ElegantFM

18/05/2024

Added by crismari
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 13

Relatii la distanta

Hmm…ce stim despre ele?... Pai stim ca sunt cele mai usor de facut pentru ca e mult mai simplu sa iei legatura cu o persoana pe net si sa ii marturisesti sau sa ii povestesti unele chestii (pe care poate ca nu le–ai spune nici macar prietenilor tai reali sau n-ai putea sa le spui unei persoane face to face), decat sa-ti faci prieteni in mod real, pentru ca majoritatea te eticheteaza doar dupa felul in care arati si nu mai incearca sa te cunoasca cu adevarat.

Apoi, poti avea incredere mai usor intr-o persoana care nu te cunoaste in realitate( pentru ca nu are nici un interes sa-ti divulge gandurile si secretele) si care stii ca te intelege si poate ca simte sau gandeste la fel ca tine in anumite situatii, sau cel putin e acolo si te asculta cand ai nevoie sa vorbesti cu cineva.

Si asta, faptul ca cineva e mai mereu disponibil sa te asculte, si-ti da sfaturi, te incurajeaza, isi face griji pentru tine, se bucura sau plange cu tine,chiar daca este departe, inseamna mai mult decat iesi la o cafea cu cineva pe care o numesti prietena, dar pe care poate ca n-o intereseaza prea tare persoana ta, ci esti de fapt doar un subiect de barfa pentru ea sau se foloseste oarecum de tine.

Doar ca, in timp, devii oarecum dependenta de persoana de dincolo de monitor, incepe sa-ti placa felul ei de-a fi, sa-ti pese de ceea ce i se intampla si incepi sa tii cu adevarat la ea, apoi devii curioasa sa o cunosti si vrei sa-i fii aproape, iar daca este de sex opus exista posibilitatea sa te indragostesti de ea.

Dar oare e ok sa incepi o relatie cu o persoana care locuieste la sute de kilometrii distanta de tine? Ce probabilitate exista ca o astfel de relatie sa dureze?
Heh…exista … pana la un moment dat… adica, poate dura in conditiile in care ambele persoane se implica si-si doresc la fel de tare ca relatia sa mearga. Sigur ca este mai dificil sa pastrezi o relatie la distanta, trebuie sa fii inarmat cu mult mai multa incredere si rabdare decat intr-o relatie obisnuita.

Si am spus ca "pana la un moment dat " pentru ca e destul de greu sa nu poti strange in brate sau saruta persoana pe care o iubesti ori de cate ori iti lipseste si poate deveni extrem de enervant sa nu poti s-o vezi decat foarte rar sau sa-i vorbesti doar la telefon si pe messenger. Si asta nu poate dura la nesfarsit, nu poti sta toata viata departe de persoana iubita, iar daca vrei cu adevarat sa-i fii aproape trebuie sa gasesti solutii (de exemplu sa va mutati impreuna sau cel putin in acelasi oras),chiar daca asta implica sacrificii. Dar... ce nu merita iubirea?!


Fluturas_Zglobiu

More information on the forum
comments (13)
  • Answer Quote
    shosho

    14/09/2012 8:13 PM

    dar esti constienta, ca acea persoana de care vorbesti, poate sa fie o mare dezamagire.........si toate lucrurile care le-a zis si ti le-a promis sa fie tot asa o mare minciuna......Si mai sunt de parere ca un om nu poti sa-l cunosti cu adevarat decat vazandul "faca to face" si vazandui omotiile pe chip care nu se pot ascunde asa usor cu se pot ascunde in fata monitorului......

  • Answer Quote
    crismari

    14/09/2012 9:06 PM

    Riscul sa fii dezamagit, mintit, inselat, si-asa mai departe exista indiferent de genul relatiei. Depinde de tine cata incredere esti dispus sa acorzi. E adevarat ca sunt riscuri mai mari pe net. Insa, eu m-am convins ca un om nu-l poti cunoaste nicicand cu adevarat. Daca vrea sa te minta sau sa te insele o poate face foarte bine indiferent de distanta.
    Acum depinde si de ce fel de oameni ai norocul sa cunosti.
    Dar daca pleci de la inceput cu premisa ca n-o sa mearga, nu te astepta la rezultate prea bune.

    Fluturas_Zglobiu

  • Answer Quote
    shosho

    14/09/2012 7:52 PM

    te contrazici pe tine crismari..... dar pasul din fata monitorului la realitate e un pas mare....care nu multi au curajul sa il faca......

