ElegantFM

18/05/2024

Added by Just
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 9

Femeile...

Of…suntem complexe noi femeile…
Nu v-ati simtit niciodata triste, melancolice, fara sa gasiti totusi o explicatie la starea voastra de spirit?Eu da...de multe ori..si inca nu reusesc sa inteleg...De Ce?
Cerem atat de mult de la cei din jurul nostru fara sa ne gandim vreodata daca si noi oferim la fel de mult.
Am auzit de multe ori expresii jicnitoare la adresa barbatilor...dar daca stam sa ne gandim putin..ei nu sunt diferiti de noi...au un suflet la fel de mare...doar ca mediul in care traiesc provoaca schimbari in comportamentul lor. Din moment ce noi femeile suntem cele sensibile...ei au fost nevoiti sa afiseze duritate...iar daca iese macar putin sensibilitatea la suprafata...sunt de multe ori ridiculizati...si e normal ca imensul lor orgoliu sa nu le permita sa se expuna acestui lucru.
 Barbatii vad mereu la o femeie fragilitatea ei...nevoia de protectie...dar e o fragilitate aparenta pentru ca femeile sunt mult mai rezistente decat barbatii.... Chiar daca fac scandal ca "li s-a rupt o unghie”...au puterea sa se adune de fiecare data cand situatia o cere si sa mearga mai departe...in timp ce barbatii fac atata tam-tam cand vad o seringa...sau ii doare o masea..sau s-au taiat la un deget.... Iar noi femeile...ii ducem pe saracii barbati la exasperare...cand suntem prea cocolosite ne simtim sufocate...cand ni se lasa prea mult spatiu ne simtim neglijate...iar cand nu avem pereche simtim nevoia de a avea pe cineva aproape...
Suntem atat de complicate ca nici macar noi nu stim ce vrem..atunci cum ar putea vreodata sa ne inteleaga barbatii... Asa am fost creati..noi sensibile, ei "duri”, noi delicate, ei badarani, noi complexe...ei simpli..chiar daca simplitatea lor este aproape la fel de complexa ca a noastra complexitate... De unde am pornit?,...ah..de la starea de spirit...
Daca gasiti vreodata o explicatie la schimbarile bruste ale starii de spirit(apropo: nu sufar de tulburari bipolare! Nu ma refer la acest gen de schimbare a starii de spirit:D) va rog sa ma informati!.
 

More information on the forum
comments (9)
  • Answer Quote
    lavy

    30/01/2012 7:06 PM

    Da suntem fragile,timide,sensibile,dar si niste leoaice atunci cind trebuie sa aparam ce ne este noua drag.Barbatul este tare pe suprafata ca in interior ii ca un copil,de aia barbatul cind se insoara casa ramane pe umerii femei ca el nu s-a descurca.Se spune ca barbatul este capul familiei dar femeia este gatul...si asa cum se invarte gatul asa merge capul.

  • Answer Quote
    valy

    30/01/2012 0:53 AM

    deaia iubim noi femeile ca sint gingase , sensibile .... pina le iei acasa si apoi devin animalul care traieste pe linga casa barbatului si se hraneste cu zilele lui fripte ....saracutelor ,timidelor ,sensibilelor , complexatelor .....( complexate ca nu va place sa purtati o rochie la doua seri festive ca nu cumva sa va recunoasca o alta complexata tinuta )

  • Answer Quote
    Miri

    30/01/2012 0:34 AM

    Cand zic "barbat" ma gandesc la ceva "dur",la siguranta,la o persoana care lupta pentru el si familia lui...doar ca multi uita sa mai fie barbati.
    Prin ce va dovediti "barbatia"?

  • Answer Quote
    Just

    29/01/2012 4:35 PM

  • Answer Quote
    ElegantFM

    29/01/2012 1:18 AM

    Complexe?Nu stiu daca suntem complexe...poate complicate !!!
    Suntem fragile incat ne poti lovi cu o simpla vorba ,dar si puternice sa infruntam uneori " uragane"...
    Starea de spirit la fiecare poate fi schimbata foarte usor in functie de cei din jur sau dupa cum rasare soarele...

  • Answer Quote
    djdiamant

    29/01/2012 0:29 AM

    daia iubesc eu femeile....ca sunt mai puternice ca minen (la starea de spirit ma refer)...

  • Answer Quote
    Just

    29/01/2012 0:38 AM

    unde statea Don Juanul nostru ura

  • Answer Quote
    djdiamant

    29/01/2012 1:08 AM

    kissing daca aveai 24 de anii te rapeam de acasa..apropo icecream sa nu uiti de ea icecream :icecream: ura winkout

  • Answer Quote
    Just

    29/01/2012 12:17 PM

    Cand primesc inghetata vezi si tu cafeaua:)))

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top