ElegantFM

18/05/2024

Added by MiCuTzA
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 17

Cum ne-am cunoscut?

Sper sa am cat mai multe postari aicea...vreau sa punem mana de la mana si sa zicem cum ne-am cunoscut toti de pe aicea...cum a fost?Cine isi mai aduce aminte...?


Si sa incep eu pt ca eu am venit cu ideea.
O simpla seara in care intru pe net si cautam o melodie dar nu ii stiam numele ca era nou aparuta si scriu "manele noi"si ma duce pe o foaie de net,si din click in click ajung intr-un loc unde vorbea lumea...stau cateva minute si citesc ce scriu cei de acolo,nu prea intelegeam ce se intampla dar mai stau un pic ...am reusit si mi-am pus un nume"pisicutza_rasfatzata_alintata"...si ma integrez.Asta nu inseamna ca vorbeam acum cu toata lumea insa citeam ce se vb pe acolo.Apoi lucrurile au prins sens si pentru mine,am inteles ce e cu acel loc.Sa zic ca am stat acolo cam 2 luni si apoi intr-o seara ma plictiseam si caut un alt loc si intru undeva unde nu dau decat peste 3 persoane ,destul de primitoare.Printre acele persoane nu pot enumera decat pe "Lili"fiindca restu nu mai au importanta...nu vreau sa imi luati in nume de rau dar e mai bine.
Am mai revenit in acel loc si intr-o alta zi ,lafel erau acele persoane primitoare nu in acelasi numar ,era o familie  vorbeau si glumeau ,si am prins darg de acel loc si am intrat mai des acolo si m-am integrat ,si simteam nevoia sa intru sa vad ce mai fac prieteni mei din acel loc, aceste intamplari s-au petrecut acum in urma cu 3-4 ani daca nu ma insel,si sigur nu o fac.
Am inceput sa imi deschid sufletul in acel loc sa imi fac prieteni,lucrurile stateau foarte bine,dar cum e vorba "dupa soare vine si un strop de ploaie"asa a fost si acolo s-au stricat legaturile si locul s-a desfiintat si o parte din noi am mers intr-un alt loc,unde acolo am stat ceva mai mult ceea ce ma priveste pe mine,acolo am cunoscut o persoana care mi-a aratat ca aceste locuri te poate face sa iubesti cu adevarat ,si am avut parte de o relatie prin lumea virtuala,care din pacate a ramas doar aicea-n aceasta lume virtuala.
Povestea de iubire de aicea s-a terminat intr-un moment in care eu am decis sa ma rup de lumea aceasta virtuala si am zis ca trebuie sa ma stabilizez si sa imi gasesc pe cineva in viata reala,si asa am si facut am cunoscut pe cineva real dar nu a fost sa fie ceva serios,am petrecut 3 luni departe de locurile astea si cand am revenit am cautat o persoana pe LILI si am intrat intr-un alt loc ,acolo unde eram deaja cunoscuta ,cunosteam destule persoane ,sper ex:"Ady, Just,Clau(corby)Mire,Ingerash,Mo,Monica,.... si mai sunt si alti sa nu va suparati daca nu v-am enumerat asta nu inseamna ca v-am uitat ...si cu ocazia asta va puup pe toti ce-i ce-mi sunteti dragi si ma cunoasteti asa de nebuna ce sunt.Ca  am avut toate functiile incepand de la :profesoara,avocata,politista...si toti eram intr-un cerc...dar cum toate vin si pleca asa a fost si cu acest loc ce s-a destramat intr-un moment in care eu iar am cam slabit-o cu statu pe net foarte mult,dat fiind si faptul ca mi-am gasit o persoana in viata reala cu,care am inceput o relatie.Desi am avut impresia pentru ceva timp ca nu imi lipseste nimic intr-o seara imi dau seama ca imi lipsiti voi,voi cei pe care v-am cunoscut aicea pe net si am zis ia sa intru sa vad ce mai fac prieteni mei,si nu gasesc pe nimeni in locul in care v-am lasat ,dar la un moment dat intra  Lili pe mine in privat si imi zice sa intru in acest loc asta se intramplase in noaptea de (28.02-01.03),intru si gasesc citiva dintre ce pe care ii cunosteam ,dupa cateva vorbe cu Lili mi-a explicat ce se intamplase si am hotarat sa ma alatur echipei de aicea si m-am logat.
Asta a fost inceputul meu aicea pe site ,unde am intrat in famile foarte repede deoarece mama mea era de ceva vreme Lili, si cunosteam deaja unele persoane si mi-a fost usor.Nu eram eu un perosnaj intalnit mereu,seara de seara prin locul asta deoarece viata de zi cu zi nu mi-a permis,insa nu am uitat niciodata de voi dragi mei.Atunci cand intram eram foarte curioasa de toate cele intamplate si reuseam mai greu sau mai usor sa tin pasul cu tot ce se intampla pe aicea cat timp eu eram absenta.Acum am revenit de ceva timp pe aicea si sunt mai de gasit insa asta duce si sper o mica pauza sau o mica marja de scadere a intrarilor mele aicea ,cam de cand o sa inceapa scoala ca ,ma asteapta un an greu ,dar asta nu inseamna ca am sa uit de voi ,nicicum.Voi sunteti familia mea plina de oameni buni ,dragi sufletului mei si cu care ma distrez mereu si am ce vorbi.Acest loc  mi-a dat ocazia sa ma cunosc si mai bine si sa pot sa imbin utilul cu placutul.
Va multumesc tuturor pentru tot in special lu Lili care in unele momente mi-a fost ca o adevarata mama atata aicea cat si in alte locuri ,si pot spunde ca ,poate fara ale iei sfaturi si indrumari nu puteam trece peste unele lucruri si tin cu aceasta ocazie sa ii multumesc"MULTUMESC MULT LILI".
Si nu va uit si pe voi ceilalti dragi mei de aicea toti de aicea mi-ati fost alaturi m-ati inveseli atunci cand poate ca eram trista desi nu stiati exact motivul voi reuseati sa ma aduceti pe un punct de plutire si tin sa va multumesc si voua(Juat Mire Mo,Monica,Mady).Chiar de am omis cateva persoane tin sa va mai zic o data ca nu v-am uitat si va multumesc la toti cei de aici la toata FAMILIA ELEGANT FM!


