ElegantFM

18/05/2024

Added by Adryan
category
Comments 12

Am revenit :P

    M-am reintors sa spun asa cu forte proaspete , ma simt cel mai ferit om poate si pentru faptul ca numai imi vad mama zi de zi suparata si trista si o vad fericita ca niciodata ; fericit pentru ca in perioada asta grea sa-i spun din viata mea am avut langa mine catva prietenii care mi-au fost alaturi dar si dezamagit pentru ca cei care ii consideram prietenii n-au dat nici doi bani pe mine . In fine n-am intrat sa ma plang sau sa scriu niste randuri sa adu maine-poimaine : " ete saracu , scrie si el sa i se planga de mila " . Vreau sa va urez la toti un LA MULTI ANI  pentru implinirea a 1 an de Elegant Fm , pentru cei care au fost sa spun asa de la bun inceput si pana in ziua de azi , fiecare dintre noi am venit la momentul potrivit in aceasta familie , cu bune cu rele , cu izbucniri de moment si plecari temporare dar am inteles acele persoane ca aici ne este locu , ca aici ne simtit cel mai bine . Poate aceasta familie n-ar fi existat fara o persoana sau mai multe , de cand o cunosc am avut o iubire si un respect pentru Lili , pentru ca daca stam sa ne gandim bine ea a fost ceea care a vrut sa fie familia aceasta si inca odata ii spun tot Respectu si toata stima pentru acest lucru . Azi dupa foarte mult timp am revenit pe blog sa vad ce se mai intampla si am ramas surprins cand am vazut Mo si Just si primele cuvinte care mi le-am spus eu : " Woow , e vreo gluma sau care-i treaba " posibil multii dintre noi au spus ceva asemenea . Imi pare rau pentru perioada prin care trece Lili , dar asta-i viata n-aveam ce face in calea iubirii nu te poti pune sau sa o interzici . 

  Mo , Just nu ma intelegi gresit prin randurile acestea scrise dar daca asa a fost scris sa zicem de Sus asa s-a intamplat , sincer va doresc numai fericire si iubire , si nu numai voua la toti de aici le doresc aceleas lucru .

   Imi pare bine ca am revenit , mi-am revenit complet daca pot spune asa , si ma trezeam in fiecare dimineata , imi era dor de fiecare : de sfaturile lui Lili , de glumele spuse de fiecare , pana si de intepaturile avute cu Miri candva :D :D :D . 

             S-a intors un nebun pantre voi :D asta e n-aveti ce face , nu o sa scapati asa usor de mine :))

More information on the forum
comments (12)
  • Answer Quote
    Adryan

    28/02/2012 5:27 PM

    Ms pisicule kissing kissing kissing

  • Answer Quote
    djdiamant

    28/02/2012 2:30 AM

    no de data asta ady in sfarsit ai postat ceva si pe gustul meu...bine ia revenit fratelo(hug)

  • Answer Quote
    Adryan

    28/02/2012 5:26 PM

    Ahhhhhhhhaaaaaaaa deci pana acu nu ti-a placut ce am postat ura lasa ca te tin eu minte :P :P glumesc

  • Answer Quote
    Just

    28/02/2012 0:45 AM

    Bine ai revenit Ady...ne-a fost dor de tine ...si Multumim hug3 :hug3:

  • Answer Quote
    Adryan

    28/02/2012 5:26 PM

    Multumesc Just si mie de voi hug3

  • Answer Quote
    ingeras

    27/02/2012 9:41 PM

    bine ai revenit ady

  • Answer Quote
    Adryan

    28/02/2012 5:25 PM

    ms ms

  • Answer Quote
    Miri

    27/02/2012 3:14 PM

    Aaaaa,asa deci...Pai daca iti era dor de "intepaturile" lu' Miri,atunci sa trecem la treaba... :))):)))) (glumesc) Bine ai revenit!

  • Answer Quote
    Adryan

    27/02/2012 4:48 PM

    cu cel mai mare drag Miri kissing

  • Answer Quote
    ElegantFM

    27/02/2012 1:54 PM

    hug3 Ady ,bine ai revenit ,ma bucur ca in sfarsit esti bine din punct de vedere medical...si ma mai bucur si ca esti bun de "munca"... <_<

  • Answer Quote
    Adryan

    27/02/2012 1:58 PM

    Am revenit unde imi este locul pe internet , si ma bucur ca sunt macar cateva persoane care se bucura ca ma aflu din nou aici pantre voi hug3 , daa sunt din nou pus pe munca sau pentru a ajuta computer3

  • Answer Quote
    ElegantFM

    27/02/2012 2:00 PM

    O sa iau aminte ca esti odihnit blush !

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top