ElegantFM

18/05/2024

Added by Just
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 6

La Multi Ani Romania!

Maine va fi 1 Decembrie...ziua noastra...a Romanilor de peste tot...ziua in care putem sa ridicam fruntea sus si sa spunem cu mandrie Sunt Roman!...Lucru pe care de altfel ar trebui sa-l facem de fiecare data cand avem ocazia.
Eu SUNT MANDRA CA SUNT ROMANCA.Sunt mandra ca fac parte din acest popor...cu o istorie bogata...cu traditii si obiceiuri minunate...cu oameni de valoare care au lasat atatea capodopere lumii intregi.
Si vreau sa va fac cunoscuta o campanie.
                          Schimba imaginea Romaniei
După articolele şi emisiunile din Franţa şi Italia care au ofensat o Românie
întreagă, acum suntem puşi la colţ şi pe Internet.
Caută pe Google "romanii sunt" şi vei primi sugestii automate generate de cele mai frecvente cautari care l-ar jigni chiar şi pe cel mai indiferent român.
Vestea bună, însă, e că putem schimba asta.
Scrie pe Google in cat mai multe limbi..."Romanii sunt destepti!" si haideti sa indulcim imaginea Romanilor pe Internet!
 
http://www.romaniisuntdestepti.ro/schimba-imaginea-romaniei/
 
 
Stiu care este Imnul Nostru National...insa...mie mi se pare ca cel de mai jos este mai in asentimentul meu.

More information on the forum
comments (6)
  • Answer Quote
    ingeras

    11/12/2011 5:09 PM

    romania este tara unde mam nascut si asa cum este ea o iubesc am fost si afara dar nu am putut rezista tot acasa mam intors

  • Answer Quote
    djdiamant

    02/12/2011 2:25 PM

    CLASSIC ROMANESC...HUUUUUUUUUUU BASESCUUU excuse

    HUUUUU EMIL BOC boo

    PACE IN LUME <_<

    AM PLECAT LA MUNCA CA E MAI BINE...

  • Answer Quote
    Just

    01/12/2011 3:13 PM

  • Answer Quote
    ElegantFM

    01/12/2011 9:21 AM

    Am avut ocazia sa ies in mai multe randuri in afara tarii,unde ochii mi-au fost incantati de nenumarate peisaje,edificii sau mai stiu eu ce minuni,insa cea mai fericita clipa din aceste iesiri a fost cea in care aterizeaza avionul in Bucuresti...ti se face dor pana si de zarva romanilor ce te imping la coada sa iti ridici bagajul!

    Deci,chiar daca tara ta nu iti ofera mirajul pe care il gasesti afara,fii mandru ca esti roman si nu uita ca ceea ce ai acasa....nu gasesti nicaieri afara!

    La multi ani tuturor romanilor,oriunde va aflati!

  • Answer Quote
    andante

    01/12/2011 7:54 AM

    Distanta dintre mine si Romania este extrem de dureroasa,traiesc intr-o tara straina mie si vorbesc o limba care desi frumoasa nu este limba mea,nu este limba pe care voi pieri si oricat as incerca nu pot sa nu caut in minte traduceri simultane atunci cand port o conversatie si de cele mai multe ori nu pot sa nu zambesc cu aer aproape de superioritate comparand expresiile. Doamne,cat de frumoasa este limba ROMANA. La Multi Ai tuturor romanilor si sa ne vedem cu totii ACASA cat mai curand,eu unul asta am de gand sa fac.

  • Answer Quote
    Miri

    01/12/2011 0:52 AM

    Iubesc Romania pentru ca aici m-am nascut,chiar daca trebuie sa recunosc ca am plecat din tara pentru o viata mai buna. Nu consider ca tara mea ma poate ajuta cumva,dar imi place pentru ca are zone frumoase(munti,mare,etc). Oricat de departe as pleca tot in Romania ma intorc.
    La multzi ani Romania de la 1600 km distanta...

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top