ElegantFM

18/05/2024

Added by Miri
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 4

Cei "7 ani de acasa"

Cand vorbim despre bun simt, de cele mai multe ori il asociem cu cei 7 ani de acasa. Exista oameni care nu au auzit, vazut sau macar mirosit asa ceva. Unii sunt facuti din piatra, iar dalta cu care au fost slefuiti nu si-a facut deloc treaba. Va rog, Va multumesc, Ma scuzati, sunt doar niste bucati de putregai, urat mirositoare, care o data rostite iti pot lua vocea pentru totdeauna. Respectul de sine si fata de ceilalti este o limba straina si care, in opinia lor, se invata doar dupa ce ai absolvit 2 facultati si 3 masterate.

Dispretul si ura cu care te privesc iti lasa rani dintre cele mai adanci iar intepaturile din priviri iti infig pumnale taioase in spate. Viclenia comportamentului si mandria vocii iti afiseaza o scena in care prostia este protagonistul principal.
Vorbe marsave si miscari lascive se rascolesc disperate printre cutiile de chibrit lasate intentionat pe masa. Incercarea de a avea bun simt la unii esueaza din prima.
Nici macar nu trebuie sa incerce, pentru ca se stie de la inceput ca nu exista sorti de izbanda. Mersul apasat si mandru te calca greoi pe umeri si te indoaie pana la pamant.
Dragilor, nimic din ceea ce am enumerat mai sus nu are de a face cu vreo definitie a bunului simt.

More information on the forum
comments (4)
  • Answer Quote
    valy

    26/01/2012 4:00 PM

    multi dau vina pe profesorii de la scoala , pe educatia parintilor ptr lipsa de respect al unuia sau altuia , asa nu tine de vina celor care nu ti-au bagat cu forta in cap codul bunelor maniere ci cit de mult te respecti ca om care este crescut in societate , multi merg e ideea ca daca stiu sa injure sau sa jigneasca sint mai bravi ! nu este vina nimanui daca tu vrei sa fii tratat ca un "zmechier" ...de fapt ce este zmechieria cind toti se fac ca te respecta si te lasa sa te crezi tu atit de mare si tare doar pentruca stie ca daca incearca sa te ajute sa vezi unde gresesti stie ca intrati in polemici fara sfirsit si fara rezultate ? ingers a spus " respecta si vei fi respectat " diamant a spus ca "respectul este o arma scumpa si nu o cumpara nimeni " eu spun ca este o chestie la indemina tuturor de noi depinde daca intre doua rele o alegem pe aia mai putin rea , intre respect si lipsa de respect toti cu un gram de creier stiu sa aleaga

  • Answer Quote
    ingeras

    11/12/2011 5:07 PM

    este zicala RESPECTA CA SA FI RESPECTAT,foarte putini fac asta dar inca ,mai sant persoane care stiu sa si respecte

  • Answer Quote
    ElegantFM

    09/12/2011 12:17 PM

    De multe ori sunt privita poate ca pe ceva iesit din comun...de ce ?Pentru ca nu stiu sa injur ,nu stiu sa ma cert sau sa fiu nesimtita...nu suport vulgaritatea de nici un fel!Multi ma condamna pentru asta...ca as fi prea exigenta...oare asa o fi?
    Simt ironia de la distanta ,miros nesimtirea si agresivitatea verbala poate mai bine decat oricine...detest figurile dulci si mieroase care in spate sunt niste hiene...urasc prefacatoria!!!
    Pot fi caustica fata de cei care nu au nici cea mai mica farama de bun simt....dar in limita decentei,cu toate ca foarte rar apelez la asa ceva....nu imi place sa fac pe cineva sa sufere.
    Poate sunt prea afectata de o anumita discutie cu cineva de prin zona....mai bine tac!

  • Answer Quote
    djdiamant

    08/12/2011 8:46 PM

    bunul simt e o arma scumpa daia nu o cumpara nimeni,,, Firebreather ^_^

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top