ElegantFM

18/05/2024

Added by Miri
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 5

Niciodata nu spune NU

Niciodata nu spune NU. Este perfect adevarat, nestiind niciodata daca lucrurile vor sta asa cum ti-ai dorit sau cum ar trebui. Nu mai stiu incotro va trebui sa alerg si la umbra carui copac sa poposesc cand am obosit. Nu stiu daca va zice da sau nu. Daca mai vrea sau ne oprim aici.
Cred ca am luat-o razna si m-am pierdut intre notele unui cantec trist.  Oare de ce nu mai pot zambi cum o faceam inainte?
Cineva acolo aproape de mine face acest lucru imposibil. Compasiunea si grija pentru cei din jur ma seaca de energia si veselia pe care le purtam cu mine tot timpul.
Nu pot trai fara cei din jurul meu si nu pot trai fara un prieten bun. Am alergat si am ales unul la intamplare pe care l-am pus in inima mea. Din cand in cand se rasuceste brusc si ma doare dar cum inima mea este mare, incet incet si-a gasit si el locul lui.
Zilele trec si gandurile bune ne parasesc lasand loc unor tristeti aberante care ne macina cu repeziciune.
Nu mai vreau asta si as fi capabila sa o iua de la capat. Locul in care ma aflu nu este deloc alaturi de dorinta mea. El nu ma lasa sa plec si nici eu nu vreau sa il parasesc. Raman aici si totusi ce este de schimbat? Nu plec si totusi este mai bine asa?
Nu vreau sa raman singura. Ma simt brusc intr-o camera rece in care peretii umezi ma apasa groaznic. O presa greoaie care ma impinge spre o groaza nesfarsita.  Asta simt ori de cate ori raman singura. Nu mai vreau si ar fi bine sa mai ramai.
- Ce inseamna pentru tine un prieten bun?? Ma lasi cu vorbele astea gratuite!!
- Ba nu este adevarat! Este crezul meu si prin urmare este ceva sfant! Asa vad eu lucrurile si nu mai cred in nimic altceva.
- Uite-te in jur: Ti se pare ca reactionez in vreun fel? Ai zis ca ii faci pe oameni fericiti prin ceea ce faci? Ei bine, nu!!! Nu este adevarat. Nu te mai minti, ca nu are nimeni nevoie de tine. Nu ti-a cerut nimeni ajutorul.

Ma invinovatesc pentru ce nu as fi crezut niciodata ca voi face! Oare cat bine vrea de la mine si ce prieten/a am ales. Oare de ce caut ceva ce nu am avut niciodata?

More information on the forum
comments (5)
  • Answer Quote
    Miri

    17/02/2012 9:13 PM

    Pai iubire am ca ma iubiti voi hehe

  • Answer Quote
    ElegantFM

    18/02/2012 0:35 AM

    Si nu numai noi winkout

  • Answer Quote
    Miri

    18/02/2012 0:50 AM

    Si mai cine? blush blush

  • Answer Quote
    ElegantFM

    18/02/2012 4:34 PM

    Manole ,,,al Anutei ura

  • Answer Quote
    Iulia

    17/02/2012 9:11 PM

    Ce cauti Mire ..prietenie sau iubire ?

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top