ElegantFM

18/05/2024

Added by Just
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 8

Comoditate

Unde sa ne mai ascundem cand fugim de noi? Buna intrebare. Ne lasam dusi de val fara sa constientizam ca actiunile noastre vor avea ca finalitate nu ceea ce ne dorim, ci ceea ce-si doreste societatea. Suntem ingraditi de prejudecati, si influentati de rapiditatea cu care se succed evenimentele in era noastra. Traim intr-o lume plina de tristete, unde oameni fac ceea ce fac din necesitate si obligatie, nu din placere. In acest ritm cum vom putea vreodata evolua? 
Toti se asteapta de la noi, generatia tanara sa SCHIMBAM CEVA! Dar cum sa facem acest lucru daca am crescut cu aceleasi obiceiuri si prejudecati ca si voi, si zilnic suntem inconjurati de acelasi negativism? 
Ca tanar, ma uit la oameni cand trec pe langa mine pe strada, vad tristetea in ochii lor, ii vad prea absorbiti de valmasagul de probleme din viata lor pentru a mai putea observa ce se intampla in jur, pentru a mai avea timp de Fericire.
Sunt dezamagita de ignoranta noastra cu privire la vietile altora. Suntem interesati doar de micul nostru cerc, de care ne ingrijim cu meticulozitate si ne plangem de nedreptatile din lume, de politica, de SISTEM. Dar cum ar putea sa se schimbe vreodata ceva daca ne complacem in situatie si nu facem nici un efort, asteptand de la altii sa ne ofere solutii? 
Ma doare sa vad cum copii renunta sa se mai bucure de copilarie, asteptand cu nerabdare sa devina adulti, ca mai apoi sa fie dezamagiti de "soarta" lor.
Ma descurajeaza lipsa sperantei de pe chipurile oamenilor, si usurinta cu care renunta sa lupte pentru ceea ce-si dorestc. Mormanul de plangeri care ar putea fi rezolvate cu putina determinare. Daca vreti schimbare, luptati pentru ea. Ignoranta nu este o solutie. Daca vrei sa fii fericit invata sa te bucuri de lucruri simple.
 Si nu uita sa le spui celor dragi Te Iubesc. Viata e prea imprevizibila pentru a suporta amanari.

More information on the forum
comments (8)
  • Answer Quote
    Miri

    02/01/2013 9:56 PM

    Mie Lilishor imi aduci sute de zambete cand vorbesc cu tine. floare

  • Answer Quote
    ElegantFM

    02/01/2013 9:58 PM

    In ultima vreme ai ore de zbor cam multe si nu ne prindem ! :D
    Dar ...o sa recuperam noi ,sper !
    In curand facem 2 ani ...de "chin" ! winkout

  • Answer Quote
    ingeras

    13/12/2012 1:29 AM

    micuta speranta moare ultima si cineva acolo sus ne da puterea sa luptam iar tu esti o luptatoare numai ca mai santr si zile mai proaste cand nu gasim o iesire din problemele care sant

  • Answer Quote
    djdiamant

    13/11/2012 8:41 AM

    Daca te doare sa vezi cum renunta cei din jurul tau, Tu lupta pentru a le reda speranta in suflet, vei face bine LOR si iti vei alunga durerea ce te apasa.

    Peace coffee

  • Answer Quote
    Just

    14/11/2012 1:14 AM

    Lupti, dar pana unde poti lupta de unul singur? Nu poti reda speranta tuturor. Sper doar sa reusesc sa le redau speranta celor apropiati mie.

  • Answer Quote
    djdiamant

    14/11/2012 2:18 AM

    VEI REUSI SA REDAI SPERANTA CELOR DIN JURUL TAU ,DAR MAI PRESUS DE TOATE TREBUIE SA TII VIE SPERANTA DIN SUFLETUL TAU kissing

  • Answer Quote
    Just

    15/11/2012 1:38 AM

    Stii,mi-ar placea sa vina cineva la mine intr-o zi sa-mi spuna ca i-am facut ziua mai buna sau ca a zambit datorita mie. Asta m-ar face fericita, a-si sti ca macar odata optimismul meu nu a fost in zadar.

  • Answer Quote
    ElegantFM

    15/11/2012 1:40 AM

    Eu m-as multumi sa imi spuna ca ...i-am adus un zambet pe chip ...

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top