ElegantFM

18/05/2024

Added by djdiamant
category
Comments 5

EU SI EL(conversatie privata)durerea mea

Eu-ce faci?

El- bine.

Eu- Cum iti mai merge fratele meu nu am mai vb demult sper ca esti bine,imi este dor de tine.

El-uitefrate,viata asta are ce are cu mine,nu am lasa sa traiesc,tu stii situatia mea.

Eu- da frate o stiu stii ca am crescut,impreuna si am mancat din aceasi farfurie,am baut din acelasi pahar,spune-mi frate ce ai patit.

EL--frate am nevoie de tine mai mult ca niciodata,sunt suparat,familia mea plange pe ascuns sa nu ii vad.

Eu-nu inteleg frate ce ai patit?

EL-frate decand ai plecat tu de la craciu s-au intamplat multe,M-am imbolnavit,sunt la pat am nevoie de o operatie si nu stiu la cine sa apelez,stii bine ca sunt sarac ajuta-ma daca poti iti voi da inapoi ultimul ban daca scap cu viata din boala asta.


EU---(aici pur si simplu a fost un moment de tacere si o lacrima din partea mea)

El-frate nu te intrista,stiu ca nici tie nu iti este bine,dar de ajuns ca am cu cine vb si macar ca stiu ca cineva ma asculta..

Eu--frate stii ca te iubesc ca pe ochii mei,sper sa fie vb de o suma mica caci acum momentan nu am nici un ban si eu sunt plin de datorii si salariul e ca si dat poate luna viitoare,am sa incerc sa ma imprumut..off frate..

El-frate linistit nu ma ia dumnezeu maine,daca poti poti daca nu poti nu poti nu iti da viata peste cap pt mine.

EU--care viata frate m-ai distrus cu aceasta veste,imi imaginez pe mama ta cum plange saraca si nu are nici macar o speranta..Dumnezeu ii alege pe cei bunii,dar consecintele sunt rele frate ,ma doare inima..


El--eu sper ca cineva de undeva va stii ca exista si viata mea iar daca nu va fii sa fie asa,poate acolo sus ma va astepta cineva..

Eu-frate am sa te sun saptamana asta si o sa vb mai mult am sa fac tot ce imi sta in putere...te iubesc frate si iarta-ma..ca nu iti pot fii de ajutor in acest moment si am nevoie de timp dar fa cumva si imprumutate ca de platit se plateste..

El-frate ai grija de tine astept telefonul tau,de urat nu am de ce sa te uras,in skimb sper ca imi vei da o veste buna cand ma vei suna..

Eu-sper si eu frate..la revedere frate
El-la revedere ,sper frate..




MOTIVUL PT CARE NU AM AVUT CAPACITATEA NECESARA SA CONTINU POSTAREA MEA DESPRE POSTEA MEA A 2-A PARTE..


VIATA E HAINA,SI EU IN CAZURI DIN ACESTEA,UN COPIL DE 20 DE ANII SA DISPARA ASA SINCER PT MINE ACUM NU MAI ESTE CORECT NIMIC,,,,SI PT CE PT NISTE DOCTORI CARE IN ROMANIA VOR SA FIE PLATITII...SA MA FT IN EA DE TARA.....

AM NEVOIE DE INCURAJARI CACI SINCER ,

ACEST COPIL AM CRESCUT CU EL DE LA VARSTA DE 5 ANII SI IL IUBESC CA PE FRATELE MEU......MAI DEPARTE ,,,NUSTIU,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

More information on the forum
comments (5)
  • Answer Quote
    Just

    13/09/2011 0:08 AM

    Mi-e nu'mi vine alta fraza in minte acum inafara de "Fii tare!"..."fratele" tau are poate mare nevoie si de bani, dar in primul rand are nevoie de tine.Suportul moral conteaza mai mult decat ti-ai putea imagina.Suntem alaturi de tine.