  • Answer Quote
    crismari

    14/09/2012 7:56 PM

    Shosho, de ce zici ca ma contrazic?

    Fluturas_Zglobiu

  • Answer Quote
    shosho

    14/09/2012 1:41 AM

    despre ce relatie vb tu fluturas???virtuala???Pt. ca relatie normala nu o poti numi.cati ani ai? Daca vb sa de frumos despre o relatie virtuala ma intreb daca ai avut vreo experianta reala...oricum parerea mea despre o relatie virtuala,este totul cuprins in abonamentul de net : casatorie , sex,dragoste,copii,divort,cine romantice,masini scumpe,bere cafea,adevaruri ,minciuni,dezamagiri,impliniri..etc.....O data neplatit abonamentul se termina toate aste si ramai cu dezamagirile Fluturash....P.S....Deci ai grija Fluturash platesteti abonamentul anticipat sa nu ai neplaceri pe urma...scuze la ironiile aceluias rebel vagabont...SHO floare

  • Answer Quote
    crismari

    14/09/2012 7:19 PM

    Shosho, vorbesc despre o relatie care doar a inceput pe net, nu s-a limitat insa la asta. E adevarat ca mare parte din timp o petreceam impreuna pe net sau la telefon, insa au fost si multe vizite. Nu sunt adepta a relatiilor pe net si nu obisnuiesc sa ma atasez in felul asta, insa de data asta s-a intamplat sa existe mai multa compatibilitate cu acea persoana, decat cu altcineva din orasul meu. Si da.. am avut si altfel de experiente :)

    Fluturas_Zglobiu

  • Answer Quote
    Just

    11/09/2012 8:53 PM

    Relatiile la distanta...ei bine, de cele mai multe ori nu functioneaza, am trecut prin asta si stiu cum e.Nu as mai trece prin asta acum.Dar, exista un 1% care se termina cu final fericit.

  • Answer Quote
    crismari

    11/09/2012 9:09 PM

    Cred ca depinde de caz. Eu am avut parte de o experienta foarte frumoasa care a durat doi ani si inca suntem amici. Pentru mine a fost mult mai intensa decat orice alta relatie pe care-am avut-o.

    Fluturas_Zglobiu

  • Answer Quote
    Just

    12/09/2012 10:32 AM

    Asa e, depinde de la caz la caz.Si de omul de care ai norocul sau ghinionul sa te atasezi.

  • Answer Quote
    ElegantFM

    11/09/2012 8:20 PM

    Din cate stiu sau am auzit toate se termina cu despartirea...
    Rar gasesti un cuplu care sa treaca peste toate ...cu bine!

  • Answer Quote
    Adryan

    11/09/2012 5:33 PM

    Hmmmm... vre-un apropo sau ceva de genu ??
    Cris eu am trecut pan asa ceva si aproximativ mare majoritatea stiu lucru asta , e total adevarat caci in unii de pe net poti avea mai mare incredere bla bla bla si e.t.c . Exista sa zic asa doua tipuri : cand unul e sincer , se ataseaza de aceea pers. , incepe sa tina ca prostul la ea ( prostul eram eu giggle ) si persoana de la celalt fir sa-si bata joc de ea/el . Sau cand ambii pun suflet indiferent ca el sta in satu mare si ea-n constanta ( era exemplu ) si vor sa se intalneasca , stau pe net si peurma se intalnesc , raman impreuna sau vede ca frate pe net merge , real dute dracu ... . Acu na... ai grija de ce persoana vrei sa te atasezi sau citeste-o bine inainte sa incepi o relatie la distanta/virtuala ( ti-o spun din propia experienta nu sa ma aflu-n treaba sau doar de dragul de a scrie ) . Te poop si sper daca iti doresti aceea relatia sau te bate gandu sa ai mult noroc atat virtual dar cel mai mult real

  • Answer Quote
    crismari

    11/09/2012 5:43 PM

    Era ceva ce am scris acum multa vreme, cand aveam o astfel de relatie si stiam ce inseamna. Nu stiu cat mai vreau acum sa ma implic in ceva asemanator. Nu stiu daca as mai avea rabdarea sau increderea suficienta.
    Merci oricum pentru comentariu kissing

    Fluturas_Zglobiu

  • Answer Quote
    Miri

    11/09/2012 0:10 AM

    O sa revin cu un raspuns imediat ce trec pin situatia asta :)) (nu mai e mult :| )

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top