ElegantFM

18/05/2024

Added by Just
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 9

Crezi!

 Astazi mi-am dat seama cat conteaza respectul de sine. Ati observat ca in zilele in care sunteti multumiti de cum aratati, toata lumea pare sa se uite admirativ la voi, iar in zilele in care nu sunteti multumiti aveti impresia ca toata lumea va ocoleste?
  Mie mi se intampla mereu lucrul asta. Si am realizat ca nu poti pretinde ca cineva sa te respecte fara ca sa o faci tu mai intai. Cum sa te aprecieze cineva daca tu te subapreciezi? Daca tu nu te consideri valoros, atunci nici ceilalti nu o vor face.
  Pana la urma TU esti cel care face regulile jocului, TU esti cel care stabileste standardele. Asa incat, daca nu esti multumit de viata ta ia atitudine, schimba ceea ce consideri ca este necesar pentru a reusi sa te simti bine in pielea ta. ZAMBESTE, nici nu stii cate poate face un zambet. IARTA, pentru ca razbunarea nu-ti aduce decat fericirea de o clipa pe cand iertarea iti aduce multumire pentru toata viata.
  Nu te lasa calcat in picioare, NICIODATA. LUPTA pentru valorile in care crezi, stabileste niste principii in care sa crezi, gaseste-ti un tel in viata. Astfel, o sa reusesti sa treci peste toate.

               Si ...NU-TI PIERDE NICIODATA SPERANTA!!!


      

More information on the forum
comments (9)
  • Answer Quote
    djdiamant

    01/04/2012 0:32 AM

    :Nu te lasa calcat in picioare, NICIODATA. LUPTA pentru valorile in care crezi, stabileste niste principii in care sa crezi, gaseste-ti un tel in viata. Astfel, o sa reusesti sa treci peste toate.

    Si ...NU-TI PIERDE NICIODATA SPERANTA!!!


    hugs: inger kissingmouth nevestica mica si dulce love(kiss)

  • Answer Quote
    Miri

    01/04/2012 4:33 AM

    E bine de stiut! S

  • Answer Quote
    Just

    01/04/2012 12:31 PM

    Miree...unde e zambetul tau superb?capul sus...toate trec la un moment dat!

  • Answer Quote
    Miri

    31/03/2012 11:43 PM

    broken_heart

  • Answer Quote
    Just

    31/03/2012 11:45 PM

    kissing kissing Mire...nu-ti pierde speranta!

  • Answer Quote
    Bunicutza

    31/03/2012 2:58 AM

    Eu sunt de parere ca sa ierti este mai usor decat sa uiti sti cum este vorba aia te-am iertat dar nu am uitat pt ca ranile raman acolo si de cate ori ne atingem sau de lovim la aceea rana ne aducem aminte si poate sa retraim acele clipe (aici nu fac referire la situatia creeata intre LILI,MO si Just cum am mai scris eu nu am nici un drept de a judeca pe cineva pe oricare din ei trei).Da sunt frumoase cuvintele astea" nu-ti pierde nicodata speranta" dar cati din noi au simtit la un moment dat ca nu mai pot , ca totul sa terminat acolo eu una am simtit si cu greu mi-am revenit .Este ideal sa invatam din greselii si daca este posibil sa nu le mai repetam

  • Answer Quote
    Just

    31/03/2012 9:41 AM

    Asa e Cati.Esti printre putinii care nu s-au amestecat si nu ne-au judecat pe nici unul.Si pentru asta iti multumesc. Sper ca ranile tale sa reuseasca sa se vindece definitiv, si-ti doresc tot binele din lume kissing

  • Answer Quote
    ElegantFM

    30/03/2012 11:40 PM

    Ceva timp in urma am trecut printr-o perioada grea...nu credeam ca voi reusi sa redevin stapana pe propria viata de aici...nu mai avea speranta ...absolut nimic.
    Insa nu am vrut sa urasc ...nu am putut...multi ma condamnau,altii m-au sustinut...
    Nu pot sa nu remarc o fraza din ce ai scris mai sus Micuta...
    "IARTA, pentru ca razbunarea nu-ti aduce decat fericirea de o clipa pe cand iertarea iti aduce multumire pentru toata viata."
    Cati pot face asta?
    Nu sunt lipsita de modestie ,dar ceea ce simt acum depaseste orice imaginatie ...
    Sunt fericita azi, ca toate au trecut cu bine ,ca ne-am intors aici...si ca pot spune NU-TI PIERDE NICIODATA SPERANTA!!!

  • Answer Quote
    Just

    30/03/2012 11:42 PM

    kissing pentru ca ai avut puterea de a ierta!

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top