                                                                                                       Cu mult drag si respect,
                                                                                                                         Georgiana


More information on the forum
comments (17)
  • Answer Quote
    djdiamant

    09/09/2011 11:20 PM

    APOI EU DACA O SCRIU POVESTEA MEA SA VA PLICTISITI DE CITIT,,,,,DAR INTAI MA BAG LA UN TURNEU DE POOKER SI APOI O SCRIU POATE AM SA O SCRIU SEPARAT ..NUSH SA VAD CUM IMI MERE CU POKERUL DAR CRED CA NU IN SEARA ASTA CA MAINE LUCREZ POATE SAMBATA SEARA O SA SCRIU POVESTEA MEA CA SI ALE VOSTRE--

  • Answer Quote
    ElegantFM

    09/09/2011 11:48 PM

    Asta chiar o astept cu nerabdare...

  • Answer Quote
    Miri

    09/09/2011 3:01 AM

    Acum e randul meu :)))
    Prin 2009 imi pusesem si eu net aici unde stau acum (Grecia) ,si am zis sa caut un post de radio. Stiu ca dadusem peste unu cu manele unde avea si chat.La inceput nu stiam ce este asta,mi-am bagat si eu un nume acolo si am inceput sa urmaresc discutiile si am tinut-o asa cateva luni pana am renuntat la net pentru o perioada. Prin 2010 mi-am bagat iar net si am cautat acel site.... am inteles cum sta treaba cu xaturile si am inceput sa caut si altele sa vad cum este si prin alte parti. Si am dat de de de deeee?? Roparty 1tooth si acolo am ramas. Cu timpul am cunoscut lumea de acolo,m-am inscris si pe site-ul lor si tot asa. Nu-mi amintesc de prea multe persoane din cele care erau acolo dar pe Clau,Lili,Dey,Cos nu i-am uitat. Dupa ceva timp am cunoscut-o pe Lili,a aparut si ea acolo si ne-am imprietenit si am indrumat-o peste tot. S-a distrus familia Roparty din cauza ca nu mai puteam fi o echipa si acum am infiintat familia ElegantFm cu cei mai buni dintre cei buni. Si aici am ramas si aici o sa raman 1tooth

  • Answer Quote
    ElegantFM

    09/09/2011 3:22 AM

    Nici nu ai cum sa dispari pentru ca tu esti ca Ana lui Manole ...zidita in peretii acestui site !