  • Answer Quote
    ingeras

    12/09/2011 0:00 AM

    nasule mo momentan prea multe cv nu pot sa zic decat ca iti inteleg mai bine ca ori cine durerea si tristetea din suflet sant patita de acesti doctori de acum 8 ani daca aveam mii de euro poate aveam copilul langa mine am spus poate ca exact cum ai scris tu in postarea pe care ai lasat-o atat a avut zile in cartea vietii trebuie sa fi tare el are mare nevoie acum de tine sal sprijini poate si material dar cu siguranta si moral si nu cred ca este cazul sa cedezi este foarte greu si eu trec acum prin accelasi necazuri dar trebuie sa fim tari pentru ca, ei au nevoie de noi ,de incurajarea noastra cu o vb buna ,macar sa le dam speranta ca va fi bine pana la urma imi pare sincer rau ca treci si tu prin asta si toata familia elegant fm santem alaturi de tine

  • Answer Quote
    ElegantFM

    11/09/2011 11:13 PM

    Sincer ma bucur ca si tu dragul meu ai ales aceasta cale de a te descarca...aici ne putem spune ceea ce ne apasa sufletul in anumite cazuri...
    Viata de zi cu zi ne ofera cele mai frumoase sau mai urate surprize....si de multe ori te simti neputincios in fata unei nenorociri de acest gen,stiu ce inseamna sa vrei si sa nu poti ...e cumplit.
    Iti doresti sa il ajuti ...dar nici tu nu esti pe roze...si te inteleg.
    E complet pe dos sa afli ca azi esti cel mai iubit ,cel mai fericit iar maine sa dea cu tine de pamant ...o simpla boala,totul se naruie ,totul se ...termina...ai ajuns la capat de drum.
    Poate e posibil un transplant printr-o fundatie ceva...e de analizat problema lui.
    Iar legat de dorinta ta de a ajuta ...
    In afara de faptul ca stiu ca esti saritor si ca vrei sa dai totul ...daca ati copilarit impreuna e si mai si ...poate il simti chiar pe un frate...mai ales ca tu ai fost singur la parinti...poate ati impartit ...tot!
    Poate sprijin moral ar trebui in primul rand ,iar aici cred ca ai capacitatea sa o faci ..pe mine m-ai scos din multe ( nu atat de grave ,dar ai fost omul potrivit la ceasul potrivit langa mine) si stiu ca esti un bun ascultator atunci cand omul e la greu.

  • Answer Quote
    magdutza

    11/09/2011 11:04 PM

    ai un motiv bine intemeiat sa fii trist si suparat,intr-adevar...cand cineva care ti-e ca si un frate e la necaz, te doare mult mai mult ca nu-l poti ajuta decat moral...e dureros, e asa,nu stiu cum,aiurea...si sigur,nu-i corect ca unui copil sa-i fie dat sa poarte boli,indiferent cum sunt ele. zic eu ca "nu-i corect"..,asa vad eu,dar poate Dzeu alte alte planuri cu noi, cu fiecare in parte.
    din tot sufletul imi pare rau pt "fratele" tau,mo...eu sper sa nu fie nimic grav si sa treaca peste necazuri,cu ajutor sau fara. cred ca un om bolnav,are nevoie in primul rand sa stie ca e cineva alaturi de el cu gandul si cu sufletul. partea materiala poate se rezolva si din alte surse,dar sa gasesti pe cineva caruia sa-i pese cu adevarat, e foarte greu.dar cred ca el simte ca tu,mo,esti alaturi de el, si faci cat iti sta in putinta sa-l ajuti.
    sa aiba parte de multa sanatate,eu asta ii doresc, iar tie mo...putere sa poti fii alaturi de el, asa cat ai tu posibilitatea sa fii.

  • Answer Quote
    Adryan

    11/09/2011 10:59 PM

    Imi pare rau Mo sincer , acum posibil intelegem toti de ce cum ai spus si tu aveai starea aceea nasoala . Sincer nu stiu c esa zic , doar ca capu sus ai incredere si totu va fi bine ( poate cuvintele acestea nu te ajuta) dar acum sincer sunt si eu pffffffffff dupa ce am citit . Fi tare tu in primu rand si peurma dai si lui din aceea putere sa treaca peste tot indiferent de greutate .

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top