ElegantFM

18/05/2024

Added by Adryan
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 1

Cateva vorbe pentru voi

       Uite ca dupa ceva timp bunicel am revenit si eu cu o noua postare , sunt un om de 21 de ani sau cum imi place mie sa spun sunt doar un suflet de 21 de ani dar nu asta e important , nu am venit aici a posta ce varsta am sau chestie de genu asta . Va scriu aceste randuri din inima si sincer poate uni mor crede sincer poate alti nu , randurile acestea poate vor supara pe unii poate nu , poate vo conveni ce scriu poate nu , poate , poate poate.....in fine . Voi incerca sa fiu cat mai concret sa nu va plictisiti citind romane sau chestii de genu .  In ultima vreme atat eu cat si altii posibil au observat unele schimbari pe aici , sicanari , tachinari sau alte lucruri de genu acesta , multi vedem din afara nu suntem in interiorul ploblemei sa vedem ce se intampla sau ce s-a intamplat de s-a ajuns la lucrurile acestea , dar totusi ne dor schimbarile petrecute , intamplate si ne dam cu parerea sau ne spunem parerea ( lucru bun sau rau ) .  Nu sunt un animal , nu sunt o bestie fara suflet , sunt un om mai bleg care e foarte sentimental si il dore fiecare lucru care se petrecere cu prieteni lui si familia lui , daca ar fi sa ma i-au dupa gura lumii as fi cel mai pervers om , cea mai jigodie fiinta care a existat si va exista vreodata , nenorocitu nenorocitilor :)) in fine oricum nu-mi pasa de gura lumi , multi care ma cunosc si ii cunosc de catva anisori buni posibil stiu cum sunt de drept si de fapt . Posibil sa no-ti fi inteles mare lucru din aceste randuri scrise pana acum , dupa o perioada buna de vreme in care am lipsit am reintalnit oameni dragi mie dar intr-un alt camin ; l-am reintalnit pe Clau , pe Avocata , pe Magda pe mai multi ( scuze pentru ceilalti care nu i-am enumerat ) . Dar venind in alt camint ElegantFm am intalnit si alti oameni cu acelas suflet bun si cald Ramo ( Rombulet :D ) , Cristina , Yoyo , Mirela  care chiar daca cele doua nu prea ma digera eu le respect pentru ceea ce sunt ele , nu in ultimu rand pe porumbei nostri Anca si Ionut sincer va spun va respect si pot zice ca va iubesc pentru simplu fapt ca sunteti niste oameni minuntatii si ati dovedit si posibil sa dovediti in continuare lucru acesta . Am reintrat intr-o familie noua si am spuso de multe ori ca aceasta e singura mea familie si virtuala si reala ( bine ca mai e si mama mea cea reala ), doar pe voi va am va spun sincer si multe pesoane stiu asta , cu durere in suflet daca pot spune asa ma doare cele ce se petrec acum aici in familia asta , eu sunt putin debusolat sau nu inteleg exact ceea ce se intampla si cred ca mai sunt cateva persoane ca mine care nu inteleg cele ce se petrec dar ne stiind ploblema initiala sau nefiind in aceea ploblema ne dam cu parerea sau ne spunem parerea , lucru acesta cred ca e firesc pentru ca ne pasa de noi ne pasa unii de altii (asta e parerea mea )

Lili : Tu stii cred si ti-am ziso de multe ori ca te iubesc si te respect pentru lucrurile care le-ai facut pentru mine , pentru cuvintele si manile de ajutor care mi le-ai intins , pentru acel umar pe care mi l-ai dat sa plang cand plangeam . Intotdeuna am fost cred langa tine si voi fi in continuare , am spus acel cred pentru ca eu asa consider ca am fost mereu langa ea cand a avut nevoie de mine sau avea nevoie de cineva acum nu stiu ceea ce crede ea.... .

