ElegantFM

18/05/2024

Added by Miri
category GANDURI DIN SUFLET
Comments 3

Ador tradarea ....dar urasc tradatorii!

Cred ca majoritatea oamenilor recunosc ca a avea prieteni inseamna, intr-o mare masura, a fi protejat. Protejat, in sensul in care exista anumite persoane care ne asculta, ne ingrijesc; pe scurt, nu suntem singuri pe lume. E, cred, un lucru groaznic, sa fii singur pe lume, sa nu ai prieteni.
Dar care sunt valorile prieteniei? Nu se poate da un raspuns fix la aceasta intrebare. Pentru ca prieten inseamna ceva pentru mine, altceva pentru celalalt. E, clar, un principiu al alteritatii. Insa inversunarea care exista astazi intre oameni ne face sa ne punem intrebarea: mai exista prieteni adevarati?
Mai suntem dispusi la sacrificii pentru cineva care este, in definitiv, un necunoscut? Pana unde am merge pentru cineva care nu ne este ruda? Spiritul comunitar ne impinge la acte morale de intrajutorare? Mai iubim astazi dezinteresat?
Lumea asta pragmatica, postmoderna, lipsita de repere spirituale, mai are capacitatea de a genera sentimente? Nu stiu… Probabil. Chestiunea e greu de rezolvat. Putem sa ne punem intrebari. Sa punem o melodie frumoasa, sa ascultam impreuna cu "amicii” (sa zicem prietenii) si sa bem un pahar de vin. Sa creem atmosfera. Caci nu e asa de greu. Sa iubesti si sa urasti nu e greu. Starea intermediara, de vid sentimental, e mai grea. 


Dar ce se intampla atunci cand o persoana draga te tradeaza fara mila?

More information on the forum
comments (3)
  • Answer Quote
    Miri

    23/02/2012 1:19 AM

    Cred ca am fost destul de explicita.. Nu cred ca o postare trebuie sa faca neaparat referire la o anumita persoana...

  • Answer Quote
    djdiamant

    23/02/2012 1:21 AM

    sper flower

  • Answer Quote
    djdiamant

    23/02/2012 1:08 AM

    Eu cred ca zilele astea aveti ceva cu tradarea..va place acest cuvant ..as vrea sa stiu si eu ...cine a tradat si pe cine?ca postarile sunt frumoase...dar cam in necunostinta de cauza a acestui subiect..
    Tradarea este un cuvant greu si nu stiu cati dintre noi am simtit-o cu adevarat...a scrie tradare e usor ..sa spui ca te-a tradat cineva in iubire e si mai usor,e ca o spalare pe maini,,a spune ca te-a tradat un prieten este si mai simplu,,asa te convingi in subconstient si il uiti mai repede,,in fine frumoase postari si interesante,,, Lol

Add comments can only registered users.
[ registration | login ]

Like

Statistica

free counters

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Ported to uCoz - WebStory
Top