ElegantFM

18/05/2024

Added by MariaTudose
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 3

Dragostea adevărată nu minte.


Dragostea se împarte în mai multe categorii pentru că depinde de suflet. 
În fața iubirii nu suntem toți norocoși. Există cupluri ce-și trăiesc povestea de iubire privindu-se în ochi și cupluri ce-și trăiesc basmul în fața unui calculator sau vorbind la telefon. 
Să nu-mi vorbească de dor cel care nu și-a mai văzut sufletul pereche de două sau trei ore. Să-mi vorbească despre dor cel care nu s-a mai scăldat în ochii persoanei iubite de luni întregi, de jumătăți de ani. 
Să nu-mi vorbească despre dor cel care știe că a doua zi va adormi în brațele alesului sau alesei. Să-mi vorbească despre dor cel care adoarme pe o pernă rece, într-un pat prea mare, numărând zilele până când își va revedea jumătatea. 
Știu cum este să urăști trenul care te va duce departe de el/ea, știu cum este să vezi cm zilele împreună zbor prea repede și zilele până când vă veți revedea se scurg încet și dureros. 
Mulți știu cum este. Mulți se mulțumesc cu zile goale, zile grele. Pentru că speră într-un viitor împreună. 
Norocoși cei au jumătatea lângă ei. Chiar așa? 
Eu cred că relațiile la distanță sunt un fruct al pasiunii, al răbdării, al sacrificilor. Cred că atunci când există dragoste putem face orice. Putem aștepta ani întregi, putem șterge lacrimile cu zâmbetul viselor, putem răbda, putem avea încredere, putem dovedi că se poate. 
Pentru că eu am avut norocul de a dovedi că se poate. Pentru că noi doi, ca și voi am răbdat, am așteptat, am sperat, am greșit și ne-am reîntâlnit de fiecare dată din iubire. 
Dragostea nu are granițe. 
Dragostea ne trece peste podul distanței și ne îndreaptă către un viitor împreună.

More information on the forum
comments (3)
  • Answer Quote
    rebecca83

    07/11/2012 6:40 PM

    da...recunosc am trecut si eu prin dragoste la distanta.....de fapt prin internet ne-am si cunoscut....si sincera sa fiu....am crezut ca nu mai ajung sa ne vedem....atunci simti cel mai mult cit de greu trece timpul,cit de mari sunt sentimentele fata unul de altul,cite sacrifii trebuie sa faci doar ca cindva sa fii linga persoana iubita...multumesc lui dzeu ca mia dat rabdare si intelepciune sa pot sa astept atita amar de vreme si sa nu dezamagesc persoana iubita ....care acuma ma soarbe din priviri...acum stiu ca nu am rabdat degeaba....ca undeva acolo sus a stiut cind e momentul potrivit pentru o astfel de dragoste .....

  • Answer Quote
    ElegantFM

    31/10/2012 9:13 PM

    DA,atunci cand exista iubire adevarata ...se poate orice !
    Poti fi la 2 metri unul de altul sau la mii de km departare ...si simti la fel . E greu ,dar nu imposibil !

  • Answer Quote
    Miri

    31/10/2012 6:24 PM

    Daca inainte nu stiam semnficatia cuvantului DOR pentru ca aveam persoana iubita langa mine,acum simt din plin acest sentiment si doare...foarte tare!

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top