Mo : Noi doi pot zice ca ne stim mai de multisor , bine in ani trecuti nu aveam mare " tangente " amandoi decat salut salut , ce faci , bine , pa . Dar intrand sau reintrand in familia aceasta te-am cunoscut mai bine , am cunoscut omu acela bun cu suflet mare care e dispus sa asculte pe fiecare in parte si sa-l ajute cu ce poate sau cum poate , acel om caruia ii pasa de cei din juru lui . Chiar daca ne cunostem de cateva luni bune mai bine sincer iti zic ca in mine poti gasi acel prieten de care ai nevoie daca vei avea nevoie voi fi aici , nu stiu exact prin ceea ce treci sau ce se intampla cu tine dar nu stiu intr-un fel sunt alaturi de tine ( suna cam aiurea cred ultima fraza ) . Din cate am citit in postarile tale sau comentariile tale nu stiu daca ma crezi acum dar te inteleg , si sunt alaturi de tine , stiu ca sunt momente grele prin care treci si singur este si mai al dracu de greu , dar esti un om puternic si vei trece cu brio si peste lucru acesta , posibil nu este primu hop greu din viata ta care il treci . Imi cer scuze fata de tine pentru cele intamplate ti-am spus si iti mai spun n-am facuto cu rautate , am facuto ca asa am simtit ca trebuie so fac dar uite ca chiar fara sa vreau ranesc oameni din juru meu . 



    Am incercat sa fiu alaturi de toti asa cum am putut eu poate mi-a iesit , poate nu mi-a iesit bine simtind in ultima vreme ca ceva undeva se rupe , am incercat daca pot spune asa fiind convins ca eu nu pot sa repar acel ceva , dar am vrut sa incerc , am vrut sa aflu de ce s-a rupt  nefiind ploblema mea si neimplicandu-ma pe mine in mod direct , dar totusi am incercat sa ma bag undeva unde nu-mi fierbea oala .   Lucrurile astea uneori au suparat , gesturile astea care le-am facut , sau vorbele care le-am spus , parerile care le-am dat uneori au fost intelese gresit de multi dintre voi . Nu am facut niciodata cu rautate ceva , am incercat doar sa ajut sa fie mai bine .

  Mo imi cer scuze pentru chestiile care le-am facut si din cauza ca esti suparat pe mine . 
 Mire imi cer scuze si tie pentru nentelegerile create intre noi doi , na... daca vrei sa ramai la aceeas parere la aceleas sentimente asta e , nu te pot face sa ti-o schimbi , nimeni nu este perfect dar sper soi fi inteles chestia care am vrut so fac .

Imi cer scuze fata de toti daca vam suparat cu unele vorbe idioate ale mele sau cu unele fapte , dar asa sunt eu fara sa vreau fara sa-mi dau seama ranesc oameni din juru meu dragi mie cu vorbe care dor ale dracu de tare .

Dar am o singura rugaminte la Mo , la Lili ca mai mult acesta postare este pentru ei ( poate iar fac o boacana :D ) incercati sa rezolvati ploblemele daca exista acele plobleme intre voi , si sa fie iar aceea armonie aceel aer fain . Sper ca nu am facut nici o boacana daca am scris acesta rugaminte catre amandoi.

Sper ca nu v-am plicitsit cu aceste randuri care le-am scris poate nu le intelegeti , poate sunt aruncate aiurea in context sau trebuia sa le asez alfel dar le-am scris asa in invalmasala care e si in creieri mei acum 


Multumesc

More information on the forum
comments (1)
  • Answer Quote
    Just

    07/10/2011 6:07 PM

    zapacitul meu drag hug uite ca de data asta am luat-o inaintea lui Mami..
    Ma bucur ca ai revenit alaturi de noi...eu te stiam asa..ca idee de dinainte sa apara elegant...din vremurile apuse..si ma bucur ca ne consideri familia ta...
    Eu chiar daca apar mai rar in ultimul timp(sunt a 12-a si scrie pe fruntea mea BAC)...sunt alaturi de voi...asa din umbra...si incerc sa fiu la curent cu ce se intampla.
    Iti multumesc ca te implici in tot ce inseamna Elegant si ca esti alaturi de noi zi de zi. :*

    Si..asa ca un PS..sunt sigura ca oricare ar fi relatiile dintre Mo si Lili...ei nu vor lasa ca acest lucru sa afecteze Elegant.

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top