ElegantFM

18/05/2024

Added by mafia_13
category
Comments 2

Micuta Maria Mihai, care are nevoie de sustinerea noastra

Buna ziua!

Ma numesc Maria Mihai. M-am nascut pe 1.03.2006 si locuiesc in comuna Jilava Nr. 113, judetul Ilfov.

Pe 1 martie, anul acesta voi implini 6 ani si tot pe 1 matie urmeaza sa fac un nou RMN total, pentru ca in urma cu 2 ani si jumatate ( 8 august 2010 ) am fost diagnosticata cu "TUMORA NEUROECTODERMICA PRIMITIVA(PNET).

Am fost operata de 2 or, prima data pe 8 august 2010, cand am intrat in coma profunda de grad IV si medicii au hotarat sa ma opereze in urma investigatiilor facute. Un hematom se sparsese si imi inundase creierul.

 M-au operat in aceeasi seara si atunci medicii au observat ca aveam o tumora foarte mare intracraniana. Le-au spus parintilor mei ca n-am nici o sansa sa traiesc dupa rezectia tumorii. Ei au plans foarte mult si s-au rugat la Dumnezeu sa traiesc si le-a cerut medicilor sa-mi acorde o sansa si sa ma opereze.

Pe 10 august 2010 am fost operata din nou. Mi-a fost extirpata tumora. Am stat 11 zile la ATI, apoi au urmat tratamentele clasice: citostatice, iradieri, etc.

Am terminat citostaticele la inceputul lunii august 2011, dar pe 17 august 2011 eram din nou la Fundeni, din cauza sangerarilor masive. Pe 8 septembrie, de ziua mea onomastica eram din nou la Fundeni. Atunci a venit doamna Gabriela Marinescu care fusese psiholog voluntar la Fundeni. Dansa ma ajuta sa va scriu si sa va cer ajutorul.

Pe 31 noiembrie am fost  internata din nou la Fundeni. Pe 31 ianuarie 2012 am mers la spital pentru analize, iar acum de pe 6 februarie 2012 sunt internata la institutul Nicolae Robanescu pentru recuperari. De la tumora am facut o semipareza (manuta si piciorul stang mi-au fost afectate si ma dor foarte tare).

Va scriu pentru ca am nevoie de ajutorul vostru, voi care aveti inima buna, voi care stiti ce-nseamna sa ai un copil bolnav si n-ati avea o dorinta mai mare decat sa vi se insanatoseasca copilul. Voi care stiti ce presupune o internare in spital, o boala grava de care eu sufar…

In fiecare seara ma doare capul, desi tumora n-a revenit (dupa RMN), la fel aceeasi durere o am si la piciorul stang. Medicii spun sa merg la o Clinica de onco-pediatrie din Viena pentru  consultatie si tratament.

As vrea sa merg, dar parintii mei nu mai au ce sa vanda ca sa ma duca acolo. Sunt costur mari pentru a merge si  la spitalul Fundeni, aici in Bucuresti. Pentru ca imunitatea mea este foarte scazuta, parintii mei trebuie sa inchirieze de fiecare data o masina ca sa ma duca la spital – ceea ce inseamna 100 lei.

Spitalizarea desi e gratuita, totusi cu totii stim ca o internare presupune anumite cheltuieli. De foarte multe ori Spitalul nu mai are fonduri pentru medicamente si RMN, iar atunci fiecare se descurca cum poate. M-au ajutat pana acum mai multe persoane pentru RMN si vreau sa le multumesc. N-as fi ajuns pana aici fara ajutorul lui Dumnezeu, al parintilor mei si al celor care au simtit impreuna cu noi.

Vreau sa ma fac bine, vreau sa merg la gradinita adevarata si nu la gradinita Spital. E frumos si acolo, dar la gradinita adevarata copiii sunt veseli, rad, se joaca si canta. La gradinita noastra din spital toti copiii sunt bolnavi, nimeni nu mai rade, nu canta cu voiosie, toti mergem incet, cu grija caci avem perfuziile cu noi sau branulica, avem stari de voma sau dureri de cap de la citostatice.

Toti banii nostri ca familie sunt 1080 lei.  Mami face mare economie, dar oricat ar face tot nu ne ajung. Tati au trebuit sa cumpere mai multe lemne anul acesta decat in alti ani pentru ca este foarte frig. Tata a cerut sefului sau salariu in avans pe 2 luni pentru lemne. Imunitatea mea fiind foarte scazuta am nevoie de medicamente pentru ca racesc foarte des, iar acestea nu sunt gratuite; pe 1 martie trebuie sa fac un alt RMN.

Stiu ca toti cei care veti putea ma veti ajuta. Tati a mers la banca cu actele mele medicale si mi-a deschis un cont umanitar. Va las mai jos numarul de cont, numarul de telefon si adresa mea, poate unii veti dori sa ma vizitati. Va atasez si 2 poze de-ale mele.

 

Va doresc ce este mai de pret: SANATATE!

 

Tel:       0722978110 ;0727251556                                                                     Mery Mihai.

             

 

Cont umanitar:

            Mihai Maria

Cont IBAN LEI:   RO65RNCB0670126021860001

Cont IBAN EURO:   RO38RNCB0670126021860002

 

Mihai Maria

Jud. Ilfov, Com. Jilava, Sos. Giurgiului Nr. 113 .


Iar aici veti gasi cauza unde veti putea da like si share pe facebook. Va multumesc mult pentru sustinere!

More information on the forum
comments (2)
  • Answer Quote
    Iulia

    24/02/2012 4:29 PM

    Micut-o iti doresc din tot sufletul sa te faci bine si sa fi iubita...Dzeu te pune la niste incercari foarte marii...Dar tot el iti da putere sa luptii si sa mergi mai departe...multa sanatate iti doresc!!

  • Answer Quote
    Miri

    23/02/2012 10:18 PM

    Da..ce sa zic?! Am ramas fara cuvinte...mai bine zis mi s-a rupt inima. Imi pare rau pentru acest ingeras. Stiu ca o sa se faca bine,Dumnezeu e Sus si ii ajuta pe toti cei care au nevoie de El.

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top