ElegantFM

18/05/2024

Added by Adryan
category
Comments 11

Provocarea sufletului

Pentru multi care nu stiu am jucat intr-o seara vestitul joc " Adevar si Provocare " iar Lili pentru ca eu am ales provocare , m-a provocat sa scriu ceea ce simti , n-am scris in momentul acela dar scriu acum ca tot aceleas sentimente si trairi ( daca pot sa le numesc asa ) am si acum .

     In momentul acesta sunt sa spun asa fericit , fericit pentru ca usor usor incepe sa mi se indeplineasca " visele " , pentru ca in viata de zi cu zi incepe sa se contureze din ce in ce mai mult realizarile si toate planurile , pentru ca am doua familii care le iubesc si respect enorm ( facand exceptie ca fam. din viata reala e cam descompusa ) dar am o mama si un frate care imi sunt alaturi si ma sprijina chiar daca fac vreo nebunie sau nu , ceea de aici pentru ca mi-a oferit caldura , sprijinul moral , prietenia , increderea si respectul si lucru acesta este demn de admirat si de respectat si va multumesc tuturor ; eeeeee acuma trecem pe o alta latura mai sensibila ca sa ii spun asa . Pe langa aceea fericire enumerata mai sus , sunt fericit pentru ca iubesc , iubesc o fata ( logic ca nu puteam un baiat :)) ) frumoasa , desteapta , sensibila , finuta , gingasa si delicata care m-a atras foarte mult si ma atrage in continuare , iubesc intr-un anumit mod , sunt iubit in anumit mod si asta ma bucura enorm pentru ca acolo cineva stiu ca ma iubeste , stiu ca va fi acel ceva care imi este dor de ea sau ei de mine , stiu ca se gandeste cineva in umele momente la mine si eu la ea . Este foarte frumos acest sentiment poate multi ma judeca sau spun ca sunt nebun ca wow e o fata de pe net auziti si ce daca este ? . Dar pe langa acea fericire de 70 % in sufletul meu de restul de 30 % mai este putin si-o ingrijorare , o suferinta , sau incerc sa imi obisnuiesc si sufletul si mintea cu posibile esecuri si in plan profesional si alfel de planuri ( nu voi intra in detalii ) dar nu conteaza de esecuri , nu-mi pasa de ele atata timp cat am acel ceva si mi se intorce pe jumate daca nu pe intreg acel ceva  sunt mega ultra fericit . Am iubire de toate genurile , am imi permit sa spun respectul anumitor oameni de aici de peste tot ( ca sa iti capeti respectul unor oameni mai mari de ani ca tine nu este usor asta e parerea mea ) . 

Asta simpt acum , asta gandesc acum . Va pup si va iubesc :x :X 
  

More information on the forum
comments (11)
  • Answer Quote
    djdiamant

    21/10/2011 0:47 AM

    multa fericire indragostitule

  • Answer Quote
    Adryan

    22/10/2011 9:43 PM

    Ms Mo de comentariu si tie la fel >:D< iti doresc si te astept sa revii cat mai repede pantre noi

  • Answer Quote
    ingeras

    20/10/2011 10:27 PM

    ete ca am revenit si eu ady am citit postarea ta si ma bucur enorm pentru tine sper din suflet sa fi in continuare fericit si toate visurile sa ti se implineasca

  • Answer Quote
    Adryan

    22/10/2011 9:42 PM

    Sarumana Ramo >:D< la toti sa le fie la fel de bine sau mai bine

  • Answer Quote
    MiCuTzA

    20/10/2011 8:02 PM

    Ma bucur pt tn fratioare si ai mare gj de tine si pe mana cui te dai...:D...si fetele's rele.... Hug2

  • Answer Quote
    Adryan

    22/10/2011 9:41 PM

    Ms sormeo de comentariu si o sa am grija de acum ura

  • Answer Quote
    magdutza

    19/10/2011 7:57 PM

    si eu ma bucur pentru tine ady si sincer iti doresc din toata inima mea sa fii fericit,pt ca meriti. esti un baiat cu suflet mare,pasionat de ceea ce face si pt asta ai toata aprecierea si respectul meu.
    suparari...avem cu totii,chiar daca aparent suntem mereu joviali si plini de viata...dar, n-avem incotro,insa atata timp cat reusim sa uitam de ele aici.,impreuna,.eu zic ca da,suntem fericiti.

  • Answer Quote
    Adryan

    19/10/2011 7:59 PM

    Multumesc din suflet Magda kissing

  • Answer Quote
    Adryan

    19/10/2011 5:30 PM

    Am uitat sa specific si-mi cer eu scuze , am scris in postare se gandeste cineva si la mine .... e.t.c fara sa vreau am omis sa scriu acel >>> POSIBIL <<< ma refeream in general eu ca exista pentru fiecare om cineva care se gandeste la el sau ea

  • Answer Quote
    ElegantFM

    19/10/2011 5:21 PM

    Ma bucur ca esti fericit,ca iubesti si esti iubit...ca te simti ca intr-o familie,iti multumesc ca imparti cu noi clipele de bucurie sau suparare...te respect ADY.Deci ,uite ca exista si oameni fericiti!

  • Answer Quote
    Adryan

    19/10/2011 5:25 PM

    Mumtumesc mami stii foarte bine ca intotdeuna te-am iubit si respectat pentru ca esti ca si mama pentru mine ( ca a doua mama ), da exista si oameni fericiti , dupa atata triste si suferinta era cazu sa fiu fericit din unu sau mai multe motive ura

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top