat un semn de viata si ne dormim sa treci cat mai repede si mai usor peste problemele care ti-au iesit in cale.
    Te asteptam aicea langa noi ,nu o sa fugim nicairea:D aicea vom sta cumintei si te vom astepta. hug

  • Answer Quote
    ingeras

    04/09/2011 5:10 PM

    ne bucuram ca ai revenit nasule cel putin pentru un moment sa ne scri familia elegant te asteapata cu bratele deschise si mai ales nasa chiar daca nu putem sa iti fim de mare folos prin problemele care treci prin ele sa nu uiti ca, noi aici impreuna cu nasa santem alaturi te tine

  • Answer Quote
    ElegantFM

    04/09/2011 3:05 PM

    Dragul meu drag ....
    Nici nu se pune problema ca sa fim certati...poate faptul ca nu ai fost vazut in ultima vreme le da subiect de barfa multora care nu au ce face....gura lumii nu o astupa decat pamantul...
    Adevarul e ca si mie mi-au ajuns la urechi diverse afirmatii de acest gen....dar pentru linistea tuturor cu limba ascutita ...eu si Mo suntem mai bine decat oricand ...ceea ce ne leaga nu poate fi distrus de niste simple ...barfe!
    Iar daca ma vedeti vie aici si cred ca sunt....e datorita lui...acestui adult cu suflet de copil atat de drag mie ....asta sa va intre bine in cap tuturor (ma refer la cei care nu au altceva de facut decat sa toace marunt ceea ce e doar o relatie frumoasa ).
    Iar daca a luat fiinta ceea ce e acum Elegant FM a luat si datorita lui Mo....poate el a fost factorul principal in hotararea mea.
    El si faptul ca eram aruncati de colo-colo ,jigniti si bajocoriti.
    Aici e locusorul nostru de liniste si voie buna si sper sa ramana asa .
    O sa revina si Mo cu siguranta langa noi si ne va incanta iarasi cu emisiile si voia lui buna...sigur nu e mort (cum zicea el mai sus),doar ca are ca fiecare o perioada mai grea in viata reala ...si asta il tine departe de noi.
    Iar daca cineva il uraste....ii spun de pe acum ca pierde nu numai respectul si admiratia mea....dar va fi exclus din randurile noastre....pentru ca nu poti veni in "casa noastra" si sa ne improsti cu noroi iar noi sa iti intindem ...celalalt obraz!

    In final la fel ca si Mo ....va multumesc tuturor celor "ai casei" pentru bunele intentii ,pentru orele petrecute alaturi si pentru faptul ca ...nu uitati ca suntem o ...familie.



  • Answer Quote
    Adryan

    04/09/2011 12:29 PM

    Mo eu ma bucur ca am revenit langa familia mea si sincer nu ma asteptam sa zic asa sa ma " pomenesti " stiu cum este sa ai plobleme in viata reala asta ma impiedicat si pe mine 8 luni sa lipsesc de langa voi . Stai linistit rezolvati ploblemele si cand poti sa revii te asteptam langa noi . Nu baga in seama vorbele aruncate in vant , si app cine te uraste inseamna ca esti important si faci lucruri pe care nu le pot face de aici si invidia .

  • Answer Quote
    Just

    04/09/2011 11:39 AM

    Ne bucuram ca dai semne de viata Mo...si ca esti bine chiar daca treci printr-o perioada mai grea...
    cand o sa poti sa revii...aici ne gasesti!

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top