ElegantFM

18/05/2024

Added by Miri
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 2

Prietenie pe net




De multe ori am sansa sa cunosc oameni care locuiesc la oarece distanta de mine. Cu o parte dintre ei raman prietena si  incerc din rasputeri sa pastrez aceasta relatie, fie ea si la distanta. Momentul "reintalnirii" este de fiecare data unul extrem de placut, cu promisiunea ca trebuie sa ne vedem mai des. Prietenii pe care mi-i fac sunt de cele mai multe ori firi apropiate de  a mea, cu mici exceptii insa.

Internet-ul devine evident canalul de comunicare cel mai utilizat in acest sens. O data facut share la fotografii, ti se perinda prin fata ochilor zambete, cantece, bancuri, pahare de bere, o chitara si multa voie buna. Pacat insa ca pe unii ii pierzi la un moment dat sau ii revezi, insa cu rusinea ca nu ai  tinut legatura cu ei. Si totusi, vina este de ambele parti, iar scuzele ar putea fi multiple.

 Aria de acoperire este la unii mai mare iar la altii mai mica. La unii cade semnalul repede iar la altii revine brusc de indata ce dai refresh. Cateodata dai un restart la modem si sigur ii gasesti cu ajutorul retelei tale wireless.  Nu stiu foarte mult despre retelistica, dar am o singura certitudine:  nu trebuie sa renunt la a pastra contactul cu ei. Chiar daca sunt in celalalt colt al tarii sau doar la 100 de km distanta, cu siguranta se vor bucura sa primeasca un telefon sau chiar sa se revada. Pastrati-va retelele wireless si adaugati-le la favorites, daca este posibil. Cautati si altele dar nu le dati remove la cele deja existente.  Cu cat reteaua este mai mare, cu atat certitudinea unui ajutor la nevoie devine vizibila.

Mutzumesc ElegantFM ca ai aparut in viata mea!

Make more friends !!!

More information on the forum
comments (2)
  • Answer Quote
    djdiamant

    29/01/2012 0:07 AM

    si eu iti multumesc MIRE ca in ciuda a tuturor celor intamplate, bune si rele, ai ramas alaturi de noi flowers hugs :hugs:

  • Answer Quote
    ElegantFM

    28/01/2012 0:48 AM

    Multumesc Mire ca esti aici cu noi ...asa cu bune si rele ,suntem totusi prietene si iti multumec ca existi! kissing

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top