    Si pentru tot ce ai facut si faci iti multumesc Mire !

  • Answer Quote
    ingeras

    07/09/2011 2:46 AM

    nasa sant si o sa fiu cea mai norocoasa fina sa te am ca nasa sa am o a doua mama pe tine te respect si te iubesc mult nasica

  • Answer Quote
    ingeras

    05/09/2011 7:10 PM

    si eu iti multumesc nasica aici este casa mea draga si o spun de cate ori am ocazia sant atatea chaturi dar nu se compara cu casa elegant fm chiar daca unneori este inconjurat de tristete este casa unde am gasit caldura sufleteasca si oameni buni care te iubesc si tin la tine neconditionat

  • Answer Quote
    ElegantFM

    05/09/2011 10:47 PM

    Finuta eu iti multumesc ca esti aici alaturi de noi si sper sa fim familia ta ...mult timp de acum inainte si de ce nu sa devenim neamuri si real.. wink !

  • Answer Quote
    Just

    04/09/2011 12:32 PM

    povestea mea e simpla...
    Un coleg de generala era Dj la un radio...si primeam zilnic mass de la el cu link-ul si o adresa de chat...imi zicea mereu "Intra si tu"...si intr-o seara am intrat...am inteles repede despre ce e vorba...mi-am pus un nume banal...Just-me...Mi-am facut prieteni...si am ramas ceva vreme.Dar intr-o zi a venit cineva cu reclama...si am intrat dupa link...asa am dat peste Cry....fratiorul meu:x, Diana si Dani.Dani si Cry povesteau despre niste jocuri de pe alt chat ...ceva in gen "iar au castigat fetele" daca retin eu bine...am cerut si eu link...Cristi mi l-a furnizat:D...si am intrat pe best...m-a intampinat Miki...care m-a infiat...acolo i-am cunoscut pe Lili, Miki, Black, Corby(tati:x),Jana,Maf, Andra("asa zisa mea mama biologica"),Johnny(poetul),Zuza si Dang.erau toti o mare familie.Apoi, intr-o seara, am intrat si era liniste.A intrat andra in privatul meu si mi-a spus ca s-au mutat.Mi-a dat link...si am ajuns pe Style.A urmat o perioada fericita..Ma ciondaneam cu Lili ca-i tachinam copilul(pe Maf).Cum veneam de la scoala...nici mancare nu-mi trebuia.eram prezenta pe chat.
    Dar s-a terminat si cu style...intr-o zi mi s-a spus ca Lili si Miki s-au certat.M-am luat dupa Maf si am ajuns pe Adulti.unde am stat putina vreme.Lili a devenit mamica mea.A urmat Roparty...Si...s-a infiintat Elegantul...casa noastra...unde sper sa ramanem definitiv!
    Dragii mei dragi...va multumesc ca existati...si de cate ori pot intru sa vad ce faceti.
    Va iubesc.

  • Answer Quote
    ElegantFM

    04/09/2011 3:28 PM

    Asa e Micuta mea mica ....ce ne mai certam ca imi chinuiai alt copil drag ...Maf!
    Si ce draga mi-ai devenit acum....atunci imi venea sa iti rup ciuful.... biggrin

  • Answer Quote
    Just

    06/09/2011 6:13 PM

    Eh...eu stiam...dar imi placea sa te "chinui" si pe tine si pe Maf... dry
    Mamica mea draga :love:

  • Answer Quote
    ingeras

    04/09/2011 11:25 AM

    eu imi aduc aminte pe nasa ,miri ,cora,nasu ii sti de pe roparty dar pe atunci eram doar ingeras eram noua printre ei am intrat pentru muzica pe chatul ala si am ramas acolo ,imi aduc aminte cand am venit intr-o seara de la munca,am intrat pe chat si erau toti suparati dang dorea sa inchida chatul,am ramas cu un gust amar era locul in care ma simnteam bine toti mam rugat de ei sa nu inchida chatul dar se pare ca era inevitabila despartirea de roparty ,a doua zi am primit un link cu elegant fm cand am intrat pe el cine credeti ca era nasa lili,mo,miri si toti prieteni de pe roparty mai mult sau mai putin atunci mia spus lili ca asta e casa noastra de acum in colo si am spus ok raman alaturi de voi si aici am ramas costruind marea mea familie alaturi de cei care imi sant dragi prin tema asta tin sai multumesc nasei,nasului mo ,mirelei,just,dey,sun,nasului clau nasei ely si la toti care au fost alturi de mine si sant si acum in momentele grele prin care trec va multumesc din suflet

