ElegantFM

18/05/2024

Added by ElegantFM
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 2

Nu am murit !

Nu am murit nici de data asta ...
Se spune ca ceea ce nu te doboara ,te intareste!...asa o fi?
Uite ca am mai trecut de un hop ,zic eu....destul de greu.Sper sa va vad iar vii zburdand prin preajma ,a fost destula tristete si multe lacrimi....destula liniste.
Aseara a fost o mica demonstratie ca nu suntem morti...deci Mo e aici ,e viu si intreg...doar ca o vreme o sa fie ceva mai putin pentru ca are ceva probleme personale...insa e AICI...si odata cu el a revenit si viata pe Elegant FM.Indiferent de ceea ce a fost sau va fi ...nu murim ,vom rezista impreuna pentru ca intr-o familie  suntem cu bune si rele.

Mo aici ma adresez tie pentru ca tu ai facut iar minunea posibila ...iti multumesc ,iti multumesc ca nu ai cedat si pentru tot ceea ce faci.
Daca vreodata ai avut indoieli pentru ceea ce faci ...au fost inlaturate sper.Esti vocea blanda  de la radio...omul care ne incanta cu muzica sa ,pacat insa ca timpul nu iti permite sa stai mai mult cu noi...dar va veni si vremea cand se va putea ...sunt convinsa de asta.


Deci ca si o concluzie:

Atentie celor ce asteptau coliva.....mai aveti de asteptat,am revenit din nou!

More information on the forum
comments (2)
  • Answer Quote
    Just

    27/10/2011 7:23 PM

    Cum sa murim?...a pus cineva vreodata la indoiala faptul ca vom reinvia?
    Din pacate timpul nu imi permite sa petrecla fel de mult timp ca inainte cu voi toti, dar imi e mult mai usor sa stau departe cand va stiu veseli, si uniti.

  • Answer Quote
    ingeras

    27/10/2011 6:39 PM

    ASA ESTE SI MA BUCUR CA AM INVIAT CHIAR DE ZIUA MEA ,NASULE MO NU AM CV SA ITI MULTUMESC PENTRU PRIMUL CADOU SI CEL MAI IMPORTANT SA REINVIEM SA FIM DIN NOU FAMILIA ELEGANT CEA VIE

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top