ElegantFM

18/05/2024

Added by rebecca83
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 7

ginduri razlete

De ce imi complic viata inutil? Decat sa las remuscarile, indoielile, dorintele, emotiile sa imi macine gandurile in fiecare clipa a zilei, mai bine sa fiu sincera si sa aflu raspunsurile la intrebarile mele. Nu trebuie sa imi complic viata, pentru ca nu fac decat sa imi impovarezi umerii si sufletul cu greutati, pe care nu merit sa le car!
Sa lupt pentru un vis al meu nu inseamna sa fac compromisuri, care sa imi distruga personalitatea. Sa iubesc pe cineva cu toata inima mea nu trebuie sa fie o lupta sau o durere continua. Sa vreau sa am prieteni nu inseamna sa fiu lingusitoare pentru a intra in grup. Tot ce trebuie sa fac este sa fiu eu insami, sa fiu mandra de mine, sa am incredere si respect pentru propia mea persoana.
Trebuie sa imi simplific viata: imi este dor de cineva special ?.... nu mai astept, il sun eu; vreau sa ma intalnesc cu cineva ?…il invit ; vreau sa ma fac inteleasa ?…atunci acord timp si explic ceea ce eu simt sau cred; daca vreau sa aflu ceva …trebuie sa intreb ; daca imi place ceva anume…fac un compliment; vreau ceva anume…atunci cer; iubesc pe cineva…ii spun asta;
Lucrurile sunt simple, trebuie doar ca eu sa am curajul sa nu le complic, sa nu incerc sa gasesc altfel de ocolisuri, pentru a ajunge sa obtin ce vreau. Varianta cea mai corecta si sigura este si cea mai simpla, spusa direct, scurt si la obiect.
Trebuie sa fiu constienta ca lumea din jur nu are abilitatea de a citi gandurile, de a sti ce se ascunde exact in inima mea sau care imi sunt cele mai adanci dorinte. E mai bine sa spun ce vreau, decat sa traiesc doar cu sentimentul asteptarii.
Trebuie sa imi asum riscul de a spune sincer ce vreau. Care poate fi cel mai mare rau care mi se poate intampla? Sa mi se spuna "Nu” ? Sau, poate, imi este frica ca mi se va raspunde cu "Da”?
Am o singura viata, si trebuie sa profit de ea la maxim si sa nu pierd timpul, pentru ca acesta aluneca prin degetele mele ca nisipul prin clepsidra.


More information on the forum
comments (7)
  • Answer Quote
    Miri

    02/01/2013 9:50 PM

    Eu am gasit raspuns la intrebarea mea: De ce-mi place Elegant Fm??! Pentru ca ma regasesc in aproape fiecare postare a membrilor acestui minunat site.

  • Answer Quote
    ElegantFM

    02/01/2013 9:51 PM

    kissing kissing kissing

  • Answer Quote
    shosho

    01/12/2012 1:35 PM

    rebecca intr-o alta postare iubeai la nebunie parca....... ai ajuns de la acea iubire sa ti pui intrebari sau cum ar fi raspunsurile la ele????????......deja????????????

  • Answer Quote
    rebecca83

    01/12/2012 11:32 PM

    am scris pt ca cindva am avut si eu acele ginduri in suflet ...si le aveam in gind pt ca nu le poti da asa usor la o parte...chiar daca se tine de domeniul trecului...da acum multumesc lui dzeu e bine cu sufletul mau....

  • Answer Quote
    djdiamant

    28/11/2012 11:24 PM

    cake

  • Answer Quote
    ElegantFM

    17/11/2012 3:35 AM

    Rebecca ,link -ul unei poze se poate obtine pe acest site http://tinypic.com/
    Dimensiunile ideale pentru blog sunt 600/300.
    Succes !

  • Answer Quote
    rebecca83

    17/11/2012 11:59 PM

    mersi ...voi incerca cu prima ocazie... blush

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top