  • Answer Quote
    ElegantFM

    04/09/2011 3:27 PM

    Da ,la inceput erai doar un Ingeras care se tot racaia cu un Costy...
    Apoi ai devenit finuta noastra draga si ai luat cu asalt tot ce insemna ....Elegant FM alaturi de noi.
    Nu degeaba aici mananci ,aici dormi ...aici iubesti !
    Iti multumesc finuta mea draga .

  • Answer Quote
    ElegantFM

    02/09/2011 9:00 PM

    Cum ne-am intalnit....
    Buna intrebare ,greu raspuns,cel putin pentru mine pentru ca la cati sunteti imi e aproape imposibil sa va culeg pe toti.
    Insa un lucru stiu sigur ,fiecare are povestea lui ,fiecare are un loc special pentru mine...unii mi-ati devenit copii(marea majoritate) ,altii fini ,nasi,frate si surori si unul singur ...sot.
    Deci....
    In urma cu ceva ani ,vreo 3 urmaream emisiunile lui Dan Diaconescu...eram un fan inrait ,seara de seara intram odata cu el in "emisie" si ma apuca dimineata la tv .Intr-o seara de iarna ,era cazul Dianei Malos la OTV printre discutiile infocate aud ....www.otvromania.com....
    Nu stiu ce m-a mancat ...dar am intrat.Era prima data cand intram pe un chat...site de acest gen.Acolo era nebunie curata,unii se certau ,altii injurau....zapaceala .Am dat sa ies...nu era de mine asa ceva ,cand unul din cei de acolo(Ovidiu) imi spune ...
    "Nu pleca ,ai rabdare sa vina Dang".
    Si am avut...
    L-am asteptat ,am vorbit cu el si de aici incepe o poveste ....lunga,chiar foarte lunga...cu bune si rele...cu clipe frumoase si poate destule de suferinta.

    Poate o sa sar anumite perioade cu buna stiinta ,nu are rost sa deschid aici discutii inutile.Pot sa spun doar ca in decursul a peste 2 ani cat ne-am tot plimbat pe vreo 4 site-uri(otv,best,style,roparty) am inceput sa va cunosc ...
    Nici nu stiu daca ordinea o sa fie exacta,dar o sa incerc sa va enumar ...sper sa nu va pierd pe vreunul din vedere...
    Dupa distrugerea Otv-ului (iar de acolo ...nu cred ca mai exista cineva printre noi...doar Miki ,dar ea nu mai vine decat in vizita)a urmat in august 2009 deschiderea best-ului....poate site-ul care mi-a fost mie cel ma drag dintre toate site-urile lui Dan.
    De fapt intre Otv si Best a fost o scurta perioada de "ciondaneala" intre mine si Dan cand eram pe Adulti.
    Acolo am intrat cu Magda...eram doar noi doua,ca 2 cucuvele.Apoi incet ,incet au inceput sa apara...Maf,Just....DJ.Black,Dya…multi poate nici nu mai sunt si pentru asta nu ii mai amintesc.
    Pe Best i-am cunoscut pe Mady,Dvd,Geo,Cry,Ady,Clau,Ely,Anonim si Roxy.
    Tot aici am cunoscut o prietena draga mie …Cami (care ma urmat mereu ,poate uneori din umbra chiar).

    A urmat o noua revolutie ,poate cea mai urata....atunci Dan mi-a gresit ,poate a fost cea ma urata perioada....multi dintre voi stiti de ce...pentru ca niciodata nu tradezi increderea ce ti-a fost acordata !
    Si ne-am mutat pe Style....acolo majoritatea m-au urmat...
    Aici a mai aparut Jana..
    Aici l-am cunoscut pe cel care urma sa imi devina sot ...un an mai tarziu,pe dragul meu drag..DJ MO.
    Pe atunci nu il inghiteam..iar acum...e ratiunea mea aici.Poate aici am luat o palma …niciodata sa nu judeci omul dupa aparente ….

