ElegantFM

18/05/2024

Added by Miri
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 3

Cum iubesc femeile barbatii?

Daca ma intrebati pe mine (stiu ca nu o faceti, e o intrebare retorica), femeile iubesc barbatii in primul rand pentru lucrurile simple, banale ...

O femeie iubeste un barbat pentru felul in care se bosumfla copilareste atunci cand dezamageste pe cineva drag, pentru felul in care isi amesteca zaharul din cafea, pentru felul in care se scuza atunci cand intarzie 15 minute, pentru spiritul lui curios si pus pe sotii si pentru felul in care isi poarta parfumul misterios.

Cel putin, asa cred eu ca se iubeste un barbat. Cred ca aspectul vine sa completeze fiinta iubita. Asta cred ca este dragostea adevarata.

Nu spun ca primul lucru care ne atrage la cineva nu este aspectul fizic. Dar pastrati in vedere ca nu vorbesc despre atractie, ci despre iubire. Dupa ce cunosti persoana de care te simti atras, atunci cand stabilesti o legatura reala, inveti…sau mai bine zis..incepi sa iubesti acel om pentru cele mai mici lucruri, doar pentru ca nimeni nu le mai face in acelasi mod frumos. Daca iubesti astfel, nu ai cum sa nu vezi omul de langa tine ca fiind cel mai frumos cu putinta.


More information on the forum
comments (3)
  • Answer Quote
    ElegantFM

    19/09/2012 4:29 PM

  • Answer Quote
    Just

    18/09/2012 9:35 PM

    Iubesti un barbat pentru ca stie sa se comporte delicat cu tine, chiar daca cu restul e badaran, iubesti un barbat pentru zambetele pe care ti le ofera, pentru momentele cand te strange in brate sau te tine de mana, pentru felul special in care te priveste si te face sa simti ca locul tau e acolo, langa el.Il iubesti total,fara retineri, fara intrebari, fara orgoliu.

  • Answer Quote
    ElegantFM

    18/09/2012 1:40 AM

    Cum il iubesti?
    Cu fiecare clipa si respiratie...
    De ce?
    Pentru ca EL inseamna TOT!
    Il iubesti cu defecte si calitati!Cu rele si bune!

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top