ElegantFM

18/05/2024

Added by ElegantFM
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 4

Ignorarea nesimţirii?

Ştiu că nu merită să te amărăşti, să-ţi faci sânge rău pentru ceea ce nu poţi schimba. Este inevitabil să te întâlneşti – nu de puţine ori – cu situaţii în care lipsa bunului simţ generează situaţii delicate, chiar penibile, oricum neplăcute. Încerci, cu tact, să le eviţi. Nu reuşeşti întotdeauna, e adevărat, pentru că se găsesc destui care, orbiţi de interesele lor mărunte, afişează o imagine neplăcută cu ceea ce, de fapt, ar trebui să ascundă: frustări şi complexe , ambiţii eşuate, ranchiună şi ură, comportamente meschine, metehne cunoscute, dar trecute cu vederea de cele mai multe ori din jenă faţă de cei care îşi expun fără ruşine felul de a fi.

Este evident că astfel de persoane nu apreciază just consecinţele grave ale comportamentului lor şi pot provoca neplăceri celor care au ghinionul să se afle în preajma lor. Ce poţi face în această situaţie? Un apel la decenţă, la bun simţ şi echilibru? Ignorarea nesimţirii?

More information on the forum
comments (4)
  • Answer Quote
    DJ_C@T@

    27/07/2013 8:50 AM

    Fail. Epic, chiar. Nu ti-a iesit... nu

  • Answer Quote
    ElegantFM

    25/07/2013 11:53 PM

    E posibil si asta ...

  • Answer Quote
    Just

    25/07/2013 11:57 PM

    Eu cred ca asa e...

  • Answer Quote
    Just

    25/07/2013 11:51 PM

    Nesimțirea apare la oricine, la un moment dat, cu sau fără să realizăm lucrul ăsta, depinde de persoana cu care vorbim probabil...

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top