ElegantFM

18/05/2024

Added by Just
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 2

Oare?

  Îmi trece uneori prin minte gândul că poate cer prea multe de la viață, că poate în neștirea mea, am intrat pe ușile greșite, fără să văd săgețile care îmi indicau direcția corectă. Aș avea atât de multe lucruri de îndreptat dacă mi s-ar da puterea de a mă întoarce în timp, dar nu știu dacă aș face lucrurile altfel. Fiecare ușă închisă m-a făcut să reanalizez lucrurile și să-mi dau seama unde am greșit, să învăț din asta, fiecare vis spulberat a făcut loc altor zece, am întâlnit oameni noi, și am pierdut în drumul meu oameni pe care îi iubeam care mi-au arătat la un moment dat adevărata lor față, una care nu îmi permitea să-i păstrez aproape, pentru că prietenii adevărați sunt mai presus până și decât viața ta, așa că trebuie să-i alegi cu grijă, după îndelungi chibzuieli.
   Să nu regretați niciodată ceea ce considerați un eșec. Niciodată nu pierdeți nimic, singurele lucruri în care eșuați sunt cele nepotrivite pentru voi, trebuie doar să  realizați lucrul ăsta. Și să zâmbiți, pentru că viața merge înainte.
                      '

                         

More information on the forum
comments (2)
  • Answer Quote
    ElegantFM

    21/07/2013 1:01 AM

    Poate acum un an , daca imi spuneai asa ceva ...te fugaream ! :)))
    Acum insa...zambesc din tot sufletul !
    Fara sa stiu , viata mi-a pregatit o mare surpriza ...:D

  • Answer Quote
    Just

    21/07/2013 1:07 AM

    Asa e, niciodata viata nu ne lasa sa apucam cai gresite, chiar daca la momentul respesctiv avem impresia ca  o sa cada cerul pe noi.

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top