ElegantFM

18/05/2024

Added by Miri
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 2

Cum este omu'...

Oamenii sunt facuti din lut, putina apa deasupra, putin talent, putin suflet si presarati cu frumusete. Stratul de deasupra este la unii mai gros, la altii mai consistent iar la altii aproape deloc. Nu vom stii niciodata daca asa am fost conceputi de la inceput sau lucrurile au evoluat diferit in timp. Felul fiecaruia de a fi este diferit: vorbeste asa, gandeste asa, se comporta asa si simte intr-un fel anume. Unul dintre defectele omenesti este acela de a-i cataloga pe cei din jur si de a-i judeca aspru pentru ceea ce fac si ceea ce simt. Am ajuns sa nu ne mai comportam natural si firesc tocmai din cauza tuturor determinarilor sociale care ne incadreaza intr-o matrice binedefinita. Evident ca nu poti stii cine este normal si cine nu! Intrebarea ati intalnit-o mereu si raspunsul este incert.

Oamenii s-au nascut cu o dalta in mana si incearca din rasputeri sa ii ciopleasca pe ceilalti asa cum vor ei. Prietenii buni iti spun ca este timpul sa faci ceva in privinta felului tau de a fi tocmai pentru a nu atrage atentia. Felul unic si personal de a exista este supus unui proces continuu de schimbare. Renunta la copilarii si fii mai matura,  pune deoparte imbratisarile calduroase si rezuma-te la un salut formal. Nu te astepta sa iti spuna prietenii ca tin la tine iar iubitii sa te sarute patimas. Mergi la munca cu fruntea sus si nu iesi din patratelul tau pana cand programul nu s-a terminat.

Adevarul ca imi este din ce in ce mai greu sa imi dau seama cum ar trebui sa fiu sau ce ar trebui sa schimb. Am niste obiceiuri proaste de care cu greu ma pot lepada. Afectiunea mea este mult prea mare si se revarsa involuntar catre oamenii care nu au nevoie de asa ceva, mai ales din partea mea. Ar trebui sa spun stop atunci cand sesizarile vin din mai multe directii: Ne-am scarbit si ne-ai sufocat cu atatea zambete, iar cuvintele mult prea mici fata de obiectele pe care le reprezinta.

Evit sa fac promisiuni dar cred ca pot renunta la asa ceva in timp.

Multumesc celui care imi deschide ochii,  …………


More information on the forum
comments (2)
  • Answer Quote
    Bunicutza

    19/03/2012 9:58 PM

    este ff greu mire sa gasesti pe cineva care sa te inteleaga si la bine si la rau asa ca oamenii de gen asta se gasesc ff greu sau mai rau nu ii gasesti deloc , dar ii inlocuim cu asa-zisi prietenii cu toate ca simtim ca nu este ceea ce ne dorim ne complacem in aceasta situatie

  • Answer Quote
    ElegantFM

    17/03/2012 10:34 PM

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top