ElegantFM

18/05/2024

Added by Miri
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 8

Cati au mai ramas?

In jurul nostru se gasesc oameni pe care ii cunoastem mai mult sau mai putin. Oamenii vorbesc vrute si nevrute despre noi si nu stim exact cine are dreptate si care atitudine este mai adecvata. Ne aflam uneori traind cu incertitudinea de a nu stii ce sa facem si cum. Pe cine sa sunam si de cate ori. Cui sa lansam invitatii si cui nu. Spui un lucru o singura data sau tii mortis sa il repeti?

Oamenii se ascund sa iti spuna ceea ce gresesti si te lasa sa continui cu greselile pe care le faci. In schimbul tacerii lor le oferi un serviciu sau un bun iar astfel comertul pare unul cinstit. Nu mai vreau sa continui asa cum am facut pana acum. Nu mai vreau sa mai sun pe nimeni pentru a intreba ce mai face !!! Nu mai vreau sa ma sune nimeni si poate nici sa stiu ce se mai intampla in jurul meu

Este groaznic si extrem de dureros sa fii judecata si sa afli despre tine lucruri pe care nu le consideri a fi adevarate, ci mai degraba nedrepte. Si pentru ce anume sa fii tu judecata de altii atata timp cat tu nu ii judeci pe ei? Pentru ce sa fii lovita violent cu vorbe ascutite cand tu nici macar nu le-ai putea adresa cuiva ? Poate ca judecata mea este gresita acum, dar incerc sa ma asez domol pe pat si sa ma gandesc la ce este de schimbat la felul in care gandesc.

Si totusi, cati au mai ramas din cei pe care indraznesti sa ii numesti prietenii tai ?

More information on the forum
comments (8)
  • Answer Quote
    Bunicutza

    14/03/2012 1:41 AM

    cum numai voi doua eu ce sunt aici?

  • Answer Quote
    ElegantFM

    14/03/2012 1:43 AM

    Apar ghioceii kissing ...

  • Answer Quote
    ElegantFM

    13/03/2012 2:09 AM

    Chiar daca xat-ul si radio s-a inchis ,site-ul ramane deschis cat o tine netul...si mi-ar fi placut sa gasesc mai multe comentarii langa noi doua Mire...sincer!
    Poate asta era ultima cale sa tinem legatura ,fiecare fiind pe unde a dat D-zeu!
    Poate vor mai trece pe aici ,poate nu ...eu insa nu renunt la aceasta pagina de net ...in acest site mi-am tocat prea multi nervi si mi-am pus prea mult suflet ...si voi ramane pe el chit ca vom sta doar noi doua!

  • Answer Quote
    Miri

    14/03/2012 1:01 AM

    Lilishor,cand ne-am apucat sa facem acest site,eram doar noi doua..se pare ca tot noi am ramas si acum! Imi pare rau pentru cei care au fugit de tot din vietile noastre. Poate nu ii "meritam" si de asta ne-au parasit.

  • Answer Quote
    ElegantFM

    14/03/2012 1:43 AM

    Ce babe care carcotim suntem winkout ...
    Insa si pe mine ma doare faptul ca au uitat asa repede de noi...

  • Answer Quote
    ElegantFM

    12/03/2012 11:02 PM

    De cate ori nu ma intreb daca mai exista asa ceva ...si unde sunt?
    Daca pot sa numesc prieten pe cineva...si daca mai pot avea incredere...

  • Answer Quote
    Miri

    15/07/2012 4:27 AM

    Iar si iar si iar............noi doua. Multa lume a trecut pe aici si la fel cum au venit au si disparut. Pe noi ne leaga ceva de nu ne despartim de locul asta.. kissing

  • Answer Quote
    ElegantFM

    15/07/2012 1:13 PM

    Anutza mea draga,pe tine te-am zidit precum Manole pe Ana in temeliile site-ului ,mie mi-au scos o parte din suflet si mi l-au lipit aici...deci nu avem cum sa disparem ...poate doar sfarsitul lumii sau al uneia din noi sa ne desparta . winkout
    Si apoi unde ne bem noi cafeaua la batrenete daca nu aici pe bancuta ...la o barfa mica? blush
    Pupici pentru tot chinul tau si micile mele "sacaieli"! kissing kissing kissing

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top