    Si am revenit iar langa Dan,iertandu-l a cata oare inca...pe Roparty
    Aici am dat de Mire ,Cos,Ingeras,Dey,Cora,Sun,,Ella,Ionut,Alecsya,Gya.

    Si s-a incheiat si etapa Roparty…si nu din vina noastra,poate spre binele tuturor….

    Si ne-am mutat din nou…sper pentru ultima oara pe un nou site …Elegant FM.
    Aici au venit alte persoane noi si ne-am reunit cei vechi.
    Aici au aparut Yoyo,Ancuta….si sper sa nu uit pe nimeni.
    Chiar daca stiu ca intrati si pe alte site-uri ,chiar daca aveti momente de ratacire …tot aici reveniti si asta nu poate decat sa imi dea forta de a merge mai departe.
    Stiu ca fiecare avem probleme,stiu ca fiecare ascunde in spatele acestui nume …o poveste.Poate am vorbit de multe ori cu fiecare separat si stiu cate ceva din viata voastra reala,am incercat pe cat am putut sa va ajut cu un sfat (din pacate aici mai mult nu prea ai ce face)sau sa va ascult cand cineva v-a “ranit”…..am incercat sa ma bucur alaturi de voi cand v-a fost bine …si sper sa ramanem la fel pentru multa vreme….”cat o tine netul” era replica cuiva drag mie….

    Daca va iau pe fiecare in parte ,am o poveste cum v-am cunoscut …dar cred ca o lungesc prea mult…
    Stiu doar ca toti imi sunteti dragi ,va astept pe toti mereu aici ,iar daca uneori nu va acord atentie in totalitate nu inseamna ca am ceva cu vreunul din voi…doar ca am si eu momente in care …chiar nu vad ,nu aud.

    Eu va multumesc tuturor ca existati si suntem chiar o familie cu bune si rele.

  • Answer Quote
    MiCuTzA

    02/09/2011 2:59 AM

    Sa stii madi ca,in tine chiar am descoperit o persoana foarte buna cu un suflet mare si chiar pot spune ca te consider ca o sora...si eu iti multumesc ca existi ...te iubesc scumpa mea surioara...
    dry bree sa nu credeti ca ma dau la ea !

  • Answer Quote
    Miri

    02/09/2011 5:39 PM

    Nu cred ca te dai la ea,stiu ca-mi lasi loc mie sa fac asta:)):)))

  • Answer Quote
    Adryan

    03/09/2011 2:18 PM

    O sa scriu in mare dar promit ca o sa revin si eu cu povestea mea de cand ma adoptat aceasta familie draga. Chiar daca am colindat pe chaturi de la varsta de 16 ani pe niciunu ( si o spun sincer si cu mana pe inima ) nicaieri nu am simtit atata caldura atata dragoste daca pot spune ca aici . Si pe Best mi-am cunoscut mamica care o iubesc si am un respect foarte mare pentru ea , unele surioare care de asemenea le respect si le iubesc. Trecand prin aceste etape ( Best , Styl , Roparty , si acuma Elegant ) si sper sa fie ultimul s-a marit familia mi-am facut mai multi prieteni . Exact ca o adevarata familie am trecut toti pan bune si rele , am si ras am si plans impreuna .

    Eu pe toti ii respect dar un respect foarte mare si sper sa nu fie cu suparare am pentru Lili(mama)si Geo(sormea) care amandoua m-au ajutat sa trec pan etapele mele din viata reala , si m-au ridicat cand efectiv eram distrus , eram la pamant ele doua mi-au intins mainile si m-au ajutat . Nu zic ca si ceilalti mare parte nu mi-au fost alaturi si le multumesc din suflet daca citesc acste randuri dar ele doua mi-au fost mai aproape si sunt mai aproape de sufletu meu

  • Answer Quote
    ElegantFM

    02/09/2011 2:52 AM

    Cer ragaz sa imi aduc aminte...de ficare,cu toate ca sunteti ...multi!
    Revin cu un raspuns amplu.

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top